244

До Маркс и Енгелс

преди 7 години

Страшно невежество и промит мозък, ако изобщо е имало такъв! Добре, че клатиш с омразата си твоята клавиатура!

243

Алекс

преди 7 години

Абсолютен двоен и повече стандарт. Само дето атентати в Париь или Лондон заплашват моя начин на живот, докато в Либия, САЩ или Русия не, поради което не ми пука особено. Не се правя на лицемерен хуманист, просто искам ***.отите да си ид.иотстват далеч от мен. Всички хора на всякъде са същите, пука им на Руснаците за Шарли Ебдо, или на Саудитите за кулите близнаци.

242

oпетков

преди 7 години

Русия не е от цивилизования свят. Какво да я жалим. Да не би да жалите за милионите от Африка, които си измират ежегодно от глад?

241

пенсионер

преди 7 години

До Анонимен-270''Глупостта не ходи в гората,ходи по хората''

240

шопендар

преди 7 години

До БИЛЯНАявно не си наясно на какво е способен Българина.само преди дни български турчин замина за турция на лечение с пари събрани само за два дни от същите тези Българи .пишете на какво е способен Българина,а не на какво не е.

239

Анонимен

преди 7 години

В третополовите няма емпатия и човечност. Рептили. Но Господ си знае работата!

238

Голата истина

преди 7 години

Истината е че не двоен а направо е троен и даже четворен стандарт.Знаете ли драги ми смехурковци колко са жертвите на атентати в Ирак или Пакистан.Ами над 10000 годишно.За тях не само няма шествия и же суи шарли,ами запъдните медии ги споменават само ако загиналите са над 50 и то в телеграфен стил.Голата истина е че расизма и колониализма винаги го е имал скрит сега зад маската на демокрацията.В Сирия жертвите на ислямистите въобще никой не ги е еня,но когато гръмне хим.цех за зарин олелия!

237

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До ЧАР-Името което съм сложил си е чиста проба кудош-ама за да се разбере това е необходим някакъв минимум интелект драги ми ЧАР... Сфана ли ба???

236

Анонимен

преди 7 години

Защо осветяват с оцветяване врати,кули,кметства,знакови обекти пред които и в които не е извършено такова злодеяние по мащаби различно,хората ги няма сред живите,сред другите и близки,да осветяват с цветове щом са решили местата къдет са се случили тез злодеяния за да напомнят къде са извършени и хората,близки там поднасят цветя,споделят мъка за изгубени от нечовещината животи на непознати/познати хора за някакъв си миг на неповратни деяния извършени от съграждани,несчетени с права от държавата

235

морски

преди 7 години

Как изглежда "съвършенния" европеец?..Хомосексуалист-веган на велосипед с фотоволтаик на главата...Но е демократ.

234

МАЯ

преди 7 години

Е И КАТО НЯМА СЪЧУВСТВИЕ ТЕ НЕДОСЕГАЕМИ ЛИ СА ???ДЪЛГАТА РЪКА НА ТЕРОРА Е ЗА ВСИЧКИ НЕ САМО ЗА НЯКОЙ. ФАКТ - ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ !!!

233

ЧАР

преди 7 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсНЕ Е ЗА ТЕБ ИМЕТО КОЕТО СИ СИ СЛОЖИЛ. ЯВНО СИ ДОСТА НЕГРАМОТЕН. И ЗА ТВОЯ ИНФОРМАЦИЯ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ АГРЕСОР В СВЕТА Е АМЕРИКА А НЕ РУСИЯ ЗАЩОТО ЦЕЛИЯТ АРАБСКИ СВЯТ ГО РАЗБЪРКАХА ТЕ А ОСТАВИХА "ДЕМОКРАТИЧНАТА" ЕВРОПА ДА СЕ СПРАВЯ С ПОСЛЕДСТВИЯТА.

232

Striker

преди 7 години

Ами напълно закономерно е да е така. Всички са съпричастни към жертвите, където и да са те, но Мужикистан и неговото хипофизно джудже предизвикват у белия свят само неприятни чувства. Ако някога тази псевдо-държава се завърне към демокрацията, може и да получават съчувствие. Поне докато кремлинския лилипут не се махне или не го обесят някъде, все ще е така.

231

Анонимен

преди 7 години

До номер274, прочетете малко история преди да пишете.

230

на кантара

преди 7 години

Велокобритания-един остров.Обаче държи и днес Гибралтар,Фолклендските острови,Бермуда, Антигуа,Вирджински острови, Кайманови острови и много други. Това какво е? Колониализъм ! 21-ви век...И САЩ имат такъв списък,плюс военни бази като малки държави. ОБАЧЕ- Русия е лоша...

229

Анонимен

преди 7 години

Мръсни Капиталисти

228

Европа Неблагодарна

преди 7 години

Славяните са най-мразените(повече от арабите). Като се почне с Калоян, скопил цвета на рицарството и се премине през разгрома на Третия Райх, от онези, "предназначени за ***". За нашия свят,религия, култура никому не пука и там е страха от белите, много по-умни, но неродени в "истинската Европа".Бумеранга на омразата ще се върне със страшна сила, когато Азия ще мине като икономическо цунами през "пенсионерските земи",населени с tsigani, били някога ЕС.Радостта от убийства е НЕДОПУСТИМА !!!

227

ГДР

преди 7 години

Фашистката администрация на бившия западен Берлин си затвори очите за жертвите в Санкт Петербург и не прояви съчувствие към тях. В бившето ГДР, обаче, в Дрезден, снощи Културпаласт беше осветен в цветовете на руския трибагреник. Все още се намират истински човеци в Германия, в Източна Германия!

226

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До ЧАР- Пропускаш че освен съпричастност към жертвите на терора тия действия показват и съпричастност и към държавата на чиято територия е станал терористичния акт...Та какво точно съчувствие от страна на цивилизования свят би могла да очаква Русия-най-големия агресор от век насам???

225

Анонимен

преди 7 години

Ами да се замислят всички руснаци , защо света, не ги уважава! Уважението не се купува, като Лю Пен или Лю Станишев!Явно причината ,не е в "запада " севера юга или некви посоки. Проблемът е в 100 годишните действия на Русия и уважението,което нямат към света. Помислете преди да плюете. Уважение се постига с добри дела!