17

321

преди 7 години

Повръща ми се когато САЩ приказват лъжи и глупости .....

16

Божил

преди 7 години

Сърбите са извършили безброй престъпления срещу народа на България,затова обеднения уран им е най-малкото възмездие!

15

един там

преди 7 години

Ей, чак да не повярва човек! Откога американците са се загрижили толкова много за мира?Ей този демон Асад, предаде си уж химическите оръжия, декларира че няма повече такива и няма и да използва такива, а сега какво- пак химическа атака предприел! Само на едно място "куца" версията за химическа атака отстрана на Асад, а именно какъв точно е бил мотивът на последния да предприеме въпросната атака?

14

luckyman

преди 7 години

Соро соиди, преди ПАК да обвинявате, помислете, дали ПАК няма да се окаже, че химическата атака е дело на т. нар. бунтовници, т. е. армията на ЦРУ!

13

Анонимен

преди 7 години

До опасрещу християнска Америка и Европа.Па то теа намат нищо християнско бе , чоджум. Оти са палиш по фалшиви ценности? Тиа европци са кланят само на Мамона бе.

12

Анонимен

преди 7 години

Тая партенка с химическото оръжие вече сме я гледали. Помним как Колин Пауъл развя една епруветчица с прах, който беше представен за химическо оръжие. Заради тази епруветка американците разрушиха Ирак. А после се доказа, че Ирак не притежава никакви оръжия за масово унищожение.Същото правят сега и джихадистите от Тахрир Ал Шам. Окупирали са провинция Идлиб и изпълняват поръчки - я на американците, я на саудитците, я на турците.

11

Анонимен

преди 7 години

Има още една очевидна истина: Пиндостан ще използва и най-нищожния повод да обвини Асад, да влезе масирано и без покана и да отцепи сирийска територия по примера на Косово и да я нарече Независим Курдистан.

10

Анонимен

преди 7 години

И как така терористите "спасяваха" жертвите без предпазни костюми, ръкавици и маски? Ако това наистина е химическа атака, спасителите също трябваше да са мъртви, защото не носеха защитно облекло.Със сигурност има елити, които искат да предизвикат световна война и всячески се опитват да предизвикат и Русия, и Иран.

9

опа

преди 7 години

Айде българските *** да започнат да възхваляват Иран,Русия и Сирия и да *** срещу християнска Америка и Европа.

8

Анонимен

преди 7 години

...предполагаема" ??? Айде у лево !

7

Анонимен

преди 7 години

чудна работа , нападнаха ирак която беше суверенна държава под предлог че имат ядрено и химическо оръжие , загинаха стотици хиляди невинни и то не само там ,бонбандираха и раздробиха сърбия, разпалиха войната в сирия и ще ни говорят и поучават кой за какво трябва да се грижи , такова нещо не съм виждал и от най големите лицемери

6

Анонимен

преди 7 години

Ей, няма да престанат с номерата си! Хем е "предполагаема" атака, хем си намериха "виновник" за нея!!!! Ей, не ви е срам бе! Я кажете какво става в Мосул! А колкото до химическото оръжие, нали именно краварите бяха изпълнители по "изнасянето" му! Значи изнесли го, скрили или дали на джихадистите и сега се правят на ни лук яли ни лук мирисали!!! И за кой ли път повтарят този "номер" с химическото оръжие. Прилича на епруветката с белия прах , предшевствуващ нахлуването в Ирак!!!

5

Исти

преди 7 години

Това е поредния кьорфишек: нито Русия нито Асад правят такива неща- единствено И.Д. е виновна,тя се опитва да клевети и разединява своите противници!

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1А руският посланик, какво отговори?Преместил го в другия крачол.

3

Анонимен

преди 7 години

"Тя направи това ден след предполагаема химическа атака в Сирия, взела 72 жертви, включително 20 деца, предаде Франс прес."===Много хубаво, госпожа, ама то от вчера още е ясно, че химическите лаборатории и складове за химическо оръжие са били владение и разработка на бунтовниците. Но, разбира се, Асад е виновен, покрай него и Путин.

2

Анонимен

преди 7 години

Хйдеее, този забрави ли за Колин Пауъл и неговите фалшиви факти за Ирак? Много нагъл бе, довчера ги зареждаха с оръжия и муниции, Тойоти, обучение, днеска реве като парясница!

1

Анонимен

преди 7 години

А руският посланик, какво отговори?