39

ПЕНКО

преди 7 години

Г -7 може да означава : 7-гъ.за ; 7-га.да; 7- гов.а !!!Какъв процент от света сте вие 20%- 25% ??? Знаете ли ,колко от нас /клелите се да воюват с НАТО и дълго още ще могат да убиват/сме на "линия" ??? Няма вариант ОБЩЕСТВОТО НА ГОСПОДАРИ, СЛУГИ И РОБИ ДА ПОБЕДИ !!!" чУДНО ЗАЩО ЕВРЕИТЕ СЕ ПАЗЯТ ОТВСЯКЪДЕ !?!?"

38

Анонимен

преди 7 години

Г-7 да бъдат така дорби да не никнат там, дето не ги сеят.

37

БРЕЙ

преди 7 години

ОТ СЕДЕМ *** НЯМАШЕ ЛИ ПОНЕ ЕДИН ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ?МАЙНАТА И НА ЕВРОПА С ТАКИВА ***. НЕКА ГИ ПРЕВЗЕМАТ АФРО-АЗИАТЦИТЕ...ДАЖЕ ИМ Е МАЛКО.

36

ст.лейтенант Иванов

преди 7 години

Башар Асад е спасението на Сирия но Г 7 нерешава решава Русия а Г 7 ще духа под вода. Ето това това е истината която е и правилния подход - никой не може да казва в суверенна страна кой да бъде президент народа иска Асад а терористите американски слуги не . Е ще си остане Асад и Баас на власт и армията на Сирия и руската армия ще го гарантират а американците да внимават да не бъдат потопени че Искандер и С400 са на брега в Тартус в морето е опасно ако не си способен да изплуваш.

35

Анонимен

преди 7 години

Браво на г7. След 6 години чуха това което им казваше Ердоган.

34

Анонимен

преди 7 години

Кучетата лаят,кервана си върви!

33

Анонимен

преди 7 години

Ок, махате Асад, а после кой ще дойде на негово място?Някой има ли идея колко от тия т.нар. бунтовници, които са си брадати джихадисти са сирийци?Каква е народността на уж сирийската опозиция?

32

Анонимен

преди 7 години

На тези преди да решат какво то и да е, първо да се запознаят с пророчеството на Ванга за Сирия и Руския Цар!

31

До 47

преди 7 години

Да де ,сигурно с томахавките демонстрираха краварите нещо на някой обаче пък повечето от половината томахавки се изгубиха по пътя.Дали пък някой не им е демонстрирал ,че може да ги сваля като патици.Въобще не са толкова прости нещата колкото си ги мислиш ти.Всъщност сега последно имало ли е въобще химическа атака или имаше холивудски пиески за тИлИвизъро

30

luckyman

преди 7 години

До Анонимен 48Не си ли разбрал, че форума е само за ционистки държави? И не само тоя!

29

Анонимен

преди 7 години

А защо не са поканили и ИРАН!

28

Анонимен

преди 7 години

Аз от петък им думам на родното русороб, че томахавките по ония тенекета беха само демонстрация за пред високия китайски (баси оксиморона ;)) гост, ама кой да слуша. :)

27

luckyman

преди 7 години

До АнонименАми, че те главорезите са повечето от "западните" страни бе, приятел!

26

ДжО1984

преди 7 години

И какво е бъдещето на Сирия, същото като на Афганистан, Ирак и Либия ли????

25

Анонимен

преди 7 години

Бе ква червена линия..при оранжевия :)))). Сигурно Иванка му е пратила смс - виж там оня дебелия кореец ме дразни нещо, и К. Винсън вече е под балкона на фетким :)))

24

Анонимен

преди 7 години

Четете ли, какво туитва оранжевия в момента?С. Корея да се готви, сирийската база беше само тест и показно за някои моментни гости в белия дом.

23

luckyman

преди 7 години

Море, а кой плаща на службите да организират потока през една сюрия държави и закони? А то, контрабанда в такъв размер има и космически разходи! Ами обучението? вече хиляди са т. нар. съветници... Чадър! Геополитически чадър има над това чудовище за да безчинства нашир и надлъж толкова години вече!Прочети още на: dnes.bg/world/2017/04/11/g-7-asad-ne-e-chast-ot-reshenieto-v-siriia.337814

22

Анонимен

преди 7 години

Г 7 - ***

21

Анонимен

преди 7 години

Почнаха старата игра. Г7 е доброто ченге и призовава за съдейстствие и координиране на действията с русия, а Р. Тилърсън е лошото ченге и днес постави директно ултиматум на джуджетата близнаци - с нас или с асад!

20

luckyman

преди 7 години

До АнонименДа бе, то тъй се продават такива гигантски количества оръжие, боеприпаси и прочее, и то на най-голямата терористична организация в света ( определението не е мое)! Която организация всички страни са сключили договор да изолират?! Кой е този, който има възможност да го прави, а?