65

БГ

преди 7 години

Ами да им построят вместо една голяма 20 малки офис сгради като не я искат 20 паркчета по малко и няма да им пречи изгледа

64

Анонимен

преди 7 години

Ако това са ти компетенциите, вече е друг въпрос. Само за програмисти имаме отпуснати 10 000 сини карти.

63

Анонимен

преди 7 години

До 64Ми като не ви засяга, не се месете. Решението е на хората в непосредствена близост до проблема, не на някой си, някъде си, зад компютъра.

62

Анонимен

преди 7 години

То и строежите по морето не ми засягат живота по никакъв начин, значи да правят, каквото искат.

61

Анонимен

преди 7 години

До 62Да, работа от рода на продавачка в магазин и сервитьорка в кафе. :D :D :DЧат пат има и в някой офис, за по 600 лева.

60

Анонимен

преди 7 години

Как да се върнат българите от чужбина като няма работа за всички тях.Пхахахахаххахха, тоя уби коча с лопатата. Работа има колкото щеш, но никой не ще да са му политици Тикви и Корнелии.

59

Анонимен

преди 7 години

До do 45Аха, я сега прочети всичко, което написа и ми кажи- не смяташ ли, че това са много по-належащи проблеми, за които всички си затварят очите, от тоя небостъргач, който твоя личен живот не променя по никакъв начин?

58

do 45

преди 7 години

Ами то като махнеш полянките и ги бетонираш да не би да става по чисто.В София е пълно със сгради-около тях цимент и плочки всичко смърди на урина и по ъглите купища остатъци от дюнери и бира.По кьошетата алкохолици и клошари са си свили гнезда.А където може хаотично нахвърляни мърляви джипове и талиги.Това по-добре ли е ? Може би ви изглежда не толкова селско?По французки може би или ингилизки? Вишата аристокрация ?

57

Анонимен

преди 7 години

До Иван ПешевИ ако се окаже, че всичко е наред ще ви се пръсне ли някой кръвоносен съд от завист, че някой имал пари да строи?

56

Иван Пешев

преди 7 години

Такива са ни инвеститорите - 0** които могат да направя само мол, аптека, бензиностанция, зърнени далавери, а сега и небостъргач. Такива са им схемите -***. Строим с яко с подкупи и после даваме под наем. Ха сега познайте, дали ако се завърти инспекция по труда на строежа дали всичко ще е наред - ама няма да се завърти нали ?

55

Анонимен

преди 7 години

До Умникако смятате петте метра заден двор към всяка къща в отдалечените квартали за градина, то тогава лондон е най-зеленият град на света, разминават ни се представите

54

Анонимен

преди 7 години

До УмникКоя е тази по-голяма част, по-отдалечените квартали ли? Гугълнете London и ми кажете каква зеленина виждате, освен трита дървета около Биг Бен, pls. Аахахаха, забавен сте, селяните не могат да си позволят да живеят в ситито, знаете ли какви са наемите там.

53

Умник

преди 7 години

В Лондон нямало зеленина? Хахахаха добре, затова по-голямата част от града е с квартали с двуетажни къщи с дворчета, тях сигурно си ги бетонират хората? Или пък все едно няма поне по един голям парк във всеки район? За селяните, които са хванали евтиния полет и са видяли центъра на Лондон и ситито и са се прибрали на другия ден може и да им се струва, че не е зелен град, да.

52

Анонимен

преди 7 години

От този ъгъл сградата е пред Витоша, но от останалите 150, в които не е пред Витоша, защо не са качени снимки. :D

51

Анонимен

преди 7 години

До 51Те още не са го построили, вие вече знаете вътре наемите колко са.Имам си пророк в коментарите, дами и господа, бързо- задайте му въпроси за бъдещето.

50

Анонимен

преди 7 години

До ВоваНе бе, *** не му дреме, че ще се отворят работни позиции, той иска да си вижда Витоша (как не е ясно, като най-верояно дори не живее във въпросния квартал...а не я вижда и от неговия собствен) и тва е.

49

Анонимен

преди 7 години

И за какво ще правят този небостъргач за украшение ли? Колко хора могат да си позволят да си купат апартаменти в него или да наемат офиси? За мутрите ли го правят като този очите дето го гръмнаха и си купи бентли за 400 000 лева? Разбирам да се правят такива небостъргачи но да са предназначени за хора а не за мутри!

48

Анонимен

преди 7 години

Борчетата на снимката ми пречат да виждам Витоша, искам да се вземат мерки веднага!

47

Вова

преди 7 години

Как да се върнат българите от чужбина като няма работа за всички тях. Как да има работа като винаги се намират "зелени" протестърчета да пречат на икономиката ни. Нека се построи небостъргача. За с 2 ръце!!!

46

Анонимен

преди 7 години

До до 45Боже, като човек, живял в Лондон, за първи път чувам, че там имало зеленина....:D :D :D По-нелепа глупост, не бях чувал. Виждам, че не сте ходил- вижте в гугъл имиджис поне 'зеленината'там. Същото важи и за Америка.