23

Анонимен

преди 7 години

Тоя, ако влезе пак във властта, ще стане 150 кг.

22

Анонимен

преди 7 години

КАДЪНАТА, НА КОЯТО ВЗЕХА ЧАНТИТЕ НА ГРАНИЦАТА ЩЕ СЪДИ БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ПОЖ ПРОВОТО НО ЧЖВИКО В СТРАСБУРГ, ЗА ТОВА, ЧЕ С ФИЗИЧЕСКО НАСИЛИЕ СА И ПОПРЕЧИЛИ ДА УПРАЖНИ ВОТА СИ И СА Я ЛИШИЛИ ОТ ГРАЖДАНСКОТО ПРАВО ДА ГЛАСУВА. ЩЕ ИСКА 1 МИЛИОН ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ. И 100000 ДА И ДАДАТ, КРАСИТО КАРАКАЧАНОВ ТРЯБВА ДА ГИ ПЛАТИ!!!!

21

Петърчо

преди 7 години

Много ясно че обединените и*диоти искат коалиция между БСП и ГЕРБ. Това би означавало политическо самоубийство за ГЕРБ и Борисов. От друга страна електората на БСП ще гласува за тях независимо от това че тази партийка си продава душата на дявола вече два пъти като прави коалиции с ДПС. Не случайно в предишните НС депутатите на Сидер ага напуснаха Атака и се ориентираха в ляво към БСП. А за агент Каракачанов и да не говорим. Ясно е за каква коалиция милеят обединените. Няма бивш комунист.

20

до 32

преди 7 години

Коалиция обединени мафиоти с медии е по удачно .

19

Патриот

преди 7 години

Какво е "Патриотите"? Всички партии твърдят, че техните хора са патриоти. Да се казва за едни партии, че са патриоти, автоматично означава, че другите партии не са патриоти, което е безмислица.затова най-добре е да се използва истината - "коалицията АТАКА, ВМРО,НФСБ".

18

НЕДОСТОЙНО!

преди 7 години

Спомням си за вицепрезидент, който ВИНАГИ докато президентът( проевропейски) отсъствуваш, правеше изявления, косвено засягащи авторитета му; сега, докато го няма БОРИСОВ, бъдещите му партньори( чети врагове) са се съюзили и му предлагат или НЕИЗПЪЛНИМИ условия(ОЧЕВИДНИ) или исканията на БСП: остава да му подготвят декларация, изготвена от БСП,Атака, (под форма на ОП), с която се иска СПИРАНЕ на санкциите срещу Русия от ЕС, ИНАЧЕ...( познайте с кого ще се съюзят..)Та сега и "бъдещите партньори"

17

анонимен

преди 7 години

27 години чака този миг и сега започва голямото изнудване тои не е юрист и неможе да стане председател на нс с в симеонов да не се мотаят по телевизиите а даподготвят закона за двоиното гражданство защото идват следващите избори

16

Анонимен

преди 7 години

До 24. Нямах предвид,конкретно теб,а хората които го мислят за луд.Намерил си начин да вадиш пари и си опитал от радостите на живота. Браво.Волен също е намерил начин за вади пари и да се облажи.

15

Хитър Петър

преди 7 години

Патриотите първи се предложиха на БСП и ГЕРБ, така че да му мислят тези дето са гласували за ОП.

14

Анонимен

преди 7 години

Битката за правителство ще повтори резултатите от втория тур на президентските

13

Анонимен

преди 7 години

БСП, ОП, ДПС и воля. Това е бъдещата коалиция.

12

Джедай Мастър

преди 7 години

Иван Каракачанов - министър на войната, Далавери Симеонов на вътрешните работи, а Руската *** Болен - на външните. Песимистът казал: "може по-лошо, може" :)

11

Анонимен

преди 7 години

Ако се разкрие министерство на наглостта и простотията каракачанката ще е пожизнен министър

10

Анонимен

преди 7 години

До 21 . "Бялата Златка" викаш....Бели Златки сте всички вие. Защото тоя,който считахте за Златка или луд,сега е милионер,ходи на почивка на Карибите и ч*ка 30 години по-млада от него жена.Неща,които никога няма да имате. Сами си направете сметка,кой е Златка и кой е луд.

9

Анонимен

преди 7 години

До Загадка 12, колко *** трябва да си, че да гласуваш за герб

8

Американец

преди 7 години

Тия са толкова алчни и гладни, че и с ДОСТ ще влязат в коалиция, където и да било... Само и само да лапат и да правят далаверки

7

БОРБА ЗА КОКАЛ

преди 7 години

този иска да е поне министър,марешки иска да е премиер,сидеров още не са го питали,но явно - поне посланик в русия.................никой не се интересува какво пише на фасадата на нар. събрание. ...........а следващия път под 2 % ???????????????????????????

6

Загадка

преди 7 години

Чудя се колко *** и *** трябва да си, за да гласуваш за това нещо на снимката...

5

Анонимен

преди 7 години

Честито на гласоподавателите на ОП, пак да ги изберете и следващия път тия продажници

4

Анонимен

преди 7 години

Нашите патриоти са много странни ...Постоянно говорят за невъзможна коалиция с БСП, е за възможната с Марешки дори и не споменават.Започвам да мисля, че са решили да бойкотират този парламент