20

Анонимен

преди 7 години

Оставка на КЗК и нова проверка! То си е публична тайна как се манипулират цените на горивата, само от КЗК разследвали цяла година и накрая нищо не открили. Яко намирисва.

19

Анонимен

преди 7 години

Няма картел, няма мафия, няма корупция, всичко е цветя и рози, само дето и държава няма. Преди два месеца говореха че има, има и доказателства, окомплектоват ги и ще ги предадат на прокуратурата. Явно са им се обадили, обяснили са им двата варианта- единия да вземат едни хубави пари и всичко да им е наред. Другия са ги позаплашили какво ще им се случи ако продължават в същия дух и независимата комисия е решила че няма вече доказателства.

18

Прокурор

преди 7 години

Незабавна проверка на всички сметки и имоти на членовете на КЗК и всички техни роднини!

17

А

преди 7 години

Хайде някой да ми обясни, дали един чиновник с нормални доходи за страната ни и при липса на защита, може да се изправи и да спори с богатите собственици на петролни фирми. Аз не бих могъл.

16

Сержант

преди 7 години

Това е целенасочено. ББ идва на власт и намаля цените, които сега увеличават и всички виждат в него спасител. България си остава най-корумпираната, шуробаджанашка страна. Тук да ближеш *** за власт е привилегия. С любов към майките на всички корумпирани седалищни части. Или с две думи да ви..........

15

Анонимен

преди 7 години

Няма един смелчага да покаже споразумението ( а такова със сигурност има) и всичко ще си дойде на мястото.

14

До 12

преди 7 години

Напразно се трепеш.На Марешки каквото можаха, причиниха му. Просто няма смисъл да продължават да си фантазират и да пишат романи с главно действащо лице Веселин Марешки.Никого не защитавам, защото нямам нищо общо. Но гледам какво става, сравнявам някои неща и си правя изводите.

13

Един твърдеше,че има

преди 7 години

картел и проглуши ушите на България с това твърдение. И ние виждаме, че има картел.Обаче сега стои и гледа отстрани как се реди правителство и се пазарят министерства, а на него нищо не му дават.Това да му е за урок!Друг път да не разобличава богатите,които искат да станат още по-богати за сметка на скъсания джоб на средностатистическия българин.Същите ще продължат да си делят парчетата от голямата баница, а онзи, който твърди, че има картел, ще го изкарват по-черен от дявола.Учете се, деца!

12

чичо Гошо

преди 7 години

Това ми звучи като "няма да те е....,само ще ти го пусна в гащите!Той сам ще си намери мястото!"

11

Да, бе!

преди 7 години

Обменяли си информация хората. Това не е договаряне на цената, която да държат всички, а е само обмен на информация.Сега като забранят на работниците си да коментират "бъдещите цени" (така се изразиха), дори такъв обмен на информация няма да има.Но шефове и собственици ще си говорят, за каквото си искат. И ако случайно се получи някакъв "ценови паралелизъм", не си мислете, че е имало някакви споразумения.Пък и да си мислите, на кого му пука!

10

Анонимен

преди 7 години

След изборно.. Няма картел, газа с 30% нагоре, парното с 28%, водата с 20%, тока с 2%.Бързаме да съставим правителство, за да има "стабилност" и да си продължим да си щавим още 4 годинки. Нека помнят какво обещаваха, че стомна за вода 2 пъти, на третия се чупи.

9

Kremak

преди 7 години

Ako bg darjavnite slujiteli ne rabotiat chestno, kachestveno i barzo v polza na bg narod suveren, izgariame im vednaga bg rabotnite mesta.

8

Исти

преди 7 години

Картел на горивата ИМА,а Мурешки е част от него!

7

петко

преди 7 години

картела не ме интересува аз зареждам при МАРЕШКИ

6

Анонимен

преди 7 години

Обмен на информация не е влияние върху пазара.Ти не гледай какво правя, а слушай какво ти говоря. Ами ако хипотетично ти кажа утре на каква цена продавам и те посъветвам да направиш същото зариди финансова изгода - това значи ли, че няма влияние на пазара.Или чакаме да видим договорно споразумение между страните за да се докаже влиянието...

5

Анонимен

преди 7 години

Големи *** сме. Да си мислим такива лоши работи, добре, че КЗК ни каза ИСТИНАТА.

4

Анонимен

преди 7 години

Никога не сме се съмнявали в предрешения изход от ситуацията.Оказва се, че така наречената демокрация заедно с присадения и либерализъм и капитализъм са възможно най-уродливата и несправедлива система за грабеж и стригане на овцете. И това също не е изненада.

3

Mitonap

преди 7 години

Hem kartel, hem ne plastat akcizi i dds.

2

zeus

преди 7 години

Минаха изборите, нещата се наредиха за разни партии, картела изчезна, народа да...прави като вятъра.

1

Tri

преди 7 години

Hem kartel, hem alishverish s id.