40

Анонимен

преди 7 години

До "До Батко"Първо, да уточня, аз не съм този дето се е писал "Батко".Но специално си направих труда да преровя коментарите и да намеря Батко какво е писал. И трябва да ти кажа, че на 1000000000000% съм съгласен с него. Само дето не са му криви политиците. Или поне няма как да е толкова силно убеден. Иначе точно обратното - заради такива като теб, си струва да намразя авиацията! СТРУВА СИ!Днес авиацията наистина е само за хора с пари! Абсолютната истина е това!

39

Анонимен

преди 7 години

Коментари лишени от критика но натъпкани с глупава идеология и възгледи за нещата, явно това сме българите на ракия и салата да оплюваме нашето бъдеще! Жалки сте хора, заради такива като Вас младите бягат и избират Европа, а дори и Америка. Голяма част омаловажават труда на девойката и коментират категориите което ясно говори, че не можете да разграничите това от основния акцент на статията - авиационното и образование + академичните успехи ( студент на годината и прочие ) Успех момиче!

38

Анонимен

преди 7 години

До БаткоДоста неподготвен коментар, тъй като не отговаря на истината, а е поставен от хора и по-горе които очевидно нямат яснота върху авиацията и професията като цяло. Заради такива комплексари като Вас младите избират "лесното" и бягат в Европа.

37

Анонимен

преди 7 години

До Loves2DriveYes, go and get them...those who hate...send them...

36

Анонимен

преди 7 години

не знам за вас, аз лично се отвращавам от такива хора

35

сс

преди 7 години

Принципно, чудесно за бъдещата тираджийка. Половината от тези изредените се дават заедно с категория C. Другата половина с категории D и C + E. И остава само A - за мотор. Общо 4 курса +- и ако тати има школа или работи в такава, нещата се нареждат. Отделно някои професионални училища дават безплатно обучение за професионални категории.Добре, че после се е ориентирала към авиацията, че да не стане наистина тираджийка :)

34

Поп Грую

преди 7 години

Тази женица има ЕДНО СВИДЕТЕЛСТВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА МПС за 16 КАТЕГОРИИ.Този дpacкач, Илиян Вeликов, не прави разлика между свидетелство за управление на МПС и категория! И защо тази женица ще сравнява МиГ-29 с Eurofighter Typhoon? МиГ-29 е полетял през 1977, а тифона - през 1994. И к'во ни занимавате с тази водоплаваща птица, голям праз, много мъже имат повече категории. И кой ще й даде самолет да кара? НИКОЙ!

33

Анонимен

преди 7 години

Имала пари - изкарвала книжки... Имала пари - задоволявала прищевки да се учи да се вози на самолет. Що не видях и цените на курсовете да бяхте написали? Да видите тогава истинска "народна любов"! Хората нямат пари да живеят, а тая за книжки ги давала.

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 46 Мария Кюри-физик, нобелист; София Ковалевска-математика, астрономия, механика, пожизнен професор на Стикхолмския у-т; Франсоаз Синуси-лекар, нобелист,работи и върху механизма на СПИН; Нети Стивънс-генетик, открива половите хромозоми; Джейн Гудал-антрополог,етолог, 45г. изследва *** в Танзания,Стефани Кволек-химик, изследовател в областта на полимерната химия, откривател на съединение, което има огромно приложения в живота, изобретила чистачките на колите и т.н...

31

Иван

преди 7 години

Жената е за да гледа дом и семейство, не да се занимава с мъжки дейности. Това мило девойче сигурно не е правило с*кс от години. Жалко за нея.

30

Анонимен

преди 7 години

А мъжете къде са безспорно по-добри от жените, освен че иматчушка? Тъпо поставяш въпроса, номер 46. Огледай се на запад - кралица Елизабет, Виктория, Мария Кюри - все по-велики от мъжете си. На изток - Катерина Велика, императрица Цъси ако щеш..На Балканите - тука бъкаме - Нинова, Лепа Брена, Цеца, кой ли не :)Ай че имам да гладя, за разлика от тебе.,

29

До Анонимен 46

преди 7 години

Повечето неща са измислени от мъже, но не виждам това какво те топли, слаед като ти самия не си измислил нищо , а и има много жени които са много по-умни от теб.

28

Хах

преди 7 години

И аз имам свидетелство за управление на МПС , и само толкова , зад волана-нула. Книжката не кара колата

27

Loves2Drive

преди 7 години

You go, girl!

26

До Кратун

преди 7 години

Предполагам ти още от първи клас се оправяш сам без да те издържа никой. Евала за постижението, тази ряпа да яде пред теб.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Tatiana Calderón - Ето още една състезателка!

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Susie Wolff - В момента!

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31Maria Teresa de Filippis, Lella Lombardi, Desiré Wilson, Divina Galica - всичките във Формула 1!

22

М

преди 7 години

Леле колко комплексари има тук! Браво на Стилияна! Трябват ни повече момичета като нея! Подължавай все напред и нагоре!

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27Имаше една американка през 70-те - Шърли Мулдолни (по прякор Ча-ча)Виж в нета колко пъти е държала първото място! Не е Формула едно ама все пак да караш драгстер не е много женска работа! Ана който си може - може!