44

Анонимен

преди 7 години

За мен това са комплексари. Не можеш да си правиш кефа за сметка на останалите около теб. Не им нарушвай спокойствието, пък ако искаш прави каквото щеш.

43

Анонимен

преди 7 години

А има ли кой да ги санкционира че ни будят всяка нощ по Драган Цанков ?

42

Анонимен

преди 7 години

Убийци на пешеходци !

41

Анонимен

преди 7 години

Видиш ли го на мотор......провинциален шушумига е.......

40

Прекрасно

преди 7 години

Прекрасно беше, видях го. Свободни хора със свободен дух! Най-добри пожелания за рокерите!

39

?

преди 7 години

Тези мотористи да карат КРОТКО, да ходят по стадиони или НЕ ЗНАМ къде- където няма хора и превозни средства, КЪЩИ, и да ръмжат с моторите!Не им се радваме мнго всички наоколо- от 9 до 88 години сме.Еле пък на руските вълци ли кви бяха, а, Нощни вълци: дано не ЕСКОРТИРАТ Путин някога.

38

tf

преди 7 години

До ХахахаНормално, само за София трябва да се говори... :)

37

Анонимен

преди 7 години

Благодарение на деформаторите които за щастие вече не са дупедати на тия им разрешиха гражданка отговорност само за сезона - стига с тия привилегии!

36

Инженер

преди 7 години

Това си беше истински тормоз. Половин час адски шум, форсиране на мотори, тътен и боботене. Нищо толерантно няма в това, в разрез със "посланието". По-скоро всява раздразнение, ненавист и страх. Ако досега ги търпях, след днес вече мразя мотористи. Това определено смущава спокойствието на живеещите в града и в една нормална държава, подобни мероприятия не трябва да се разрешават в населени места.

35

Хахаха

преди 7 години

Изчезна коментара от Варна!

34

Заложник

преди 7 години

Семейството ми днес беше заложник на селските да правят селски номера на околовръстното. Убиха хубавия ден. Дебели ченгета се подпират на МПС и си говорят по телефона. Едно друго в червен спортен Мерцедес на трафик Полис се наслаждаваше на задръстванията! А и газСта ... Пажауйста!

33

Слаб шАфиор

преди 7 години

От днес започвам да броя колко мАтористи няма да закрият сезонЯ!

32

Анонимен

преди 7 години

До баюА за авто-пилотите които задминават на непрекъснатата линия не биеш ли спирачките??? Всъщност, мотоциклетиста можеш къде-къде по-лесно да пропуснеш отколкото кола, ван или камион които изпреварват на забранените участъци!!!Нима не сте ставали свидетели или потърпевши на авто-пилотите които завършват в канавката чакащи пътна помощ (в най-добрия случай) от подобни прояви? Честно!

31

баю

преди 7 години

Не се движи по бързо от Ангела Хранител който те пази! Тази максима важи за всичк! Безсмъртни няма има безмозъчни и безрасъдни! Колко пъти в 30 годишното ми шофиране ми се е налагало да карам по ръбът на канавките и да бия безумни спирачки само и само да спася такива безмозъчни на две колела които ме изпреварват а не виждат че отсреща идва автомобил! Но такива като мен са малко. Кой е този дето ще бие спирачки за да пропусне някакъв безмозъчен и да предотврати самоубиството му?

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 32Според националната ни статистика донорите са най-вече от авто- катастрофите! Или викаш "язък" че при една авто-катастрофа всичко става на "пюре" и органите не биха могли да се трансплантират! Виждаш ли колко ти е плитко мисленето! Да ме прощават всички засегнати от подобни инциденти но болата и мъката е една и съща за роднините както на шофьорите така и на мотоциклетистите! Мислете реално без емоции!

29

Анонимен

преди 7 години

Даааа, донорите полетяха по пътищата с призив, бъдете толерснтни?? А те толерантни ли са? Може би един двама, останалото е безумци които се гонят с вятъра и се мислят за безсмъртни. Хората с болни бъбреци и черен дроб, сърце и бял дроб разчитат на тях. Ако донорите бяха по-умни нямаше да вдигат този ужасен шум. Имам чувство, че нарочно го правят. Дразнят и провокират. Ето защо никой не им мисли доброто. Като се изджаса някой и отиде при Свети Пътър, това означава малко по-малко децибели.

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Както и този който се е уцелил в дървото с ковчега на 4-тири колелета! Каква е разликата според теб? :))))))))))))))))))

27

Анонимен

преди 7 години

До MaйMyнaтa 17Няма как! Високите 'върхове' се катерят сами! Който може-може! На който не му стига се оплита здраво в съвременната "българска" действителност! Тя е чудесен показател за нивото на повечето наши сънародници и техния начин на мислене и възприемане! При повечето им липсват първите седем години и това което е най-лошото в момента е че много от тях не осъзнават че биха могли да го корегират когнетивно стига да искат или да имат желание! Решението е тяхно + или - за поколението им!!!

26

Анонимен

преди 7 години

До Балканджи Йово 23Не е зле като идея да им се ползват услугите за 'рифърбишмент' ако се наложи! Ако беше истинския 'Балканджи Йово' веднага би се сетил! :)))))))

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Ти си бил с превишена скорост. да кажем, а те с едно ниво над теб - само на една гума! А ако ти би могъл да вдигнеш предницата на колата нима не би го направил след като твърдиш че си карал доста бързо! Е добре е все пак че си кристално ясен откъм посочването с пръст като мярка за прехвъляне на внимание! Ама не работи винаги - да знаеш!!:)))))