112

Анонимен

преди 7 години

Много ми хареса мнение 29 за чиновниците в ЕС:"100 хиляди лапача храним, взимат астрономически заплати и нямат абсолютно никаква отговорност. Никой не им държи сметаки за нищо а корупцията вилнее. Всички трябва да бъдат уволнени и разследвани". Напълно вярно, това е Евросъюза! В това число са и нашите търтеи Бареков и Станишев, които откакто си закотвиха големите заплати от Брюксел, си смениха радикално полит. възгледи. Първият даже английски не знае! Обаче е там! Е сега разбирате ли защо идеята за разпадане на ЕС е като трън в очите на чиновниците ! . .

111

Анонимен

преди 7 години

А евротролчета какво обяснявате за копейки за рашки и за великия ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ. РАШКИТЕ ЛИ СА ВИНОВНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА СОЛИДАРНОСТ ОТ МИЗЕРНИТЕ 76 ЕВРО ПЕНСИЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НИ С 40 ГОДИШЕН СТАЖ и 1500 евро на бежанец, И ТОВА АКО НЕ Е ЕВРОГЕНОЦИД СРАВНИМ С ТУРСКИЯ НАД АРМЕНЦИТЕ И КОМУНИСТИЧЕСКИЯ НАД РУСНАЦИТЕ. КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КОМУНИЗМА В СССР И ЗАЩИТАТА НА ЕВРОЦЕННОСТИТЕ В ЕВРОСЪЮЗА . ЕВРОСЪЮЗА Е ПРЕРОДЕНИЯ СССР ПРЕОПАКОВАН НО ОТВЪТРЕ СИ Е СЪЩИЯ МЮСУЛМАНСКО-ТЕРОРИСТИЧЕН КОМУНИЗЪМ

110

Анонимен

преди 7 години

А рашките ли са виновни че милиони БЕЖАНЦИ ГИ "ИНТЕГРИРАХА " В ЕВРОПА КАТО ИМ РАЗДАВАТ ЖИЛИЩА ПО 1500 ЕВРО МЕСЕЧНО БЕЗ ДА РАБОТЯТ БЕЗПЛАТНИ ЗДРАВНИ УСЛУГИ, А ЗА МЕСНИТЕ РОБИ ЕДВА ИЗКАРВАТ 215 ЕВРО СЛЕД 9 ЧАСА НА РАБОТА И 4 ЧАСА В ЗАДРЪСТВАНИЯ. ТОВА. ЛИ СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ. ПЛАТЕНИ С ЖИВОТА НА 130 ЖЕРТВИ В ПАРИЖ 30 В БРЮКСЕЛ В ГЕРМАНИЯ. И ТН... НИТО ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ЦЕННОСТ НЕ СТРУВА КОЛКОТО ЖИВОТА И НА ЕДНА ОТ ЖЕРТВИТЕ НА ТЕРОРИЗМА ТОЛЕРИРАН И АДМИНИСТР ОТ ПОЛИТКОМИСАРИТЕ Т.Е. ЕВРОКОМИСАРИТ

109

славянин

преди 7 години

Между другото, за сведение на ''демократичните'' тикви, Орбан е десен политик, шеф на дясна партия и е бил радикален антикомунист през соцвремето в Унгария! Какво ще кажете във връзка с тези факти, как ще защитите идиотската си теза, че срещу ЕС се борят само ''мръсните комунисти'', а всъщност е точно обратното, ако сте в час, ама вие не сте или се правите на улави че не сте, защото така ви изнася!

108

Анонимен

преди 7 години

От Европа по хубаво няма.

107

до 117

преди 7 години

Човече, обичам те ! Толкова са прав, но виж след теб пак има *** които горят за търбусите си . Каква идентичност, каква духовност ...търбуха, търбуха ги интересува свинете

106

Bad Company

преди 7 години

Аз съм подивял Натовски *** и живея в Австралия, но лъжа че съм в ЕС

105

Сър Пичук

преди 7 години

Стана ли вече напълно ясно защо Унгария ще оцелее и благоденства, за разлика от гаснещата територия все още наричана България!?

