13

Анонимен

преди 7 години

тази госпожа отдавна трябва да е клиентн на прокуратурата. тя е обвързана със здрави корупционни връзке с фарма-мафията.понеже е очаквала да бъде разобличена и уволнена е нанесла първа клеветнически удар срещу семерджиев , за да отклони внимантието от себе си. НО НЯМА ДА И СЕ РАЗМИНЕ - ТЯ ХВЪРЛИ БУМЕРАНГ ПО МИНИСТЪРА, КОЙТО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ СЪС СТРАШЕН УДАР ПРИ НЕЯ.

12

странно

преди 7 години

До Надя НиколоваИ по какво си личи, Николова. Това е най-силният министър до сега в здравеопазването.Единственото, което си личи е , че г-жа Асенка иска да управлява без екип. Еднолично.

11

Анонимен

преди 7 години

Самото назначаване на висш корупционер за министър си е голям скандал. А той какво друго да прави, освен това което може най-добре - да назначава агенти на лични бизнес интереси на ключови позиции. Цяло "чудо" е че не влезе в затвора след предишното му участие във властта.

10

За

преди 7 години

Браво, че отмени голямата глупост "пръстов отпечатък". А ако не е внимавал с госпожата... което не вярвам, ще има ядове.

9

Диспансеризиран

преди 7 години

Москов си беше човек на място ,а този бивш шеф на здравната каса толкова золуми направи,но вий си вярвайте в ,,призраци" Някой лежал ли е по дълго в болница последните три години за да изпита разликата на гърба си.Тази злоба само платен *** или невръстен пубер може да има.Дечковци....Колко пари смъкнаха,,от гърба" на вашите майки и бащи за неизвършени дейности и несъстоял се болничен престой. Ама вие го плюйте Москов увсе някой ще се тръшне в болница и ще разбере какво казвам.Мошенник е този.

8

Анонимен

преди 7 години

Нагъл и безочлив, като завряния зет! Другият е виновен, че не се е съгласил за детето на партията!

7

Анонимен

преди 7 години

ДКЕВР не само трябваше да се изринат но и натъпкани в кауша в Белене.

6

Анонимен

преди 7 години

Герп калинки са се окопали в министерствата до живот и смучат бонуси и заплати като кърлежи и хапят ако някой ги подгони.

5

Анонимен

преди 7 години

Само като му видя физиономията и ми е ясно, колко чист и благороден човек е...Господ поне си знае работата, първоначалното чувство което изпитате към някой е много много важно, не го подценявайте..

4

СИГУРНО

преди 7 години

И ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ СЕ ГРИЖИ ЗА БОЛНИТЕ !! да бе ,да !! ВСЕКИ ГЛЕДА ДА СИ НАПЪЛНИ ДЖОБА !!!

3

Джурналист

преди 7 години

Зам министърът се разпорежда и прави съкращения и назначения сякаш ще 'иляди на поста си. Ден ходина храни, нали така министре?

2

д

преди 7 години

Незнам какво сте установил ,но Бойко пак е на власт ..........

1

zeus

преди 7 години

Според мен и дъpтия сeдeраст от снимката, и въпросната Стоименова са един дол дренки и не стават за нищо ;)