42

Анонимен

преди 7 години

Ама не ми цъкай минуси ми обясни как точно Бойко определя на какеи цени ще продава Газпром??? Мааа ви откачена аз...

41

Анонимен

преди 7 години

До няма как Няма как да стане ! Комунистите - гарантирано в Герп- са на власт. Русофобиците и комунделите сте безнадежно *** -Комуниста Борисов и Червената шайка отново са на власт. Безнадежно тъъъпи !

40

Анонимен

преди 7 години

До 58И това какво общл има с цените на газ които определя Газпром а не Бойко...

39

Анонимен

преди 7 години

Тук пак само лудинса се събрали ех ама как ви действа Бойко бе сигурно кошмари имате с него вече за ясичко виновен сигирно спи и с жените ви

38

Анонимен

преди 7 години

До чисто луд...... Нещо за тайната среща на Червеният Гербер от Банкя с представители на Американските ТЕЦове в Брюксел през декември 2016 г. Нещо за ,,алтернативните източници ,,на енергия, трескаво наложени в България за 2 години?То не бе вятърни генератори ,то не бе фотоволтици ,че и от Го. вна - ток . Нещо за Южен поток ,магически превърнал се в ТУРСКИ ПОТОК- Гарантирано от ГЕРП? Нещо за отлагането на повишението на цената на газта октомври -2016 година -гарантирано от ГЕРП?

37

няма как

преди 7 години

Русосифилистиците и комунистите сте безнадежно *** и дори във вашата Русия няма да ви искат ! ЗАТОВА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ОТОДЕТЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ !!! Там са горе долу ***, колкото вас !!!!

36

чисто луд

преди 7 години

Хайде обясни, как Бойко вдига цените , като правителството е на Радев, и Бойко няма сак да го прави !!!!ТИ ИМАШ ЛИ ЧЕТВЪРТИ КЛАС ???

35

Анонимен

преди 7 години

Нали искахте промяна, защо пак избрахте банкянската тик.ва? Аз съм в Испания и ми дреме кой ще ви дере кожите.

34

Анонимен

преди 7 години

Тиквата спечели изборите и вдигна ВСИЧКИ цени за да краде повече.

33

165

преди 7 години

И тогава какво да прави Президента ??? Той управлява и той вдига газа, кой друг *** ???? Нали е за това и правителството е негово !!!!! От КЕВР не зависи нищо, те само обработват данни .......

32

До 42-Анонимен

преди 7 години

Я се образовай малко за огромния кредит за какво се взима .За да погасят стария.Няма държава без външен дълг.Мислиш ли че Кувейт и Катар са по-бедни от нас че имат такъв голям външен дълг.Проблема беше когато Луканов обяви мораториума. Тогава ни се стъжни,невръстни разбирачо.

31

Анонимен

преди 7 години

До "затова сме зле"Никога няма да се оправим с тези неграмотници в управлението и с такива като тебе.С една дума - Тиква и тиквеници

30

Анонимен

преди 7 години

Още през декември стана въпрос, че ще се вдига цената на газа. Тогава гербАрите мълчаха като е ба ни г ъз ове. Сега като видяха народната любов, изведнъж се загрижиха.Долни лицемери.

29

Анонимен

преди 7 години

ГЕНОВ, ГЕНОВ, ПРОСТОТИЯТА НЕ Е БОЛЕСТ И НЕ СЕ ЛЕКУВА. ТЯ Е ПО НАСЛЕДСТВО.

28

Анонимен

преди 7 години

НЯМА ГЕРБУРАК ДА НЕ КРАДЕ. ОГРОМНИЯ КРЕДИТ ОТ 16 МИЛИАРДА ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДРУГ ДА ГО Е ВЗЕЛ. НАИСТИНА ЛИ САНИРАНЕТО НА ЕДИН АПАРТАМЕНТ СТРУВА 17500 ЛВ ? Колко от тези пари отиват в джобовете на гербураците?Престъпна корупционна шайка, но ще дойде видовден.

27

генов

преди 7 години

Радев е от два месеца Президент и вдигна газа с 30 % Представяте ли си, какво ще направи след шест месеца ???? Управлението не е като казармата .....

26

затова сме зле

преди 7 години

***, по - ***, най - *** , необразован, комунист, атакист, русосифилистик, изменник - *** !!!! Като заминете за държавата - *** Русия ,и ще се оправим за една - две години !!!

25

До 309Анонимен

преди 7 години

Абе ,дринго ти на колко годинки си .Така ти е заповядано и за това ти плащат .Р.Овч е подписал неизгодните договори с американците,.А още могат да кажат Жотев,Ковачев,Севлиевски и ,,Фронтиера"Става дума за от2001 насам През 2015 и 2016 искаха да ги ревизират като неизгодни за Нек и България .Какъв Бойко какви пет лева. Само за стрелбата по папата още не сте го обвинили. Трябва да се търсят персоналните виновници а не такива хлапашки приказки.

24

Анонимен

преди 7 години

Не се притеснявайте, калинка петкова нали ви успокоява? Даже и аз се успокоих, баце ще вземе още 16 милярда заем и ще върнат старите цени!

23

ODESSA

преди 7 години

Дядо ми се е бил със нацистите пред Драгоман. Дърт ***. Вие сте нищо.