50

Анонимен

преди 7 години

Брайвик,президент на Европата

49

един там

преди 7 години

Знаете ли през къде ми е какво е положението във Франция? Ето един по-долу е казал, че минималната заплата там е 1500-1800евро! Значи добре си живуркат! Вие, едва ли не, сте тръгнали да ги оплаквате! Село с 1300жители нямало лекари! То в България градчета с по 4-5хил. души в отдалечени райони родните ни управници ги оставиха без болници, вие за Франция сте се загрижили!

48

спомени

преди 7 години

Европа е същата,обаче друг път! Разликата между онази Германия,която открих през 1992 и тази сега е огромна. За 25 години там успях да видя упадъка на една велика страна и то защо?! Ако се съди по външните белези,които един екскурзиант забелязва то цъфти, та връзва. С много повече усилия сега се поддържа същия стандарт. Огромните разходи за социални помощи /а и много социални придобивки просто изчезнаха/ си казаха думата. Безкрайно море от забрадени жени в Кьолн,където живях последните години.

47

Анонимен

преди 7 години

НАСКОРО ГОВОРИХ С МОИ ПОЗНАТИ ВЪРНАЛИ СЕ ОТ ЕВРОПА В КРАТКА ВАКАНЦИЯ- ПИТАМ КАК Е В ЕВРОПА, ТОМА ТОМОВ РАЗКАЗВА ПО ТВ ТАТА ЧЕ ЕВРОПА БИЛА В РУИНИ-/ЦИТИРАМ/ ТЕ СЕ ИЗСМЯХА И КАЗАХА, ЧЕ ЕВРОПА СИ СЕ СЪЩАТА, А ВЛИЗАЙКИ ПРЕЗ НАШАТА ГРАНИЦА СЕ ЕДНО ЧЕ ВЛИЗАТ В ПОГРЕБИ, НЕ ЗАВИСИМО ДАЛИ ГЕРБ СТРОИ ПЪТИЩА СПОРЕД ЕВРО РАЗБИРАНИЯТА И СТАНДАРТИТЕ ПЪТ ПОСТРОЕН ПРЕДИ 5 ГОДИНИ Е ВЕЧЕ СТАР. КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ НЕ ЗНАМ, НО ИМА ХОРА ДЕТО НЕ СА СИ ПИЛИ ХАПЧЕТАТА И СА БОЛНИ МОЗЪЦИ.КОЙ ЛЪЖЕ!?

46

Адмиралъ

преди 7 години

Така, така...И не само там е така. Където има евросъюз и мюсулмански емигранти така се получава. Ще видят от къде духa вятъра, но ще е късно.

45

Анонимен

преди 7 години

КОЛКО ПРАЗНО МЯСТО ЗА МИГРАНТИ ИМАЛО ВЪВ ФРАНЦИЯ?ПЪК И ЩЕ ИМ ОТВОРЯТ ОЩЕ ДЮНЕРДЖИЙНИЦИ...

44

бай Рангел

преди 7 години

У нас бай Мишел гласува за ГЕРБ и чака със затаен дъх как ББ ще го оправи (за пореден път!).

43

Анонимен

преди 7 години

Прочетете статията за Швеция на бултаймс от 11ти април, за мюсюлманските гета е. Много интересна и добре описва какво се случва там.

42

тролчетата,

преди 7 години

айде бегом в Русия, там е мн. хубаво! Стига ни занимавахте! Тия сайтове съществуват само с паюрите на Путин!

41

risk assessor.

преди 7 години

Само нашите бабули все още верват, че кат влязат в поликлиниката , там ги чакат петима специалиста ,за да ги прегледат!

40

Анонимен

преди 7 години

Важното за френския политически елит е да храни тълпите тарамбуки и да се дърви на Путин. Това че собственото им население е по-зле отвсякога няма значение. Същото е и с останалите европейски "държави". Италия има пари да спасява майймууни в морето, но за пострадалите от земетресенията италианци събира стотинки с смс-и. Жалка малоумнна садистична оллигофреения съчетана с перфидна наглост.

39

Анонимен

преди 7 години

И КАКТО КАЗВА ЕДНА ПРОПАГАНДА- ЕВРОПА Е В РУИНИ, РАЗБИТА И БЕДНА, ЗАТОВА ВСИЧКИ СА СЕ ЮРНАЛИ ДА РАБОТЯТ В РУСИЯ- В УНИЩОЖЕНА ЕВРОПА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 1500/1800 ЕВРО- 3000/3600 ЛЕВА А НА ДРУГОТО МЯСТО УВЕЛИЧЕНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА С ГЛАВОЛОМНИТЕ 40% И СЕГА Е ЦЕЛИ 237 ЛЕВА, ПЛАЧЕТЕ БЪЛГАРИ ЗА РАЗБИТАТА ЕВРОПА И СЕ МЕСТЕТЕ НА ИЗТОК НА ТАМ ОТИВАТ И МИГРАНТИТЕ, ПРОПАГАНДА Е ЧЕ ТЕ ОТИВАТ В ЕВРОПА.

38

Анонимен

преди 7 години

На времето за обработката на земята на едно селско землище е било нужно цяло село. Сега е нужен един арендатор с петима работници и няколко машини. Колкото да ви е мъчно и носталгично, селата съществуваха заради земеделието. Сега земеделието е модерно и селата са ненужни, а излишните хора бягат в градовете. Какво чудно има?Друг е въпросът, че селяните трудно се оправят в градовете, но това са новите реалности.

37

Циник до 31

преди 7 години

Каква връзка има глобализацията с Дарвин?Така като чета - явно еволюцията такива като теб ги е "пропуснала"...явно ти си бил "под моста" ! Точно обратен е случая - наводняването на Европа с африканопитеци я води към еволюционен РЕГРЕС! Това "изнасилване" на народните воли в Европа няма нищо общо с еволюция! Колега преди мен отлично го каза - десетки милиарди на европейския данъкоплатец се пръскат по при*митиви, които не знаят що е клекало , и сифон!!!

36

Додо

преди 7 години

"Другата Франция забравена,..."ПАК БЪРКАШ EЛКE, ДРУГАТА ФРАНЦИЯ НЕ Е ЗАБРАВЕНА, А ЗАБРАДЕНА! ТОВА Е ПРОБЛЕМА!

35

Анонимен

преди 7 години

Да си плюят в пазвата,че нямат крадци,убийци и изнасилвачи на стари хора по селата,както в България.И имат ред,лекари,по-добри пенсии,спокойствие.

34

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГлобализацията води до ПРОМЕНИ.АДАПТИРАЙТЕ се и престанете да роните крокодилски сълзи.Еволюция, Дарвин и т.н.Ако ги нямаше теъи неща още щяхте да висите по дърветата в Африка.---------------------- Ами като гледам това френско село накъде върви,се запътило към клоните.И в България и навсякъде е така.

33

ФрАнзела

преди 7 години

Шегувате се нали? Колко е минималната им пенсия. Пишете за геноцида в България..

32

Анонимен

преди 7 години

Ооо,вие сте късметлии с 1300 жители и двама лекари,в България колко села и населени места изчезнаха!И това не е само във Франция,а навсякъде,трябва нещо да се промени,не може така да продължава!И самите пътища се строят само до големите центрове,отцепвайки селата и малките градчета.А средния,малък бизнес,средната класа пропада.

31

Анонимен

преди 7 години

"Вечер няма ни един ресторант, само дюнерджийницата"===Това трябва да ви говори достатъчно какво по-голямата част от е Европа в момента.