102

селоумен

преди 7 години

Не наричайте този селяндурник шоумен, а за даване на ултиматум на още не действащо Народно събрание прокуратурата да се сезира и да му намери мястото. Кръвен враг на ГЕРБ защото не му позволиха да строи мол в южния парк.

101

Учиндолски учен

преди 7 години

Науката учи,че научените учени са малцинство а ненаучените учиндолци- мнозинство.

100

Жибор

преди 7 години

Стигнем ли до касиране на избори,трябва да почнем от президентските.

99

/БЪЛГАРИН

преди 7 години

До ПрофесорНАРОДА НЕ Е ИЗБРАЛ ГЕРБ ГЕРБ БЕ ИЗБРАН ОТ ПРЕДАТЕЛИТЕ--СИНДИКАТИ И ОТ БИЗНЕСМАФИЯТА ---ТАМ СА ОКОЛО 530 000 БИЗНЕСМЕНИ ОЧАКВАЩИ ТЛЪСТИ ПОРЪЧКИ ОТ БОЍКО--3 3 500 000 НЕ ГЛАСУВАХА ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ТЕЗИ БЪЛГАРОУБИИЦИ ДА СА ОТНОВО НА ВЛАСТ СЪДЪТ ТРЯБВАШЕ ДА КАСИРА ИЗБОРИТЕ ПОРАДИ НЕДОСТАТЪЧНИ ГЛАСОВЕ НО ТОЍ Е КУПЕН КАКТО И ЦИК

98

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да ви готви учиндолската гологлава ряпа, едва ли ще е по болезнена от приготвената да ни бъде набутана крива краставица от някои "любимци" на целокупния български народ...

97

Призив

преди 7 години

Седлая бая ви Славая,мирувая бая ви Славая!

96

Бай

преди 7 години

До работа лиНа мен ли ми разправяш за работа.От работа така съм се оял,че не мога да мина през вратата.

95

ж

преди 7 години

Давай Слави,пускай камъни в блатото,че разлагането е ълно и смърди!

94

работа ли

преди 7 години

ааа, работата е трудно нещо.друго си е да си на трибуна- говориш, говориш, говориш, пък накрая вземат, че ти платят и то доста добре при товада работят балъците, шоумените са тарикати )

93

Анонимен

преди 7 години

Поредният намкьор опитващ се да яхне тези гласували 2.5 млнна референдума. Но за какво гласуваха: искат промяна, но не да дойде някой като жълтите да лъже а промяна на отношението на "управляващите", или всъщност на съдебната власт, полицията. Хората искат повече държавност, което за българина е справедливост и зачитане на труда отдолу нагоре и обратно. А Слави каква алтернатива или избор е и за кого. Не е припознат нито от горе, нито отдолу. Не става за и за проект.

92

работа

преди 7 години

Напротив- мисля им доброто, защото са ВЕЧЕ ВЪЗРАСТНИ МЪЖЕ и не им подхожда да бъдат "луди тийнейджъри.( точно младите казват;-))вж.. дядо ми.." Като имат сериозна работа, ще бъдат заети, а не да ми стоят като паметници пред НС..( по времето на Живков им казваха "гамени"( а може би те си мислят, че са от времето на Смирненски..??)

91

До погледнете го

преди 7 години

Значи първо за общото ти впечатление от пръв поглед: такъв би трябвало да е погледа на всеки уважаван себе си човек, който е прецакан от шепа престъпници наречени депутати. (Аз поне не гледам овче когато се опитат да ме изиграят)Второ до цитата ти за протестите с нагнетяване на напрежение, е тук може вече малко по овче да четеш и да видиш че е написано, че това не са негови думи, а цитирам "близки до екипа"(т.е. На Осман леля му)

90

капиш

преди 7 години

Бай муьовци не могат да ми бъдат ни дрогаре,ни летви,ни съчки.

89

Анонимен

преди 7 години

да си намерят РАБОТАайде сега пък и Вие ,недейте така с лошо...

88

Професор

преди 7 години

Народа избра ГЕРБ. Страната просперира. Икономиката расте. Славчо да си пее чагите и да мята гюбеци.

87

погледнете го:

преди 7 години

има ли някакъв духовност в този озверял поглед; точно тази НЕГАТИВНА енергия иска да предаде на другите.А ето и думите му:"Паралелно с това ще се нагнетява напрежение и с протести."И какво е ГРАДИВНОТО и полезното да се нагнетява напрежение и с протести?Тези МЪЖЕ в черно да си намерят РАБОТА, а не да се правят на "СЪРДИТИТЕ МЛАДИ ХОРА"! ( защото ВЕЧЕ НИКАК не са И МЛАДИ!))) стават противни.( а и какво стана със "сърдитите"?.... върнете се 50 години назад...

86

до класик

преди 7 години

да ви имаме мерките, бе другари класицилеляЦ. ли ви е летвата?

85

Анонимен

преди 7 години

каквото и да е - алтернатива е,нещо различно и още неопорочено,ще има много последователи и нова надежда

84

Българин

преди 7 години

Точно както е било под турско. Всички са недоволни вътрешно от статуквото но масата е женска душа (извинявам се на дамите), страхлива. Няма куража да се опълчи, но като излезе някой и се опълчи веднага е оплюван и критикуван, главно заради комплексите на масата(че е с женска душа и как така ще има и различни)Със такава *** вместо народ, тежко ни!

83

класик

преди 7 години

До anonСвири и класическа музика на виола.Не е като да пее"цъвнал герб" на няколко чаши.