79

MoX

преди 7 години

До АнонименКакво Позитано те гони. Борисов спечели изборите и цирка е негов.

78

До 86

преди 7 години

Баща ти явно е бил много спестовен, или крадлив.. щото с едва ли с пенсията си е вдигнал къща, та с каква цел го споменаваш не разбрах?!

77

Народ

преди 7 години

След като вдигнаха парно, топла вода, студена НЕПИТЕЙНА чешмяна вода с 20-30%, тихомълком увеличиха хранителните стоки, вече ще се коалират върху вдигане на пенсиите след 4 години с 1-2%. Така и пишман патриотите с изпълнени обещания и ББ добър към народа и диалогичен с партньорите! И с големи черпак ще усвояват откъснатите от залъка ни милиони и милиарди! Колко ли от народа ще бъде жив в края на поредния кожодерски мандат?

76

а в София

преди 7 години

Бюджетът на София събира се от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИпрез 2010 година ще бъде 1.2 милиарда леваза 2011 г. 1,3 млрд. лева.за 2012-г. 1,272 млрд. лвза 2013 г. 1.190 млрдза 2014 г. 1,465 млрд. лева.за 2015г 1.49 млрд. лвза 2016г. 1.26 млрд. лева2017 г Общината ще преразпредели 1.328 млрд. лв., или с 63 млн. лв. повече от 2016 г. Свиват се разходите за изграждане и ремонти на улици!!!Вноската за Евросъюза е от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИМетрото е 80-85% БЕЗВЪЗМЕЗДНО Еврофинансиране!Нещо насреща....

75

до 81

преди 7 години

Аз пък не искам с моите данъци да се плащат заплати за войници които по цял ден си бъркат в носа. Достатъчно хрантутници имаме на държавна издръжка.

74

Анонимен

преди 7 години

До 69Оригинална и ефектна опорна точка. Само, че въпреки цитираното "вдигане" на пенсийте, знаеш ли колко взима майка ми, за 42г. трудов стаж ведно с вдовишка пенсия ?!? Знаеш ли, че за да си събере децата и внуците за Великден трябва тайно да и пратя пари ?!? Знаеш ли, че благодарение на безплатното соц.здравеопазване е погребала две деца, починали от тривиална вирусна инфекция....Знаеш ли ?..Нищо не знаеш и срама нямаш. Тролиш за копейки!

73

Икономов

преди 7 години

Анализите показват, че нещата не вървят на добре! Имахме подем, успешен президент и силен лидер, противниците ни бяха в защита, много от гласовете против нас се разпиляха по партийки с по 3%.И пак загубихме!А анализите показват, че нашите верни приятели - пенсионерките, намаляват! Вместо това се увеличава броя на младите хора, където сме изключително зле!Време е за радикални мерки! Предлагам да обсъдим варианта със заселване у нас на голямо количество сирийски пенсионери. Не виждам друг изход

72

Скалата

преди 7 години

Основният, голям като скала и непреодолим от Борисов и останалите изедници камък-канара е този, че а са съставили новото грабителско, антибългарско правителство, а народът е отишъл пред Парламента и го е свалил веднага. Забележка: Дори тролите, полицията, остатъците от войска, Туск, Ердоган, гей-движението Кой и пр. няма да му помогнат.

71

Анонимен

преди 7 години

Как не разбраха тези партии, че всеки флирт с Герб им носи негативи! Сега ако Патриотите направят ли коалиция с Герб край с тях! Това е предателство към избирателите!

70

граничар

преди 7 години

Искам възстановяване на граничните поделения и довършване на оградата. Така ще има и работа за млади хора в пограничните райони.

69

Анонимен

преди 7 години

Почнах да притривам ръчички и да мисля за каво ще ги харча или спестявам.

68

Хитър Петър

преди 7 години

До номер 76Патриоте, ти чак сега ли разбра това? Добро утро. Преди изборите написах 100 коментара минимум против патриотите и как ще направят коалиция с всеки и ще се изметната от програмата си. Ще се окажа прав, ама все ще има ***, които ще се вържат на тези патриоти.

67

Анонимен

преди 7 години

Разтривай Бойко все така смрадливите червени вратлета без капка жалост.

66

Анонимен

преди 7 години

И ОП клекнаха на Борисов, мдаааа, твърдо следват пътя на РБ !:)

65

Анонимен

преди 7 години

Май май , патриотите ще гледат следващия път Парламента, само че от вън!

64

Анонимен

преди 7 години

До ABC"Бежанците" са пропагандна мантра. Единиците, които искат да останат у нас са наистина бежанци и искат да се върнат в домовете си след края на войната. В момента в РПЦ има оклоло 1500, които чакат на полусъединител да избягат на запад.Не ми е известно арабела да получава по 1100 лв. на месец.Всичко е за да се разсейва общественто мнение от печалния факт, че е пълно с изнемогващи пенсионери и работещи бедни.

63

Анонимен

преди 7 години

Мега *** народец!Галфонът Борисов, дето 2 пъти се изсухля като пръдлив, отново и отново си го избират.....Заслужаваме си мизерията.

62

Браво!

преди 7 години

Браво!Наблюдаваме едни истински патриоти и от двете страни на преговорите! Национално отговорни политици, изключително мъдри и опитни, милеещи за народа и за страната!Браво!

61

Анонимен

преди 7 години

За Тиквата са важни магистралите не пенсиите и статдарта на хората.

60

Анонимен

преди 7 години

Мъка и отчаяние !Боже ,смили се !