9

българин

преди 7 години

Само показваш може да е на Кулата, на Маказа не само че даваш документите, а и ти ги сканират и проверяват. Същотото е и на Русе.

8

factotum

преди 7 години

Преди само ги показваш през стъклото, сега ти го сканират и те проверяват в три системи!

7

българин

преди 7 години

Не разбирам какво точно са затегнали? И досега като отиваш в Гърция или Румъния, винаги са искали паспорти и са ги проверявали. Какво повече проверяват сега?

6

НРБ

преди 7 години

Само България не възразява???*** еврозелки проверка на гражданите на ЕС , камиларите да пътуват без паспорти!!!Тези проверки съсипват туризъм,бизнес и свободата на европейците!!

5

Оруел

преди 7 години

Ем тия проверки се правят за нормалните европейци, нелегалните си минават без проблем без паспорти, даже искат да ги интегрират! А срещу белия европеец, християнин-проверки, погазване на права и така до края!

4

Магазинера

преди 7 години

Е, са, ако бехме у Шенген колко щехме да се оръсим да им угаждаме на проверките. А така сме си добре, пък и никой не ще да остава тука. Всичко бега

3

Анонимен

преди 7 години

Шенген издиша.Не е новина.

2

Анонимен

преди 7 години

Дъртата Меркелица как се *** по въпроса? Че това благодарение на нея се получи!

1

Анонимен

преди 7 години

И все пак изглежда, че тероризма побеждава - тотален котрол навсякъде, безобразни мерки за сигурност по събития и граници. Всички за това говорят.А от друга страна ние какво постигнахме - прднахме им на .... Криворазбраните толерастия и мултикултурализъм