159

Анонимен

преди 7 години

Дали Русия изпробва нервите на новия американски президент?--------------------------------------------Оставам с впечатлението, че не американците, а руснаците са изстреляли 60 ракети :)

158

Киро

преди 7 години

Рекс Тилърсън пристигна в Русия да помоли Путин да позволи на американските самолети да летят над Сирия, в момента се свалят от ракетите.Путин му прати външен министър Сергей Лавров .Обсъждали химическата бомба, Тилърсън нямал доказателства, че е Асад замесен, но чувствал, че е той. Лавров поискал обща борба срещу терористите, Тилърсън искал Асад да си подаде оставката и да не го убивали американските военни.Американците им спукана работата.....

157

/d/d jr

преди 7 години

До Анонимен 200 който сепресмива на друг говори за умствения му потенциал на козяк не ве ли учат да сте културни мили все пак си европ....

156

Анонимен

преди 7 години

Офффффф мноо глупости в тази статиийка бе ! Даже не я прочетох.

155

Анонимен

преди 7 години

*** се оля. САЩ имат войска на границата на Русия, а руснаците изпробвали нервите на някой си... Ами то от там ще дойде цялата работа. И на *** родата от там ще пострада, ама на нея не и пука. Важното е да има кво да сложи на масата. Разбирам я. Да оцелее *** днес е по - важно от това да оцелее света утре.

154

Анонимен

преди 7 години

До ТурчинаДа бе, да! Совите не са сови. Бъркаш в едно - това не е обикновен двойник, а клонинг! Аз много обичам фентъзи. Много забавни книжки, а какви филми! WOW! Руснаците могат и да фотошопират в реално време, е почти реално, кой ще засече 2 мс времева разлика! Само на е ясно как го догаждат с гласа, защото един човек може да се измени до неузнаваемост, но гласът - не. Чакам коментара ти, умнико!До ОСМАН7Само да ми паднеш, ще съжаляваш за всяка дума и за всяка година "присъствие", кьопек!

153

Анонимен

преди 7 години

Второ, Путин е висок 1.72 м. Да наречеш мъж над 1.70 джудже то значи, че ти си болен.....Забрави да кажеш само, че тези 172 сантиметра са с 8 сантиметровите токчета.

152

Неграмотник

преди 7 години

USArmy N1 :) винаги е била и винаги ще бъде. Джуджето катастрофира Русия.===========Първо, си тотално неграмотен. US Army както си писал е отделна структура и това са т.н. у нас кашици или пехотинци. Те не разполагат с ракети Томахоук.Второ, Путин е висок 1.72 м. Да наречеш мъж над 1.70 джудже то значи, че ти си болен.

151

Анонимен

преди 7 години

трола с многото женски имена , в случая Вера - от 59 -59 в целта , няма нужда да дрънкаш глупости , никой вече не им вярва . За химическата атака - според мен е инсценировка .

150

Анонимен

преди 7 години

Междувременно - професор Theodor Postol от MIT публикува 14-странично опровержение на доклада на СЗО, в което твърди, че няма абсолютно никакви доказателства, че химическата атака е извършена от въздуха. ========Пич, много подценяваш военно-промишления комплекс на САЩ. Първо, аз съм сигурен, че Обама наистина искаше мир в началото на мандата си, но го пречупиха; след това за 3 месеца принудиха Тръмп да удари Сирия. А този професор за тях е лесен - или ще загине в автомобилна катастрофа или...

149

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен 195-Точно такъв ръководител си заслужават руснаците .Те са изначало крайно агресивна и безпардонна нация.Въпреки шумотевицата около възвърнатото уж величие всъщност Путин ги води към блатото.Това обаче е добре за всички останали...Слаба Русия-щастливи съседи...Така че да пожелаем на ботокса дълго управление...

148

Анонимен

преди 7 години

USArmy N1 :) винаги е била и винаги ще бъде. Джуджето катастрофира Русия. Слаба парица, нулево уважение , слаба производителност, слаба войска. Напъните му свършиха с изолация и още повече омраза към руския.Руснаците трябва да се събудят ,не заслужават такива политици.

147

Вера

преди 7 години

До Анонимен 187От 59 ракети само 20 са попаднали в целта, а другите са паднали на 40 км от въздушната база! Какво ви говори това? Те просто са паднали и това е! А четете, какво им се случи на тези томахавките - руснаците са им ги запратили там! Руските ВКС са печени!

146

Анонимен

преди 7 години

Междувременно - професор Theodor Postol от MIT публикува 14-странично опровержение на доклада на СЗО, в което твърди, че няма абсолютно никакви доказателства, че химическата атака е извършена от въздуха. Лъжата е гръмогласна, но са й къси краката. Скоро ще се разнищи всичко.

145

Анонимен

преди 7 години

Ония стария Путин скоро пак ще се върне защото нефта отново стана 50долара.

144

Анонимен

преди 7 години

Държавният секретар отиде на терен да издърпа ушите на гнъсното жуже.

143

Анонимен

преди 7 години

По жалка държава от Русия няма. Сега съм убеден, че Украйна ще ги унищожи за една седмица, ако получи карт бланш от Запада да пердашат руските пияндета на общо основание.

142

Турчина

преди 7 години

Не знам. Гледам снимки на Путин отпреди десет години. Гледам сегашни. Това днес не е Путин. Коренна разлика. Май ще се окаже вярно, че са го пратили по Вечните Ловни Полета и ползват двойници. Днес гледах в един сайт галерия със стари снимки на политици. Наистина Путин не е Путин.

141

Анонимен

преди 7 години

Дали Русия изпробва нервите на новия американски президент?Докато руските гламари изпробват нервите на Тръмп, той им натресе томахавките и ги направи за резил. Виличието под нулата, доверието под нулата, военните способности като на Зимбабве. Смях, смях, смях!

140

8757668

преди 7 години

До Анонимен 180 Ако стане някакво чудо и ФЕД спре да печата хартия , САЩ си заминават То и ние ако си имахме нашенско ФЕД , и можеше да печата безконечно левчета , щяхме да сме една от водещите икономики в света