73

Анонимен

преди 7 години

До РеалистТоя пък платил 200 лева данък и 1.60 за билет и се взел за цар. :D :D :D

72

Анонимен

преди 7 години

Баба ми е военен ветеран, преживял две войни, за да може такива като вас да днес да са живи и здрави и да си живеят живота. Ако някой като вас селянин с претенции я нарече бабугер или си позволи да й се прави на голям отворко ще му изкривя физиономийката. :)

71

Анонимен

преди 7 години

До 77Прочетох всички коментари и само вие от самото начало пишете такива глупости. Как за няколко часа не си намерихте някаква работа или нещо друго да правите? Разбирам, че искрено ненавиждате старите хора, но за ваш голям ужас и вие и скъпите ви деца ще остареете. Ще искате някой да ви направи място, но няма да има кой, защото вие така ще възпитате новото поколение.

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 76Ще седи прав този който е втори! Стани за да седна го имаше едно време когато бившите ятаци-бабугери се изживяваха за героини! Това време свърши, хората си плащат за превоза и който е седна - седна! Който не е седна ще си чака да седне! Така е в развитите страни! Който си мисли че е с предимство ще вижда "зеленото чудовище"!

69

Анонимен

преди 7 години

Децата оня ден са се родили и отсега са вече изморени, нуждаещи се да поседнат малко... айде стига толко превземки. Да сядат на мама или на татко в скута, докато са прекалено малки, после да стоят прави, голямата работа.

68

Анонимен

преди 7 години

Не, никога! Да не съм ги карал аз да раждат? Да си носят последствията!!

67

Анонимен

преди 7 години

Подкрепа! Ако изтръгнем простотията от себе си човешкото ще си дойде на мястото без много усилие! Чаках някой да се сети ама тези велики "космически" български "необятни" мозъци съвсем са изветрели! Само дърпате заплатки и съчинявате глупости за дивото а питомното въшки го яли! Ама че жалки "сподвижници" се извъждат на последък при това с гръмкото название "подкрепа"! Айде по-бързо да бабугерясате че да отървете първо себе си а после и нас от тесногръдието и простащината ви! Вашето е чиста мъка!

66

Normalen

преди 7 години

Vyzmuten sym ot vsichki tezi komentari. V prevosnite sredstva ima mesta opredeleni za vyzrastni, invalidi bremeni i maiki ili bashti koito dyrjat v ryzete malko dete. Skandalnoto e kogato na tezi mesta se instalirat lichnosti, koito niamat pravo Nashiat narod ima edna pogovorka che niama moral t.e. choveshki otnoshenia kogato lipsva strahyt ot Boga y sramyt ot Horata.

65

Реалист

преди 7 години

За деца и бременни ставам винаги, но за баби и дядовци - не, освен ако не са съвсем грохнали и немощни. Те да са ми благодарни, че живея и работя в България и им плащам пенсиите с парите от моите данъци.

64

Анонимен

преди 7 години

До бабофобНа мен пък редовно ми се случва същото със старци.Явно подбират по пол.

63

Анонимен

преди 7 години

До бабофоб 69Типичен БАБУГЕР! Дядо ми така им викаше на майтап!

62

бабофоб

преди 7 години

На баби - рядко! На времето през социализма, от София до Варна и обратно се пътуваше с влак и често пъти беше претъпкан и по тази причина стоиш прав 7-8 часа. Та слизам в София и сядам блаженно в трамвая и толу по някое време някоя баба те бутва и казва - я стани да седна аз, нищо че е за две спирки! Много рядко има читави баби ... обикновено са сърдити!

61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 66Да и то моментално ако посегне на детето ми! Няма да му меря годините! Но няма да спра до там! После ще го съдя и ако не съм удовлетворен - има Господ!:)))))))))Аз не посягам никога ако не съм заплашен! Щом аз мога значи и бабугера трябва да може! Ако не може ще пати! Който е седна пръв той ще седи!

60

Иван Ласкин

преди 7 години

Качвам се на станция СУ около 8ч30 - забравил съм какво е да седиш в метрото...

59

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВерно ли ще удариш некой 70 и нещо годишен човека бееееекомплексаааааархахахмного кеч мания гледаш

58

Анонимен

преди 7 години

да и аз не разбирам защо всичките бабички се юрват рано сутрин с работещите в градския... има ли някаква причина?

57

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 53Точно! Никой не е длъжен и задължен! Който е седна пържи ще седи! Ако е бабугер ще търпи! Ако е любезен и учтив ще седи! Ако е *** тапир ще се дърви! Ако посегне - ще легне! Просто като АБВ!

56

STOP

преди 7 години

Пенсионерите трябва да се съобразяват поне малко кога да пътуват - бутат се сутрин и вечер с работещите и учениците, през останалата част на деня не можеш да видиш пенсионер в градски транспорт. Трябва пенсионерските карти да ги направят да важат от 9 часа сутринта до 16 следобед и след 19. През останалото време ако им се налага да си купуват редовен билет.

55

Анонимен

преди 7 години

До СЕскалаторите на са за да тичаш по тях а да се возиш

54

Ема

преди 7 години

Бих отстъпила място, ако някой изрично ме помоли за това. Нещата трябва да са взаимни, щом помолиш - правят ти жеста да седнеш на тяхното място. Не е полезно на определени групи от хора да се внушава, че имат абсолютно право. Който не се чувства добре, да каже, все ще се намери някой да откликне.