65

Поп Грую

преди 7 години

До булгари-татариМного нескопосан тролски номер.Пробвай пак.

64

булгари-татари

преди 7 години

Майка му от Казахстан, а баща му от Татарстан... Пък да го подкрепи Русия??? Да го подкрепи Монголия на татарите прародината...

63

Анонимен

преди 7 години

Мен лично ме беше много по срам , когато пратиха Софи Маринова която дори не може да говори правилно български.Стана и последна .Това момче си говори перфектно и има страхотен глас,а пък и баща му е българин.И песента и той се харесват много, за първи път има шанс да спечелим. Успех

62

Анонимен

преди 7 години

Който гледа това шоу е ненормален тип

61

Анонимен

преди 7 години

"Кой си позволява отсега да определя Италия за фаворит??"Букмейкърите. За Еевровизия има парични залагания като за Еврофутбол, конни надбягвания и т. н. На първо място е, защото има най-много залози, а се залага за нея, защото има 70 милиона гледания в тубата. Общо от всички канали, не в официалния на Евровизия.

60

Анонимен

преди 7 години

Moмчето си го е казало съвсем ясно, че по някаква случайност е станало така, че представлява България, но не е българин.

59

Анонимен

преди 7 години

А Бг каква ти е..........еее този не може да си мери изказванията. То и аз съм от Родопите, ама все се хваля тракиец, тракиец ;)

58

Митко

преди 7 години

Кристиан Костов пред ТАСС: Русия ми даде всичко, на Евровизия представям България.Руският *** си е просто *** и *** по подразбиране.

57

нагласено?

преди 7 години

Ама чакайте, как така Италия била наречена за победител?! Кой си позволява отсега да определя Италия за фаворит?? Тази посредствена песничка ли, дето дори италианците не я харесаха за победител на Сан Ремо и певецът с визия на човек от Коза Ностра? Ако спечели Италия, за мен ВСИЧКО Е БИЛО НАГЛАСЕНО! Както с оня ВинченцУ на детската Евровизия. Италия има много силно лоби в този конкурс, има хора които са сред организаторите(продуцентите) и всичко може да се очаква. Не мога да повярвам че тази песен би могла да се хареса повече от българската ! Другият ми фаворит е Луси Джоунс UK

56

Анонимен

преди 7 години

Значи понеже руснаците няма как да гласуват за техен кандидат, ни пробутаха троянският кон на нас. Защо някой който казва, че родината му е Русия представя България?

55

Анонимен

преди 7 години

Абе какво значение има ако ще 150 милиона руснаци да гласуват за него, като останалите 30 страни видят колко е бездарна песента? Броя гласове няма значение, това не са ви избори, другари! Песента е бездарна и няма никакво значение ако ще цяла русия да гласува за него. И защо триете????? яка цензура се вихри тук! по3драви от сиднейАвстралия

54

Маруся

преди 7 години

До АнонименТо за таьм не важно да может да пее. Той може да отиде пак с танковете по онези места, Полша, Украйна която всъщност никога не е съществувала. И финландия.

53

Анонимен

преди 7 години

"Защо да не изпратим Владимир Путин на евровизия 2017 да представя България?"Защото не може да пее.

52

Анонимен

преди 7 години

В СССР имаше следната класификация за автомобили:- За селски транспорт - ЗАЗ.- За междуселски транспорт - Москвич.- За градски транспорт - ВАЗ.- За междуградски транспорт - Волга.А, за международен транспорт? - попитал един.- За международен транспорт имаме танкове!

51

Анонимен

преди 7 години

Успех и победа България. Голям талант е Кристиян Костов.

50

Иван

преди 7 години

В руските рейтингови класации за фаворити на Евровизия, Кристиан е на второ място след Италия.

49

Маруся

преди 7 години

Защо да не изпратим Владимир Путин на евровизия 2017 да представя България? Пък след това може да ни представя и в Полша и в Унгария дори и в Финландия а?

48

Анонимен

преди 7 години

Пълна изолация за рассия и санкции до дупка докато не умрат от глад бавноразвиващите рашки !!! рассия няма място нито на Евровизия нито на Европейско първенство по футбол, баскетбол или друг спорт !!!

47

Анонимен

преди 7 години

Kirkorov toy in Eurovision 2017 :D

46

Анонимен

преди 7 години

България ОБИЧА Русия и особено Владимир Владимирович Путин.