55

анонимна.

преди 7 години

Плюете, плюете, но това е положението. Какъв ли не го направихте президента но........ той е президент , а не Вие мърльовци.Не се обиждайте от истината. Ако бяхте нещо повече щяхте да се докажете. Сега псувайте колкото искате и се пукайте от всякъде по шевовете.Нямаше и да гласувате за Б.Б. Е и? Пак гласувахте, само писането ви остана.

54

Ники Мъдуро

преди 7 години

изтриха ми 5 поста, трият наред, оставят само тия за топките на генерала, стил!? продължаваме напред! / ако нямаш топки ....си за никъде/от Венесуела с амор!!и внимавайте с томахавките!

53

Анонимен

преди 7 години

зацепи с поръчката като кepпeдeн кpъглa гaйкa. Нали няма законодателни правомощия, сега бърза, докато не е свикан парламента, да прекара закон.

52

Радев прецедент

преди 7 години

Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България ще се окаже един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора си мислят, че света се върти около тях.

51

идиот?!?

преди 7 години

Каква е цената да се закупи българско гражданство, м? Доходоносен бизнес си е ! :))Увъртания, Усуквания само и само да се избегне деликатната тема с двойното гражданство!:) Това с уседналостта е нещо като агнето да е цяло, *** и вълкът сит, като е подхвърлено на Радев като компромисен вариант ли!:))

50

стария

преди 7 години

До Анонимен 52 - защо бе аркадаш, има екскурзия до родината, аз съм строител, къщи колко съм построил - не сам ги броил, плача като се върна, сърцето ме боли, тука е моята родина, даже и не ходя да гласувам, видя се с приятели и ... мъка, не ти пожелавам да имаш такива изживявания ..

49

Kanal 3

преди 7 години

Kolko hora glasuvaha v s.Garmen i po kakvi adresni registracii ot tam?

48

Анонимен

преди 7 години

Абе нали Радев след като дълго мълча най накрая каза : Драма няма.Е...след като няма драма защо уволнихте Талев ?Омотахте се като пилета в кълчища.

47

79094

преди 7 години

Разбира се, че обсъждането трябва да продължи. Разбира се, че справката от ЦИОК трябва да се огласи и всички да знаят в кои държави българските гаждани гласуват редовно. Разбира се, че е добре да се постигне разумен баланс. Разбира се,ч е не можем да допускаме чужда държава, чужди дипломати, чуждо министри да агитират и дадават пари за която и да било партия, регистрирана в нашата страна. Разбира се, че изборните туристи са с купен вот, а това пресъпление и подлежи на санкции. Това е!

46

Радев глупака

преди 7 години

Изложи се...нормално за овенен....

45

Анонимен

преди 7 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! - тия с томахавките идват! я живее, я не, божа работа!

44

Анонимен

преди 7 години

Това с рейсовете за дост от Турция преля чашата.

43

Анонимен

преди 7 години

Па атентат в Стокхолм имаше вие дори малка новинка не сте написали. Влезте у дневник па се информирайте поне, "журналисти".

42

емигрант

преди 7 години

доживехме и такъв държавник, работиме, избягали от мизерията, дерат ни кожите посредници и работодатели по чужбина, и тоя дето го припознахме за свой да говори, че тука не плащаме данъци, вместо да ни защити!!! е кажете бе хора, кажете бе племе, да се върнеме и да палиме мандрите ли, като вас??? има некой, дето не знае какво прави, не сме ние, В ЕВРОПА СЕ ЖИВЕЕ ТАКА - ОБЕДИНЕНИ!!! ШЕ ПИТАМЕ БРЮКСЕЛ КЪДЕ ДА ГЛАСУВАМЕ!

41

Анонимен

преди 7 години

Президентът е президент само на територията на Република България и не е президент в чужбина. Избирателите в чужбина имат право да гласуват но нямат задължение да се явят в армията ако генерала ги повика.

40

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 7 години

Не чухме мнението на генерал Радев за актуалните политически събития по света.Не прочетох никъде за негова позиция относно ракетната атака на САЩ срещу Сирия ...Апропо не видях мнение и на бъдещия стар премиер на България другия генерал Бойко Борисов ...Много генерали, ама малко мъже !

39

до 43 българин

преди 7 години

Ама като си дойдеш до БГ за поне 3 месеца. Айде чао.

38

Анонимен

преди 7 години

Забранят ли за Турция, ще трябва да забранят и за ЕС и САЩ. Трябва да се смени конституцията и политическата система с велико народно събрание и излизане от ЕС и НАТО както беше преди 1989 г..

37

Топки

преди 7 години

Генерал Радев поне е президент с топкиииии във сравнение с предишното Колорадско *** плевнелиев

36

Българин

преди 7 години

Ще гласувам и още как! Никой не може да ми отнеме тава право!