387

Чукча от чукотка

преди 7 години

Да се готвят Северна Корея и Иран,Китай даде съгласие за удари по люлката на демокрацията Севрна Корея.Със интерес наблюдавам как САЩ си партнират със уж съюзниците на кремалските бандюги

386

Анонимен

преди 7 години

Внимавай какво си пожелаваш, за да не се сбъдне са казали старите хора.Русофилите искахте Тръмп и бяхте против Обама. Само че, Обама е една мекушава женско междукрачие. Тръмп е хиена. Много ядове ще бере джуджето с него....

385

Анонимен

преди 7 години

За съжаление с арогантните си действия по потъпкване на международното право в Югославия, Ирак и Либия, САЩ и западните демокрации отвориха кутията на Пандора и май връщане назад няма да има. Сега вече никой не се съобразява с правилата, защото се въведоха двойни стандарти. Апропо, ако САЩ са толкова загрижени за правата на човека, първата държава, която трябва да ударят, е Саудитска арабия.

384

Анонимен

преди 7 години

Както обяви днес началник щаба на САА в изявлението си по държавната телевизия... Правителството на Сирия е внесло протестна нота пред ПК на СС на ООН, а също така е уведомило СС на ООН за "Обявяване на война от страна на ФАЩ срещу Сирийската Арабска Република", тъй като ракетните удари на армията и флота на ФАЩ са извършени без наличието на официална резолюция на СС на ООН и на територията на суверенната държава Сирия в момента присъстват сухопътни войски на ФАЩ, тежка артилерия и бронирани части, морска пехота и атакуващи и военнотранспортни хеликоптери в ситуарана база на територията на фре

383

Анонимен

преди 7 години

Всяко зло за добро,сега Путин като си вземе полагаемото от Украйна,САЩ няма да имат повод да пискат !Каквото почукало,такова се обадило !

382

Анонимен

преди 7 години

Светът със сигурност разбира безчинствата на САЩ и тайничко ги мрази и чака момента на възмездието.Много хора мразят САЩ макар и негласно,а това не е маловажно .После падналия приятели няма,но на някои държави много им е къса историята и паметта .

381

Анонимен

преди 7 години

36 от 52 брадви, са свалениот от ПВО.

380

Анонимен

преди 7 години

Шахът е велика игра. Даже и в политиката. Малко хронология: Янките предупреждават руснаците за удара около 2 часа преди него. Руснаците не правят нищо с тяхното ПВО защото не могат или защото не искат. Брадвите си летят около 30 минути до летището. И 23 от тях го удрят. По тревните площи и тук-там по некоя цел. А другите 36 къде са??? Върнаха ли се или нещо друго им се случи? Питанки много. Отговори - йок!Путин мълчи мъдро по въпроса.

379

u4en

преди 7 години

Смях....жужи какво става с С300..С400 пазят небето над Сирия - боините им глави са намазани с лепило С200..залепва се за томахавката и я сваля.

378

Анонимен

преди 7 години

Май ще има крави с подвити опашки

377

Анонимен

преди 7 години

Джуджето още не може да се опомни от звучния шамар, който получи.

376

АНОНИМЕН

преди 7 години

Много ви моля,ДНЕС.БГсамозакрийте се,че големи глупости се пишат тук.Чудя се на акъла на тук пишещите дали е възможно човешки ум да роди толкова простотия.

375

Анонимен

преди 7 години

Asad i kompania sa palni nekadarnici da polzvat himicheski orajiq sled kato znaqt posledstvqta ama qwno sa si povqrvali poveche

374

прецизност

преди 7 години

Американците могат да улечат точно по главата с ракета, където и да се намира, освен ако се е заровил на 50 метра под земята !!!!!!

373

Анонимен

преди 7 години

Москва започва да подсилва сирийската защита срещу самолети и ракетиНа зла круша - зъл прът

372

Анонимен

преди 7 години

Това е и целта на занятието я.То беше ясно, още когато се очерта ролята на циониста Кушнър в бъдещата политика в района..Колко се бори Нетаняху да убеди Обама да се откаже от политиката си на компромиси с Иран, която според Израел не само че не премахва опасността от ядрена програма, но и осигури и финансиране на поддържани от иранците терористични групировки.Отделно, че за пред хората поне, Тръмп вече не е някакъв ...манчжурски кандидат на руснаците.

371

Анонимен

преди 7 години

Ракетите са ударили база, намираща се на 100 километра от системата С-400. Максималната далекобойност на зенитно-ракетния комплекс е 400 км, но тя може да противодейства само срещу въздушни цели, летящи на средна и голяма височина.Крилатите ракети летят на височина 30-50 метра и така стават незабележими за С-400.

370

168

преди 7 години

Този мушмурок Путин, още ли не са си го обесили руснаците ??Много смешен милиционер ,това джудже !!!!!!

369

Анонимен

преди 7 години

Някои сладури май не прочетоха статията докрай. Пише, че руснаците са били предупредени за този удар. Разсъждавайте бе, или ви е трудно?!?

368

Анонимен

преди 7 години

С400 бяха разположени демонстративно, когато Султана свали руски самолет. Досега тези ракети не са са били ползвани за нещо друго, освен за плашене на гаргите. Дали тепърва ще влязат в употреба, предстои да видим.