104

до шматарока

преди 7 години

Нищо не си разбрал . Да ти се връща стократно пожеланието и бог да те накаже изчадие адово

103

ODESSA

преди 7 години

Русия има сили, за три термоядрени удара. Спи спокойно шопе. ***** ак

102

Анонимен

преди 7 години

Да спрем Брюксел . Долу оядените костюмари .

101

до 124 от славянин

преди 7 години

Читат надо впервом и после писать - САЩ имат почти 20 трилиона $ външен дълг в сравнение с който руският от 500 милиарда е като джобни пари! Външният дълг на ЕС е към 40 трилиона $!

100

ODESSA

преди 7 години

При Московския дикатор, ще бъдете разпредени по килиите първо. Демократ, до демократа. Всичкото ром, криминал .

99

до 113 от славянин

преди 7 години

Запитвал ли си се защо всички западни страни имат огромни външни дългове, а Русия няма!? Ако не си се замислял, аз ще ти отговоря - защото си простират краката извън чергата си, за сметка на чергите на целия останал свят! Когато плюскаш повече отколкото изкарваш няма как да не трупаш дългове!

98

Анонимен

преди 7 години

#99: "българите" си заслужават участта!!!Многократно съм се стараел,да кажа,ЧЕ НИКОЙ ДРУГ НЕ НИ Е ВИНОВЕН ЗА "ХАЛА",ОСВЕН НИЕ САМИТЕ!!!Раберете,НИКОЙ ДРУГ!тОВА СМЕ САМО НИЕ!!!Не можде,като невменяеми вече 27 години,да се държим,в хватките на Партийната система и да чакаме,НЯКОЙ(КОЙ?). да ни "оправи"!За цели 27 години(с последните "избори",се задат 31) години,,ДА СИ ИЗБИРАМЕ ЕДНИ И СЪЩИ МАНИПУЛАТОРИ И УНИЩОЖИТЕЛИ и да чакаме, да ни "оправят".ЗНАЧИ НИЕ СМЕ ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИ!!!

97

до 113 от славянин

преди 7 години

Как точно установи, че Русия иска да командва света!? Аз си мисля, че тя не иска нея да я командват, както много държат атлантическите ''божества''!

96

Позитански тикви

преди 7 години

Скъсват се Позитанските *** да плюят ЕС, ама да ги питам какъв ще го чинят при московския диктатор?! Дават ли си въобще сметка каво ни чака тогава?! Едва ли, отде толкоз акъл... само да плямпаме опорките на решетников, волен и *** па после ще му мислим....

95

Bad Company

преди 7 години

Тикви тролски, живея в ЕС. Средната заплата тук е 1600 евро. Одеве бях на магазина:кайма-3.85 евролаваца-синя-5.60/кголио-99 цента/лмасло-5.00/кгбензин-1.50газ-о.56дизел-1.30нутела-5.60/кг!хляб-2.60/кгвратна пържола свинска-3.90/кгмин вода-0.15 -2 лдомати-2.60/кгкраставици-1.69акумулатор "бош" 45 А/h -32 европрах за пране "даш"/ариел/ 11, 89 за 100 пранетамасло за колата 5w40 -18 евро -4 л............А сега сметнете какво може да си купи европееца за месец и какво руснака:))

94

тъпото си е тъпо

преди 7 години

До Bad Company "А да сте чули за европеец преселил се в "райска" русия?" Спокойно и това ще стане обаче НА ТЪЛПИ, като ви нагъзззят арабите къде ще бягате А хретини прости.По това се познава хретина - не гледа себе си , а паницата на комшиите.

93

Bad Company

преди 7 години

Смешната русия иска да командва света!! Къде сте тръгнали бре, голтаци алкохолизирани?!! Не ви ли е срам, че лаете срещу САЩ и ЕС а Аерофлот е само с Боинг и Аербъс!! Не ви ли е срам, че ви подаряват технологии за най-обикновен автомобил от преди 20 г?!? Не ви ли е срам, че технологично сте изостанали 50 г??! Не ви ли е срам, че имате диктатура? Не ви ли е срам, че се напивате още на пладне да забравите действителността? Не ви ли е срам за 117$ мин заплата/дневната на работник в САЩ/ ??!?!?