10

Чиновник

преди 7 години

До АнонименАми много просто. Ето пресен пример- от следващия месец разходите ми за вода, ток, газ и храна ще се увеличат с около 20%. Това означава, че когато дойде човек, който иска някаква услуга от мен, също ще трябва да заплати 20% по- висока такса, ако иска да стане работата.

9

маке

преди 7 години

само я ли разбирам по математика

8

Анонимен

преди 7 години

Да инфлацията не е проблем, но за доходи нищо не се споменава 30г

7

Шуми Шумев

преди 7 години

До ЦУНКАТААми "народа", всъщност сте сбирщина посредствени готованци и за никой не е проблем да си вземе от вас колкото и каквото си пожелае. Много яко.

6

Анонимен

преди 7 години

Би ли споделил с нас, как го правиш този трик?

5

Чиновник

преди 7 години

До АнонименНапротив, хората трябва да формират доходите си, разходите, които са принудени да плащат. Аз например правя точно така - според това, какви разходи ми предстоят, определям какъв месечен доход да получавам.

4

ЦУНКАТА

преди 7 години

Ако това се случи при византийците можем да си представим какво ще се случи.Но там и полиция и армия е с народа.Тук сме одупени и явно ни харесва позата.Заслужаваме си управниците.Няма един,който хората да го последват.

3

Петър

преди 7 години

До АнонименХората, които сте нискоинтелигентни и неграмотни, никой не ви слуша. Най-малкото няма как да се разбере какво искате да кажете, тъй като, поради факта, че сте глупави, не умеете да се изразявате по разбираем начин.

2

Анонимен

преди 7 години

проф. Гарабет Минасян ---------------поредния платен разбирач.Цените трябва да се формират с доходите на хората с пенсия или минимална заплата.Това не е държава ,а рекет.

1

Анонимен

преди 7 години

Ми как няма да е инфлация всичко дигат наеми сметки телефони доидоха за един месец и глад за сметка народа а оттам иде и яда днес яд утре яд на държавата маи да им бием кепенците колкото до пък копривщица тая светиня на българия какво са я емнали просто право няма да пипат и панагюрище