105

Анонимен

преди 7 години

Ее сега вече ще таковат мамата на Прасчо Ким!

104

Bad Company

преди 7 години

САЩ напрау се разтрепереха от дебелия диктатор!! Мухахахах!! Авионосната група е под опасност!! Кимчо незабавно ще вдигне МиГ-17, МиГ-19 и Миг -21/всичките китайски копия/ и великия бомбер от 50-те години ИЛ-28/пак китайско копие/. И тези "страховити" машини ще изпосвалят Ф-18 веднага!!!!:)) И после като се започнат едни бомбардировки по американските кораби..............мале. мале.......:)) А и 'подводния флот " не е за подценяване -руски копия на немски подводници от ВСВ:)) Абе......страх!!

103

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 7 години

Причината - нарастват опасенията от оръжейната програма на Пхенян--------Истинската причина - задокеанските хулигани искат нови войни, причини да се дразнят с по-слабите, да налагат "демокрацията" и Новия Световен ред.Само ядрени гъби от Уошингтън до Калифорния ги оправят. Владимире, хвърли атом над Америка, спаси света от Империята на злото!

102

Анонимен

преди 7 години

Агресора САЩ който иска да бъде господар на света,заедно с верните си койотиАнглия и Франция,трябва да бъдат наказани.

101

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 94 - цъкнах ти плюс, гоуема простоти си написал, със злоба, доста натуралистично описание, гротеска, и много пропилян талант. не се раждат често хора, като тебе, а като умрат им изследват мозъка!

100

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е миилионер и знае да печели ПАРИ и УВАЖЕНИЕТО НА СВЕТА!...И ТО С ЕДИН ЯДРЕН УДАР!

99

Анонимен

преди 7 години

Издърви ли се Чик Чи Рик...загубен е!Чичо Сам ще го затрие за секунди , за показно на ***! Тръмп е играч от световно ниво и ЗНАЕ КАК ...

98

Анонимен

преди 7 години

А рашките тяхния парен самолетоносач

97

бежанец с нагон

преди 7 години

Amerika is wunderbaaaaaa!

96

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 100Пишеш колкото да си изпълниш нормичката за постове нали??? Ххахах! "Нов Пърл Харбър"!! Ххахах ! С какво бре?? С МиГ-19 ???? !! Ххахах!

95

Анонимен

преди 7 години

Не мисля, че корееца ще има търпението на Путин. А са го пернали, не ни трябва нов Пърл Харбъл. А може и това да е целта....Като не се получава на запад, боксува на юг, защо да не пробват от изток?

94

Yйо

преди 7 години

Нищо жудно лудия кореец да ментне заплп от ракети към корабите на ненормалния кравар.

93

Анонимен

преди 7 години

Голема грешка на Путин .Неправилен избор за президент на отминалите избори в САЩ.Сега съжаляват че отстраниха Хилари Клинтън

92

Анонимен

преди 7 години

тука ще стъпят на криво , ким чен е луд и като нищо да унищожи америка дори със собствената си гибел , с такива хора не трябва да се подхожда по тоя начин защото може и гибелта на човечеството да се стигне , а от друга гледна точка ким чен си е прав а америка не може да се меси в тяхната политика , ще бъде интересно

91

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е някой да избави света от САЩ, дори това да са извънземните. Кой им дава право да се месят, където си пожелаят? Ако ги нямаше тях нямаше да има Северна и Южна Корея, нямаше да има фашизъм, нито тероризъм, нито комунизъм. Да не забравяме, че финансистът на Октомврийската революция Лео Троцки е спонсориран от САЩ!

90

реалист

преди 7 години

Америка още от първите заселници до днешните кравари си е била кръвожадна, военолюбива и демократично-крадлива на чужди ресурси!!! Дано Кимчо да им подпали чергата на тези обезумели наглеци! Изборите в щатите миналата година бяха епични - американците бяха принудени да избират между двама имбецила, а читавите кандидати- в девета глуха....

89

Анонимен

преди 7 години

Е сега ще стане страшно. Тарамбуката изобщо не си дава сметка с какво се захваща. Ако си мисли да уплаши севернокорейците и по този начин да ги спре да правят опити за производство на междуконтинетални ракети в голяма грешака е! Такъв дебел с котешка глава ще му влезе на тарамбуката че ще му изхвръкнат зъркелите а косата му ще се накъдри. И още по хубавото за не го ще е че няма да му трябват хапчета за полова мощ за да опрашва ку.рвенцето си северно корейците ще му го надъ.рвят за вечни времена!

88

Анонимен

преди 7 години

Когато Русия атакува американските бази и съюзници лъже,че атакува Ислямска държава.САЩ по същият начин,атакуват руски бази и руският съюзник Асад,казвайки,че атакуват ИДИЛ.

87

пекин

преди 7 години

Прасчо може да изстреля две три ракети пробно по самолетоносача-дано да уцели.

86

Анонимен

преди 7 години

Със Северна Корея,Турция и Русия,трябва да се преговаря от позицията на силата,те от друго не разбират.