302

Анонимен

преди 7 години

Няма да се изненадам ако някъде в щатите гръмне нещо. И ще е напълно заслужено. Докога светът ще търпи тия нагли *** - янки?!

301

Анонимен

преди 7 години

То бива демагогия и наглост, но това е вече отвъд нивото на разбиране.

300

Анонимен

преди 7 години

А кога ще види убитите от руските "опълченци" украински деца?

299

Анонимен

преди 7 години

Тръмп бил толкова ужасен, че заповядал да убият още хора. Да ти имам логиката, разсъжденията и начина на мислене.

298

Анонимен

преди 7 години

За първи път Америка има защитник на децата за президент. Предишните закусваха с деца, обядваха с малчугани и вечеряха с тинейджърки. Нобелова награда за този велик хуманист Доналд Тръмп!

297

Анонимен

преди 7 години

Много по-обосновано щеше да е да удари Саудитска Арабия заради ужаса в очите на йеменските деца, за които се знае че гладуват заради ударите и блокадата на саудитците. О, забравих, петродоларът и оръжейните сделки няма да позволят. Американците няма да ударят голям клиент, който ползва техните оръжия.

296

панагюрище

преди 7 години

нашите журналисти хептен ни подценяват за химическата атака в Сирия. всеки пъво се пита кой има интерес от това.убитете са не повече от 100 човека и то цивилни.режима не получава никакви ползи .но цялата западна преса тъби без никакво разследване че за това е виновен режима и това развързва кървавите ръце на чичо Сам откоито капе кръвта на десетки хиляди деца и жени от ирак където ни уверяваха че има оръжия за масово поразяване но не намериха и един снаряд така че тази лъжа вече е слушаме много

295

Анонимен

преди 7 години

АКО ПУТЛЪР НЯМАШЕ ЯДРЕНО ДА Е МЪРТЪВ ВЕЧЕ!

294

оруел

преди 7 години

туй то - биг брадър

293

Някой

преди 7 години

Тръмп е еврейска лопата .То е ясно ,ако незпълнява ще го учистят на момента, всичко беше предизборни лъжи за рейтинг!

292

Баладжията

преди 7 години

Цивилните жертви в Мосул наброяват стотици ежедневно. Преди 2 седмици съответно в Идлиб и Мосул почти по едно и също време САЩ удариха 2 джамии, като във всяка убиха по над 80 души.Къде е ООН? Къде е "световната общност" да осъди американските удари? Къде бяха, когато замалко не разрушиха бента на Ефрат и за малко не наводниха долината, в която живеят над 100 000 души? Къде беше, когато убиха 80 войници на Асад, докато същите отбраняваха Даир ез Зор от атаките на ИДИЛ при съотношение 1 към 4?..

291

Баладжията

преди 7 години

Асад печели на ВСЕКИ фронт в Сирия, подкрепян от Русия, Китай и 1 куп други сериозни държави. През 2013 ООН беше поканено собственоръчно да изнесе химическото оръжие, което притежава Асад и същото ООН заяви, че е свършило работата (сега излиза, че не са я свършили). Асад спечели най-трудните битки без никакви хим. оръжия. Сега изведнъж решава да удари с хим. оръжие стратегически маловажно село и да си унищожи репутацията още повече. Не знам що за мало.умник ще го повярва в тази глупост!

290

анонимен

преди 7 години

Ако наистина е използвано химическо оръжие с авиобомби, жертвите нямаше да са толкова малко и нямаше да има такива големи разрушения на сградите в района по които са били "пуснати" бомбите. Взривът в такива авиобомби е само да взириви самата бомба и разпръсне отровния газ, той няма разрушителна сила, иначе би снижил значително ефективността на газа. Бомбата се активира на около 50 м над земята за да се създаде облак. А там движението на газовият облак е в обратна посока от земята нагоре...

289

мнение

преди 7 години

Холивуд действа с пълна сила в Сирия. Атаката на САЩ се основава на най-вероятното предположение, че сирийската армия е използвала химическо оръжие. Никъде няма нито едно изявление, че имат 100% сигурност как е станало. Същото като случая в Ирак, за който си признаха години след това. Понеже няма вече Алепо да си правят постановките и не е удобно да съобщават какви са жертвите в Мосул, измислиха тази сценка. Жалко само за хората.

288

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам защо там,където се води война не е осигурен коридор за изтегляне на децата,жените и възрастните хора,а са оставени на мушката на оръдията.

287

Анонимен

преди 7 години

А ужаса в детските очи на децата от Ирак,Либия,Авганистан?А ужаса в детските очи на съседна Сърбия,която бомбардирахте преди години точно на Великден?Войната е лошо нещо,но да избиваш едни хора,защото други преди теб са избили други хора,това морално ли е?Или просто ви сърбят ръцете и натрупахте много оръжие,което трябва да се използва?

286

-10

преди 7 години

До АнонименА то какво искаш - 100-тина избити деца като Асад ли? Хора избиеат руснаците и Асад. Американците предупреждават и тогава стрелят.

285

Анонимен

преди 7 години

американците хвърлиха 150 милиона долара за тази атака и успяха да повредят 4 самальота и да ударят една столова:)))

284

Марчето

преди 7 години

Брей да му се не види. ....Все фалирали държави са Австралия, САЩ, Великобритания и т. н.А Русия ......цъфнала...Болшевишки тарикатлъци.

283

Анонимен

преди 7 години

Значи целият свят видя, че Асадската армия обгазява мирни граждани, само Русия твърди обратното и ние трябва да вярваме на Русия? Желязна логика!