43

Анонимен

преди 7 години

До Бай РангелБай Рангеле, продължавай да лежиш на руската тухлена печка и да си мечтаеш за химерното руско величие.

42

Бай Рангел

преди 7 години

Анонимен 46, не си прави "военни изводи" ,защото не ги можеш. Както и в играта на карти има пласиране на слаби карти,надлъгване,надцакване... Дано не дойде времето на взаимни удари между двете велики сили,дори и на чужда територия и дано не ни се наложи да разберем,какви нови оръжия са скрити под миндера. Засега това прилича на пропагандна, а не на истинска атака.

41

Анонимен

преди 7 години

До Факт 43Разсъжденията на руски *** като теб изобщо не ме интересуват. То ти не можеш и да мислиш, а само повтаряш руски опорни точки като мегафон по точно рупор, защото мегафона е доста по сложен.

40

някой може ли да

преди 7 години

обясни защо е 'хуманно' да се убиват хора с автомат, а когато е с химическо оръжие - на някого му се просълзяват очите ... да ви кажа истината - и двете са едно и също сатанистко дело .. лицемерие 1000 % е да се използва и едното и другото като повод за обстрел, убийства и т.н.

39

Ромел

преди 7 години

Какво да чакат вече Щатите,ако някой прежалил се камикадзе им взриви небостъргач с много жертви?! Само един дружен смях от всички посоки.

38

Факт

преди 7 години

До Анонимен"Кой прави склад за БОВ в центъра на града,до училището и детската градина?"Ами опита от войната в Сирия и Ирак показа,че ВСИЧКИ ислямисти използват тактиката да се крият зад мирното население,а боеприпаси се складират умишлено точно до такива обекти!Освен това връзката на въпросните бунтовници със САЩ е очевидна и възможно взривяването на химическите боеприпаси да не е случайно,а целенасочено действие с цел оправдаване на американски удари!САЩ нямат задръжки да направят такова не

37

Едно пионерче

преди 7 години

Другарки идругари, като чета коментарите, излиза, че вие сте членове на междузвездната федерация, обединяваща 123456789 планети и имаща 987654321 пъти по-голяма интелигентност от земната, това САЩ и Русия са прашинки, от ваша гледна точка де. И след малко ще решите всички проблеми по-успешно и интелигентно, разбира се. А проблеми в България няма отдавна.

36

Jack Burton

преди 7 години

1.Близо 60 ракети "Томахоук" удрят авиобаза Шайрат.2.Попаденията са единствено и само по стоянките на самолетите, пистите са невредими.3.Руснаците и сирийците са предупредени за ударите и евакуират базата.4.По непотвърдени данни има 4ма загинали - по други, няма жертви.5.Ракетите използвани са от най-стария модел, някой си подновява арсенала?Заключение: Ударите са отвличане на вниманието, т.нар. "False flag", от Тръмп и проблемите около него.

35

Анонимен

преди 7 години

Запада още малко ако ни ''помогне'' и ще се свием под сянката на една череша или някой Тиквен ластар. Да живее Тръмп и Обама нали тъй бе евро-лакеи.

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Нищо не е поискала Русия, освен че наложи вето на резолюцията на ООН. Ти вярваш ли на руските глупости за бомбандиран склад с хим. оръжие? Ако си толкова голям наивник колкото руския *** продължавай да си вярваш. Кой прави склад за БОВ в центъра на града до училището и детската градина?

33

Един от Северозапада

преди 7 години

Между другото, 99% от войните, водени от Сащ напоследък, са след фалшива провокация, като Виетнамската, фалшиви разузнавателни сведения, както в Ирак, или просто сами си създават поводи-Майдани, цветни революции, въоръжена опозиция....Но, ако Русия направи нещо такова, въпреки че Крим си е тяхна територия от векове-вой до небесата, по всички форуми,от продажни со.ро.со.***,още със жълто около устата.Нещо като с Герб-сега реват всички, че са спечелили, но гласуват за тях преди...

32

Анонимен

преди 7 години

САЩ се изгавриха с Целяи свят!!!! Само Китай и Русия могат да озаптя тези ненормалници !за последните 20 години САЩ и НАТО са нападнали и разрушили над 5 държави по света където сега цари хаос !

31

Анонимен

преди 7 години

До Фейк държаваЗабележете, че Русия поиска международно разследване на т.н. "хим. атака", но Пиндостан не искаше и да чуе за доказателства.

30

Анонимен

преди 7 години

Смешно е положението на Русия и Путин. На приказки се правиш на непобедим лъв, а на действие си най-обикновено мишле.

29

Един от Северозапада

преди 7 години

Спорно е, кой е използувал БОВ. Спомняте ли си една японска секта,която пусна абсолютно същия газ в едно метро преди години?Формулата за тоя газ се знае от първата световна война, а и явно не е трудно да сеполучи, стига да има подходящите съставки и поне елементарно оборудване.Помните ли, как в този сайт, ни убеждаваха, че бунтовниците си правят всичко сами, бъркат взривове в легени, оръдия правят, а една Опел Корса теглеше чисто нова американска минохвъргачка?Колко му е да им подскажеш малко?

28

Май, май е

преди 7 години

ВЕРНО ЛИ ТЕ И КАДАФИТО И МИЛОШЕВИЧ ИМ БЯХА ВИНОВНИ И "ЖАЛЕХА" ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРИЦА, А ВИЖ СЕГА ЛИБИЙЦИТЕ, АФГАНИСТАНЦИТЕ, ИРАКЧАНИТЕ И ОЩЕ СУМА ТИ НЕЩАСТНИЦИ "ПРОЦЪФТЯВАТ" ОТ "ЗАГРИЖЕНОСТТА" НА СА(ТРАПИТЕ)Щ?!? МАЙ И САДАМ УЖ ИМАЛ НЕКВИ ХИМИИ, А ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ГРЕШКА.

27

Анонимен

преди 7 години

Дори монстъра СССР не беше изпадал в такова глyпаво и неловко положение, в каквото днес се оказа Русия и нейният велик вожд Путин.

26

Bad Company

преди 7 години

Лоша работа за тролчетата руски. Много лоша. Мятат се горките като муха в паяжина и не знаят какво да пишат. Унижението на Путин е пълно. Естествено, че военния ефект е почти нулев-на кой му пука за 20 сирийски железа от които половината са негодни да летят. На Путин му беше казано:"***, само с пропаганда не става. Технологично сме 50 г.напред. "Иджис" може да свали всяка твоя балистична ракета а С-400 НЕ РАБОТИ срещу Ф-22, Ф-35 и "Томахоук". Сядай си на *** , че ще ядеш дървото."

25

Анонимен

преди 7 години

Нещо не разбрах тая седмица ли ще отменят санкциите на Русия или другата?

24

до 21

преди 7 години

Я ни разкажи как Тръмп ще демократизира Иран, Сирия и С Корея и Китай и Индия и Бразилия че да се посмеем ние русофилите. Aма нещо не виждам голями ентусиасти сред вас НАТО-вците да демократизирате Сирия ами заминавай бе те ти Сирия отивай да раздаваш демокрация, ако искаш ще ти платя билета дотам, искаш ли ?