132

ivo

преди 7 години

Patrioti, opomnete se dokato e vreme!!!!!!! Mnogo barzo zabravihte obeshtaniqta si!

131

Каквото и да говорим

преди 7 години

времето работи за Сидеров!

130

Хитър Петър

преди 7 години

Националист означава 100% продажник. Истинските такива са извън политиката. В политиката влизат ментета, затова се пазете от тях. Не са никакви патриоти и националисти, а са сто процента фалшиви. Всичко, което пратя е имитация на национализъм и патриотизъм. Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров се посраха многократно. Няма значение дали са обединени или разделени, те са си фалшиви. Понеже всички са фалшиви и затова са се събрали в една коалиция. Ако бяха истински, ще са отделно.

129

Зозо-патриота

преди 7 години

Всички червени *** да чуят: "САНИРАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА", а за вас глад и лабут, само от това разбирате!

128

Анонимен

преди 7 години

До Нищо новоАма има тоалента хартия и банани! А при бяй Тошо немахме тоалетна хартия и банани, чакахме на опашки за тоалетна хартия и банани а сега в магазина има 20 вида тоалетна хартия!

127

Анонимен

преди 7 години

До До 99Ама то и Луканов беше жив ама беше до време

126

Aнонимен

преди 7 години

Нали никой не искаше Волен Сидеров, бил луд и какво ли не, ама сега ще му смукат вувузелата. Стане ли въпрос за парички са готови с две ръце да се хванат за големите пръсти на краката. Това е българския политик, а народа спи 27 години и сънува промяната , която няма да дойде никога.

125

абсурдистан

преди 7 години

каубойците с дънките в действие ! - " Дивия запад " нова серия .а,Пирогов ще се ремонтира от дарения "доброволни" ,ама това е от друг филм !

124

Анонимен

преди 7 години

Варна - новата столица на БГ, а Марешки - министър председател.

123

Ма

преди 7 години

Бойко би шута на Марешки. Марешки ще му го върне.Марешки -президент!!!

122

АТАКИСТ

преди 7 години

Волен премиер!

121

Щерев

преди 7 години

Надписът над НС да стане: Обединението дава лапането!

120

васка

преди 7 години

народа не я иска за президент и депутат, той иска министър да я прави, рабфак министър,значи не се съобразява с народа, мрази значи народа.

119

Анонимен

преди 7 години

Нали Волен беше луд. Сега вече не е луд като стана дума за коалиция.

118

Анонимен

преди 7 години

явор нотев е един добър избор. от 30 години го познавам и винаги е точен даже и делото да не е в негова полза. уважава противника ....

117

Анонимен

преди 7 години

Марешки - министър председател!!!Литър петрол - левче :)ХОРА И АЗ НЕ ВЯРВАМ, НО ВЕЧЕ ЗАРЕЖДАМ С КЛ. КАРТА И ПЛАЩАМ ЛИТЪР ЗА ЛЕВЧЕ В НОВАТА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ В СОФИЯ.Сега, да не изтриете коментара ми?

116

Анонимен

преди 7 години

Децата на престъпниците дето ви грабят не мият чинии в чужбина като са.

115

Анонимен

преди 7 години

Само един простичък *** може да разсъждава, че ако не си инжинер или икономист, значи си от утайката на обществото. В главата на ***, ако миеш чинии на запад значи си пропаднал и негоден. Дори и да миеш чинии цял живот, заплатата ти пак ще ти стига да живееш по-добре отколкото в България. Това е грозната истина. Но ако си борбен и имаш млко акъл в главата, има доста добри възможности за реализация и миенето на чинии е само временно. И аз съм мил чинии, ама ще ви кажа кой не мие чинии

114

Продажниците

преди 7 години

Националистите пак се продадоха. Затова на следващите избори ще отидат при НДСВ и РБ. Никой няма да гласува повече за тях.

113

гласувач

преди 7 години

До ЗозоМоже,ама стрижат наред,и гласували,и не!