34

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ Западна Европа криеха западната и японската радиации и сочеха само чернобилската.

33

ля ля

преди 7 години

ще започнат да се усещат бавно ама докато се усетят ще умрат доста "европейци" а това драги се рпави за да може да се освободи място за араби и турци! все пак най-могъщия съюз е м/у сша и еврейската държава!

32

Himal

преди 7 години

O, golemi palmovi masivi i rafinerii imate v Strandja, Rila, Vitosha i Pirin?! :-)

31

Анонимен

преди 7 години

Пак празни приказки по форума. Тровили ви. Сами си се тровите. Отивате Събота-Неделя до някое селце и си купувате от бабите и дядовците там. Миналата година угоен заек вървеше по 10лв. бройката - пуека - 12-15 лв. За някой лев отгоре ще ви ги заколят и оскубят. Ама не - по-важно ви е да пиете кафе в Солун. Ами тровете се тогава с палмово масло.

30

Анонимен

преди 7 години

който не пие ябълков оцет и не пие билки - пие хапчета и изгнива. тава е баце

29

От един англичанин:

преди 7 години

"Човек никога не знае, какво точно слагат в салама"

28

Анонимен

преди 7 години

Да не забравите,че при бай Тошо хрупахме от покритите с Чернобилска радиация зеленчуци.А народният лидер и шайката му се хранеше с обезопасените храни идващи от парниците от югозапада.И да храната беше истинска,както и в Западна Европа.Там обаче им казаха за радиацията,а тук скриха.Бог да им прости на всички виновни.

27

Анонимен

преди 7 години

При бай Тошо нямаше палмово масло! При бай Тошо живяхме 100 пъти по-добре! Храната беше истинска, имаше истинско месо, сирене и кашкавалНямаше но да не забравяме че предприятията производители бяха държавни а не частни както сега и всеки да си прави каквото иска.Ако утре кажат че сярната киселина е полезна и нея ще влагат.Държавата ако си беше на мястото палмата щяха да я забранят,както и вредните оцветители.После се чудят що парите за здравеопазване се увеличават.Даже и младите не са здрави

26

Дяда ви

преди 7 години

Консумирайте само зехтин екстра-върджин и няма да имате проблеми със здравето, ако можете да си го позволите де!

25

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЯбълковият оцет е отрова за стомаха.

24

Анонимен

преди 7 години

Кампанията става сериозна. Вчера пак имаше подобна статия в този сайт. Явно Джордж Сорос е решил да разклати определени държави, с цел избиване на загубите от избора на Тръмп.

23

Анонимен

преди 7 години

Ябълков оцет една чаена лъжичка разтворете в 200 грама вода и пийте два пъти на ден до 2 месеца и ще ви прочисти артериите и кръвоносните съдове от шлаката с палмовото масло и цигарите.

22

Crow до 17

преди 7 години

Стига с тия митове и легенди как дядовци и прадядовци живеели до 90г. Палмовото масло не е от вчера и се е ползвало и преди хиляда години! Причината за намалената продължителност на живота е съвсем друга!

21

Николай Хайтов

преди 7 години

"Аз не вярвам на Евросъюза. Защото той налага авансово неподходящи за страната условия и закони, които я хвърлят в хаос, отваряйки пътя за една повсеместна корупция и тотална сиромашия, разрушавайки методично националния ни организъм. Така или иначе, българският политически елит" все още не е отговорил на въпроса не дали", а как" ще влезем в европейската общност, и ако цената за това е българското знаме да бъде ***, лепнат върху символите на нова империя, не е ли тази цена твърде висока."

20

до 14

преди 7 години

Пий маркови напитки на Кока-кола или Пепси и няма да имаш проблеми с аспартама. В много напитки слагат и захарин, който пък е доказан канцероген още от 60те години на миналия век.

19

Анонимен

преди 7 години

На запад, хората не смеят до го сложат в резервоарите си, тук ни го слагат в стомаха! Така е, като ни водят втора категория хора. И какво още правим още в този прокълнат съюз?

18

при бай Тошо

преди 7 години

При бай Тошо нямаше палмово масло! При бай Тошо живяхме 100 пъти по-добре! Храната беше истинска, имаше истинско месо, сирене и кашкавал.

17

Crow

преди 7 години

Млечните мазнини и кравето масло имат минимална разлика на топене от палмовото масло! Най-вредно е платена манипулативна статия в медия!!!

16

do 13

преди 7 години

jivotinskite maznini bili vredni taka li zatova dqdovcite ni kato sa qli slanina sa nqmali kravno i sa jiveli po 90 godini sega po na 30 s kravno kato na 70

15

Анонимен

преди 7 години

Нагледен пример как хранителната индустрия ни убива. И как се унищожава природата на планетата, за да бъде подчинена на хищническите човешки интереси. И колко още неща се крият, защото обслужват частните интереси на капиталистите.... Само че във Вселената имавъзвръщаемост :Европа изсича безогледно девствените гори на Индонезия и Малайзия, а после трови собственото си население с продуктите от това варварство. Няма ненаказана алчност.