41

Миро

преди 7 години

.А се паля защото имам домашно куче и ако недай боже някой дори се опита да направи нещо подобно ще му навра пушката в устата ако ще и после на президента да се оплаче..

40

Анонимен

преди 7 години

Ами и аз това казвам, в случая обвинение е абсолютно неуместно употребена дума :)

39

Анонимен

преди 7 години

Скоро и по хора ще стрелят защото не им пука Това също е тероризъм

38

Анонимен

преди 7 години

ама се е разхождало на воля без каишка и отвъд погледа на собственицитеот къде знаеш какво прави и дали е бездомно или не

37

Баба Меца

преди 7 години

Няма ли кой да запали къщата на убийците?!

36

Анонимен

преди 7 години

е напишете цялата история де!гледах интервюта с други хора от селото,включително кмета, които са пропищели от свободно разхождащото се куче, което душило патици и кокошки ...

35

Анонимен

преди 7 години

Миро/Тато е заченат от куче и затова така се пали.Бау бау.

34

Анонимен

преди 7 години

Миро ли си, Тато ли си, понамали стероидите приятел :)

33

Ветеран с чифте

преди 7 години

Едно време такава беше практиката и никой не е квичал.Видиш ли безпризорно куче, вадиш пушката и бум!Остарее ли кучето, водиш го в гората и пак бум.И нямаше глутници, нямаше нахапани, ако щете и л[..на нямаше.Не знам как така се *** съзнанието на хората.Градските без двор и с кучета изобщо няма да ги коментирам.

32

Анонимен

преди 7 години

До 32Какви обвинения бе, неадекватно глупи. Всяка порода има отличителни черти. Като гледам имаш компютър, влез в гуглето и прочети.

31

Миро

преди 7 години

31 анонимна мишко..падни ми в ръчичките да видиш кой каква *** ще разхожда бацил недъгав..

30

Анонимен

преди 7 години

Сериозно обвинение стовариха на кучето, че било птичар, а? Това е все едно да обвиниш някой човек, че обича да яде сладко.

29

Анонимен

преди 7 години

Кучкари, дръжте си гадинките вързани, разстрел за всяка разхождаща се боща твар.

28

Crow

преди 7 години

Да си излежат присъдата тия братя. Днес стреля по куче, утре по човек. Не сме дивия запад са се стреля, когато ти скимне и ти е кеф! Има закони и да ги осъдят!

27

Анонимен

преди 7 години

Българина не спазва законите, но надава мощен вой, когато някой наруши неговите или правата на любимците му.

26

Пабло Ескобар

преди 7 години

Днес ще убиеш куче тичащо по поляна, утре на 3 ракии ще отстреляш човек. Лабрадора е по- добър член на обществото от много хора, да не забравяме, че много семейства гледат палета за кучета водачи за слепи хора. А реакцията на селяните от Балша е показателна за наличието на стотици '' Чоковци '' по селата с пушки и бухалки. ОТ разказа разбрах, че там живеят едни страхливи хора и двама бабаити с пушка.

25

Анонимен

преди 7 години

Обвиниха кучето, че е птичар. Само че в случая дворът е заграден и видях поне 2 вързани кучета вътре. Лабрадорите в никакъв случай не са биячи, че да влязат вътре. Т.е. не е имало никаква нужда от стрелбата, била просто са "забавление" на местните мутри. Всяко село си има такива мутри. Които си правят каквото искат, а останалите се правят че всичко е ок. Не е ок. Просто не е.Никой няма право да стреля посред бял ден, към невъоръжени хора или кучета. Ако го гръмнеш в къщата ти ще те съдят,а тия?

24

Анонимен

преди 7 години

Ами ако са нападнали човека , нормално е д се защити. Защо са ги оставили без кайшка да се разхождат и да лаят по хората ???

23

Анонимен

преди 7 години

Да ми мирно стояло не би чудо видяло. Никой не стреля по кучета, които са разхождани от стопаните си на каишка. Всъщност картинката та човек, който е слуга на животно леко ме натъжава...да не говорим, че животното не може да се оплаче на никого....

22

Анонимен

преди 7 години

Нищо против кучетата, а против кучелюбите. В съседния вход едно опърпано момиче гледа огромен ротвайлер. Няма сутрин да няма да кашпите едно голямо го--но или опикано. Да се почисти, забрави! Минават хора, не го виждат, настъпват и става красота. Един път не е почистила! Кучето не е виновно. Кажете ми, защо в малък апартамент се гледа такова нещо? Мъчи животното. Побъркан народ има у нас. И как да ги уважаваш?