318

Анонимен

преди 7 години

Мишко, извинявай че се намесвам, ама това за което говориш е железница. Пътувам понякога с нея.

317

до 351

преди 7 години

Да така беше дори помня как една американска ракета удари къща в Горна Баня което е на 40 км от границата със Сърбия. Ненапразно народът казва,че когато господ раздавал разум на хората на средата на моста военните правели учение и преминали под моста!От моето поколение военни станаха такива дето едва завършиха гимназия или техникум и никъде на друго място не ги приеха.Лошото е,че такъв даже и за президент си избрахме!

316

Мишо

преди 7 години

До мазепа 864 км. магистрали в Русия? Защо като сте глупави правите коментари? Третата по дължина магистрала в света е Санкт Петербург-Владивасток с дължина 11 000 км., тоест само една магистрала в Русия е повече от 11 пъти по-голяма от цитираната цифра от теб. Айде ходи отново на училище поне цифрите да научиш.

315

Анонимен

преди 7 години

Руските самовари съвсем изпушиха!

314

Анонимен

преди 7 години

Името на играта е ИЗМАМА.Дами и господа,Третата световна война започна официално вчера,това р война на сатаната против Бог,но по-конкретно лагерите са разделени на два,този,който се бие за излизане на избранника на сатаната-антихриста на сцената ОФИЦИАЛНО и този,който се противопоставя.И в двата лагера има хора,които не разбират добре голямата картина,но по върховете всеки знае какво става.

313

факти

преди 7 години

А помните ли как в бивша Югославия САЩ използваха 31000 снаряда с обеднен уран и след това в района няколко пъти скочиха злкоачествените болести.Помните ли как бомбардираха китайското посолство и имаше убити китайски дипломати?Помните ли как изстреляна управляема ракета улучи международен влак и имаше 346 убити чужденци?Помните ли как след това САЩ сключи споразумение с някои страни да не съдят военните им за ужасиите причинени от тях?В цял свят военни стават младежите дето в друг ВУЗ не влизат!

312

ognyanz

преди 7 години

До SpaceX: Радев сигурно не се е сетил, че ти очакваш той да каже нещо за ракетната атака на САЩ. Защо не му подскажеш какво точно трябва да каже?

311

ognyanz

преди 7 години

За Асад такава химическа атака е напълно безмислена, докато на Ислямска държава тя се оказва много полезна. Кой я е направил, това сигурно никога няма да се разбере. И при толкова много участници във войната в Сирия няма изгледи тя скоро да свърши.

310

Анонимен

преди 7 години

С-400 е безсилна срещу Томахоук. Ракетите летят много ниско, под 50м., и са извън обхвата на руската система.

309

маилс

преди 7 години

Абе няма колкова смешна атака ,друг въпрос е че е без никакви доказателства.4 милиона за брои ракета и ефекта е пръдня с боя.Няма информация за тактиката на руските пво комплекси,няма реални мишени,няма нищо.Егати и провала

308

Педер Федерер

преди 7 години

УРА !!!

307

ЕРДОГАН

преди 7 години

ОЦЕЛЕЛИТЕ ЖЕРТВИ СА ТРАНСПОРТИРАНИ В ТУРСКИ БОЛНИЦИ, ВСИЧКИ СА ОБГАЗЕНИ СЪС ГАЗ ЗАРИН

306

ЕРДОГАН

преди 7 години

САЩ СА СИ УТИЛИЗИРАЛИ БАЗПЛАТНО 59 РАКЕТИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ :)БРАВО НА САЩ :)

305

Анонимен

преди 7 години

Къде са паднали другите ракети никой не знае !Базата не е повредена а руснаците чакат доказателства иначе свалят статуята на свободата с ракетен залп от подводниците като предупреждение ...

304

Анонимен

преди 7 години

Какво голямо фукане на Путин до вчера и какво мънкане и кършене на пръстите на ръцете днес.

303

Анонимен

преди 7 години

Бай Дончо заби мощен шут в гъзъ на креммммлинското жуже.

302

упс...

преди 7 години

Само 23 от 59 ракети "Томахоук" са ударили базата!-------36 ракети не са могли да се ориентират "морално" кои са добрите и кои лошите!И поради нравствено-моралното противоречие заложено в програмата им са се самовзривили.Останалите 23 ракети, които се взривиха са били програмирани с високи либерални ценоости и са унищожили Тоалетните и Кухнята на военно въздушната база!псНа сирийските тоалетни не са били поставени табелки "Трети пол"!

301

Анонимен

преди 7 години

Къде са доказателствата, че Асад е използвал химическо оръжие, или пак,,химическото оръжие на Садам", ,,клането в Сребреница", или коя да е друга от многобройните им полуистини?

300

Анонимен

преди 7 години

до 326 А бай Дончо ше свърши като Кенеди!

299

Анонимен

преди 7 години

Има хора, които немогат да приемат факта, че някой държави е най-добре да са диктатури. Или са много напред с мисленето или обратното. Немога да преценя.