16

Анонимен

преди 7 години

Голям проблем настана, че ще пътуват много коли по двете асфалтирани пътеки дето ги имаме. В Германия имат по-дълги задръствания общо, отколкото общата дължина на магистралите ни.

15

Гмежовина

преди 7 години

Мамо, мамо, я ги виж Що е? Идат, погледни ги.С пушки, с саби Що стоиш.Скоро, чедо, поздрави ги!Тях ги бог прати насам да *** и да освинвът А детето то в захлас....Здравствуйте селяци.

14

FTG

преди 7 години

До Надя НиколоваНадке, представа си нямаш как функционира съвременната икономика. Да, живеят на кредит, но ЖИВЕЯТ, а останалите спестовници само вегетират и си въобразяват, че живеят. Има едни формулки, които показват спестовниците как са прецакани. Предполагам и сама можеш да си направиш сравнението на покупателната способност на 1000 евро преди 5-4-3-2-1 години и сега. Накрая на живота си като дръпнеш чертата един е живял, а друг е зяпал и стискал нещо без никаква стойност.

13

Анонимен

преди 7 години

Kef 4 dena Sofiq ]e olekne i pak ]e e priqten grad

12

Юруш цирковиартисти

преди 7 години

Айди на йайцата огладнели селяни .Агнешко от Зимбабве и Австрация престояло 6 месеца в бензиновози ,опрано в пералните до свежо и сочно ви чака.Напреееееед !!! Алл -инклюзиФ селяния даваща живота си за да излезе от Софиа.Не разбираща ,че работи за да бъде тровена и хранена с ***.Юрнала се Мара живот да живее.Живота при Соца имаше Маро селянко с *** обута когато София приличаше на АПТЕКА Сега е фабрика за *** 9000 лв заплати да взимате кюмюрената фабрика не става .

11

Софиянец 4к до 12

преди 7 години

Изказа се професионалният-ягодоберач с черно под ноктите и мирис на пот, откога да се забиват колци в земята го наричат монтаж на инсталации бе, бедняк на минимално заплащане, слушащ чалгия и пиещ долнопробна бира, от най - евтината?!?

10

Egsmbnsptr

преди 7 години

До АнонименХм, ти хвалипрьцко ли си или си недорасъл пубер ?

9

Анонимен

преди 7 години

Време е да се приеме закон и лявата лента да е само за по скъпите и по бързи коли а не да се бутат с всякакви *** с бараки за по 5 бона. дали са хората пари редно е да им се обърне внимание. нека ограничнението падне за хубавите коли или поне да го дигнат на 200-250 което е нормална скорост

8

Смърт

преди 7 години

В държавата на *** е настанало оживление. Провинцията им наричана София и превърната се в клоака днес утре и другиден е тръгнала да се движи и ще достигне чистотоа на въздуха от 15 микрограма Дизел и 8 гр. олово на кв.см .Типична атмосфера за Мордор.Също така *** ще похарчат трудно изкараните си пари .Те това е живота им. 5 пъти годишно да се търкалят и да си свиркат любезно един до друг.Кочинистан празнува Саурон е доволен.Зомби *** до дни пак ще са в клетките .Сега са изпуснати.

7

Софиянец 4 к заплата

преди 7 години

Вън от София, от Градът на градовете! Не сте желани тук, нископлатени и неквалифицирани бездарници, бачкащи за къси парички, едвам свързващи двата края, мърсящи столицата! Нямате място тук, обратно от свинските кочини, от които се се довлекли! Сторете сега път на Директора, каращ можещн модерен джип, ГАЗИМ, ГАЗИМ! СОФИЯНЦИТЕ НЕ ПРОЩАВАМЕ, ЕЙ!

6

Анонимен

преди 7 години

Като един сутринта де ме изгледа странно да.господине ходим на работа не сме като теб 9 часа да се мотая по кафета и да се чудим що е успиваемоста по пътя ами зарад вас господа на нас нение работа да се занимаваме с път на вас плащат това че нехаят е друг проблем по цял ден в кафето лаф хората бухат километража тия лежане и за лежането пари да освен в българия никъде го няма поздраяи ионко на великден се обади че бориш корупцията

5

Анонимен

преди 7 години

Газ *** на 15 годишната нова бангия, не си теглил дългосрочен кредит, за да караш бавно, изпревари ги всичките, покажи им класа, стил, майсторство! Ти си най - големия, чалга до дупка, педалът заварен, карай в насрещното, светкай, притискай, гази наред!

4

Надя Николова

преди 7 години

Българите много обичат да живеят на кредит.Уж нямат пари,но това не им пречи да теглят заеми,защото свързват празниците само с наяждане и не искат да останат по назад от другите.

3

Анонимен

преди 7 години

И кой казва, че българите са зле? Това е като в един стар виц:По време на соца един чужденец посетил България и се прибрал в къщи. Там го попитали-Как е положението в България? Той отговорил-И така и така. Какво имаш в предвид?-го попитали отново. А той- Не стачкуват, а в заводите стоят с ръце в джобовете. Не работят, а накрая плана изпълнен. Плана изпълнен, а магазините празни. Магазините празни, а в къщи си имат всичко. Имат си всичко, а мърморят. Недоволни са, а 99% гласуват за комунистите!

2

Тя има лош дъх

преди 7 години

Хораа, Мара Нестерова има лош дъх!

1

Анонимен

преди 7 години

Мерките трябва да са по малките градове и селата, където има много нелегални шофьори. Оставете пишман-шопите са се приберат по живо по здраво при роднините си.