273

Учителя

преди 7 години

На снимките ясно се виждат 58 попадения...възможно е една цел да е поразена два пъти. Това прави 100% успеваемост. Руските ракети могат да уцелят морето ...и то не всеки път...половината паднаха в Иран

272

Анонимен

преди 7 години

САЩ си показа истинското лице !!! Икономика базирана на тормоз над др.държави !

271

Анонимен

преди 7 години

Преди няколко дни се приземи х-37 в след близо две години изпитания в орбита. Самолет 6-то поколение. Руснаците са втрещени. Сами признават, че в близките 20 г. нямат с какво да противодействат.

270

Анонимен

преди 7 години

Спомнете си , какво на писаха като 1 во правило на Камените плочи в Джорджия .Спомнете си за ваксините .Спомнете си първата световна на дедите ни . Кой и защо .Спомнете си втората световна .Кой и защо . Спомнете си 11септември2и1 кой лъже и защо .А сега погледнете небето ни .Кой ви казва истината за кемтрейлс .кой лъже и защо .Ако сте ги свързали , то не пишете глупости .

269

Шефа

преди 7 години

Каквито и заплахи и упреци да сипят САЩ , много е вероятно те да стоят на дъното на химическата атака !Лъжата и дезинформацията са стар техен арсенал!Но , докато при Буш , "наличието в Ирак на ОМП", което застрашавало САЩ хвана декиш , а и Тони Блеър потвърди тогава ,че имат атомни бомби , то сега нещата са малко по-различни!Насреща се изправя Русия , която много скоро ще запечата сирийското небе за ракети и самолети на Запада и Турция! Русия не е Садам Хюсеин!Тръмп не предполага че е с автогол

268

Анонимен

преди 7 години

САЩ: Ракетният удар в Сирия е послание и за други държавиИ не само държави, това беше послание и към затъпялото българско русофилство. Дано са разбрали най-сетне каква ще е съдбата на майка им русия на братята им *** руснаци и на богочовека плешивеца Путин.

267

Анонимен

преди 7 години

Унищожаването на химическия арсенал на Сирия беше потвърдено от американски експерти. Подготовката на атаката сочи друга причина. Т.нар. химическа атака в Идлиб е само предтекст за скриване на истинската причина.

266

Факт

преди 7 години

До АнонименКолко точно ракети са ударили целта е важно не в сирийския контекст,а в тоя на войната с Русия!Защо ли?Ами същността на доктрината "Улфовиц"(Глобале неядрен удар) е следната:С 12 до 14 000 крилати ракети се удрят ядрените оръжия на Русия(и командните пунктове),като се очаква да бъдат поразени 80-85% от тях.След като по тоя начин Русия е лишена от възможност да отвърне на евентуален ядрен удар,се водят преговори от позиция на силата за капитулация.Обаче при ефективност под50% не става

265

Факт

преди 7 години

До Анонимен"Аз искам да попитам къде е химическото оръжие,заради което тази база беше атакувана?"Ами където е хим. ооръжие на Садам,там е и на Асад- в главите на организаторите и по медиите,физически не съществува....Виртуално,както е модерно да се казва.

264

Анонимен

преди 7 години

Ракетният комплекс БУЛАВА, който е базиран на свърхподводниците 4-то поколение БОРЕЙ може да унищожи половината свят, точно за 7 минути. Освен това, поне към момента няма технология, с която да бъде засечен къде точно се намира.Така че немския колхозник, отмъщението на коафьора Дончо Трумпф трябва да бъде доста по-внимателен в действията си и да не се води от емоциите си или от тези на простоватата му Иванка.

263

Анонимен

преди 7 години

тия ракети дето ги истреляха стрували 100 милиона долара , твърди се че само 29 са стигнали целта от 59 , а дали изобщо са истреляни другите и някой не забогатя с 50 милиона

262

Факт

преди 7 години

До бай петкоАмериканското обяснение за разминаването на броя изстреляни ракети и броя на поразените цели е следното:Някои цели били поразени по два(?) пъти,а част от ракетите били с касетъчен заряд и не оставяли следи по земята.Пистата не била обстрелвана,защото нямало смисъл.Имали потвърждение от спътникови снимки.Колко е вярно всичко това-те си знаят.Обаче има снимки от земята,които поставят под въпрос тези твърдения-има доста оцелели укрития със самолети и пораженията не съответстват на брой

261

Учителя

преди 7 години

Както се вижда от снимките унищожени са с изключителна точност складовете и хангарите около пистата. Пистата почти не е пострадала, затова и може да се използва...

260

Факт

преди 7 години

САЩ атакували Сирия заради погазването на международни норми....Лицемерие на n-та степен!На практика САЩ постоянно тъпчат всички правни и морални норми и не се срамуват да кажат,че не важат за тях.Обърнете внимание,че те НЕ ПРИЗНАВАТ решенията на никоя международна институция,а само на американския съд!Какво е това международно право,което не важи за една единствена страна?(Всъщност две-с Израел е същото)

259

бай петко

преди 7 години

според САЩ те са изстреляли 59 ракети като всичките са поразили целта си и тук изниква въпроса защо 2 дни след атаката същото летище вече се използва?

258

дедо Йов

преди 7 години

Айде чакам отговорни действия от страна на САЩ в отговор на ужаса срещу християните в Египет! По всичко личи че ги вълнува повече съдбата на "опозиционните" терористични групи........

257

Анонимен

преди 7 години

Честно казано на мен това не ми изглежда като кой знае колко лоша заплаха, предвид успяваемостта на ракетната атака......Дали ще ти се стори лошо ако аз замахна 59 пъти с томахавката, а ти кажат, че съм те уцели само 23, докато от един момент нататък просто не си усещал от болка ударите?

256

Айдахо

преди 7 години

До 302Днешна война би се водила не с масовост , а с технология. Това , че КНДР имат голяма численост , не значи нищо.

255

Анонимен

преди 7 години

Да, пределно ясно е посланието. Световният хегемония няма да позволи разни недорасляци да нарушават конвенции и да престъпват международни норми.

254

Хм

преди 7 години

Посланието е пределно ясно:САЩ няма да търпят неподчинение и собствено мнение!Който не се вписва в определения от тях Световен ред ще бъде унищожен!Остава да видим дали ще успеят да го осъществят.На практика битката за Тотален контрол навлиза в остра и финална фаза.Каквото ще става ще е тая година или следващата.САЩ просто нямат време-не успеят ли да се наложат сега,колапсът е неизбежен!Затова и тръгват в тотална атака!