63

Анонимен

преди 7 години

Това им го казваше и Меркел преди година. После по германските телевизии се въртеше клип на германка с хиджаб, който призоваваше да сме се наслаждавали на различността и да започнем да бъдем толерантни.Всичко това са само приказки и лицемерие, навлиза се във финалната фаза на германските избори, та трябва да се каже на избирателите, че всичко е наред и няма страшно. А страшното вече настъпи.

62

Анонимен

преди 7 години

Предизборни приказки разказва Шойбле сега, нищо повече.

61

...

преди 7 години

Най-после се сетиха. Чакам да го чуя от Меркел и от новото правителство на България.

60

ГАДОРЯН

преди 7 години

Кажи им го след 50 години когато ще бъдат над 50 % ! Хаха

59

Анонимен

преди 7 години

"Прав си, но за тази цел две деца са достатъчни. Много е малка планетата за повече."Грешка. Точно в това те КАРАТ да вярваш, и повтаряш мантрата на ко.пелетата, които искат ЦЯЛАТА ЗЕМЯ с малко слуги на нея да им ду.хат сополите.Хората бяха смятали, че дори само Австралия е достатъчна да поеме ВСИЧКИ хора на планетата.

58

Анонимен

преди 7 години

Ако въобще е вярно по-горното, след като си казал веднъж "А" редно е, да продължиш нататък и да кажеш "Б", "В"...Иначе, специалисти по лакърдиите и нищоправенето бол. Особено у нас.

57

копирам-поставям

преди 7 години

Какво казал Шойбле че не разбирам немски хахаха...........

56

Анонимен

преди 7 години

До Изненадан.Какво е това "халал"? В нашия супер не виждам такава храна.

55

Анонимен

преди 7 години

Най-после някой каза истината ясно и кратко.Не е допустимо да се създават държави в държавата, която е приела определени хора само като временно пребиваващи бежанци или като работници-гости.

54

горда хлебарка

преди 7 години

До До37Имате деца, защото сте програмирани да се размножавате, както и всяко друго същество на земята. Останалите приказки са просто суета и преувеличаване на собствената ви значимост във Вселената.

53

Изненадан.

преди 7 години

До ...Те нямат ли си "ДОСТ" ??Какво се очудва този - вече е много късно. Свиквай да ядеш "ХАЛАЛ"- в близкия супер е пълно

52

Анонимен

преди 7 години

COPY-PASTE

51

FAKE NEWS

преди 7 години

Аз обаче не намерих тая Новина в Ройтерс , не е ясно от каде идва Информацията

50

Анонимен

преди 7 години

До socialenШериата не е течение в исляма, а догматична система от правила за живот, формираща идеята на мюсюлманите са "божия закон". Някои по-светски настроени мюсюлмани предпочитат западния начин на живот, други се капсулират, избирайки шериата. Последният е подчертано НЕСЪВМЕСТИМ с демократичните ценности на западното общество, защото все още идейно принадлежи в 7-ми век.

49

Анонимен

преди 7 години

С жена ми сме решили, че няма да имаме деца, ситуацията глобално и в България е плашеща и все по-зле става.Евентуално, може да осиновим бежанче.

48

socialen

преди 7 години

Защо не!? Ислямът има много течения. Всичките те са официално представени в Европа. Шарията е едно от тях. Да не говорим, че европейските държави са попаднали от 30 години под Ботуша на Неолиберализма и изобщо не са в състояние да се справят с проблемите, независимо от какво естество.

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен42 Да де, ама искат да първо за приключат с християнствотои чак тогава ще ,,коригира,,т и исляма .Все пак и него са създали и са го белязали със знака си - обрязването . .

46

Анонимен

преди 7 години

Да имаш деца в днешните времена и при тези перспективи да става все по-лошо,е безотговорно към тях самите.Нямам и няма и да имам. Най-вече заради тях......Как правиш нещо за нещо което го нямаш?Просто ми е интересно.

45

До 40

преди 7 години

Две не са достатъчни ако мислим глобално. Както и да е.

44

Анонимен

преди 7 години

Да имаш деца в днешните времена и при тези перспективи да става все по-лошо,е безотговорно към тях самите.Нямам и няма и да имам. Най-вече заради тях.