18

ПНХ

преди 7 години

Добра идея е да се излезе преди покривът да е тръгнал към мазето Да му мислят оставащите вътре.

17

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

До ПешоБЪЛГАРИЯ НЕ БЕШЕ ЧАСТ ОТ СССР , БЪЛГАРИЯ БЕШЕ НЕЩО ПО-ЛОШО ,БЕШЕ ПОД ВЛИЯНИЕ НА СССР ,БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ПРАВО НА ГЛАС ! НИТО ЕДНА СТРАНА ВЪВ ВАРШАВСКИЯ ПАКТ НЯМАШЕ ПРАВО НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ СССР ! А ДНЕС В ЕС БЪЛГАРИЯ ИМА ПРАВО ДА СИ КАЗВА МНЕНИЕТО ,ДА НАЛАГА ВЕТО И ПРОЧИЕ !

16

ОБЕДИНЕНИЕТО Е СИЛА

преди 7 години

ЕВРОПА ТРЯБВА ДА Е ОБЕДИНЕНА ЗА ДА Е СИЛНА СРЕЩУ ГИГАНТИ КАТО САЩ С НАСЕЛЕНИЕ 350 МИЛИОНА ! АНГЛИЧАНИТЕ НЕ ГИ ГЛЕДАЙТЕ ,ТЕ СА ПИОНКИ НА САЩ ,ЦЕЛТА ИМ Е ДА ВЪВЛЕКАТ И ДРУГИ СТРАНИ ДА НАПУСНАТ ЕС !

15

Анонимен

преди 7 години

ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ДА СТЕ СЕ ДОГОВОРИЛИ И ОТ 1 ЯНУАРИ 2018-ТА ДА ВИ НЯМА!!!!1СТИГА ПРОТАКАНЕЕЕЕЕ!!! ВЕЧЕ 1 ГОДИНА ПРОТАКАХТЕ!!!!!!!!!!!!! АНГЛИЧАНИТЕ СА НАЙ-СТУДЕНОКРЪВНИЯ НАРОД В ЦЯЛА ЕВРОПА ТЕ С НИКОЙ НЕ СА РАВНИ И НИКОЙ НЕ СЧИТАТ ЗА ТЕХЕН БРАТ ИЛИ СЕСТРА ТЕ БИЛИ ПО-ВЕЛИКИ!!! ДА СЕ МАХАТ И ДА СИ СТОЯТ САМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!ШОТЛАНДИЯ ВЕЧЕ СЕ Е ОТЦЕПИЛА ОСТАВАТ САМО ФОРМАЛНОСТИ А С ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е СВЪРШЕНО!!!!А КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ДА ПЛАТИ БОРЧА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ПЪЛЕН ЗАПОР ЗА ТЯХ!

14

Анонимен

преди 7 години

Тереза Мей:Задействаме процедурата, няма връщане!__________________________________________________Е тогава отивайте на пред, към шириланка!

13

Анонимен

преди 7 години

Да видим сега цяла Европа плюе по Англия но един ден а то ще стане ще тръгне напред отново тогава и други ще поискат да бъдат свободни да не забравяме че Швейцария си изтегли документите и каза никога повече кандидатстване и други не са и не искат да подават Турция и тя се от дръпна а ние къде сме какво ще стане един ден когато и ние поискаме да излезем а затова не мислим а трябва всичко което опазим ще ни е от полза това е важно сега политиците не се замислят за решенията които вземат

12

Българина

преди 7 години

Браво долу, примера е бенелюкс. Само икономическо без политическо обединение

11

Циганин

преди 7 години

ЕС е проект на ЦРУ по "The Telegraph"! 50 член от Лисабонския договор е тъй написан ,че там няма правила и наказание за напускане на ЕС иот двете старни ще са прави и за 60 милиарда (Британия ще започне война ,но няма да върне тези пари ) едните и другите ,че не са дължни да връщат -все едно ние като напуснахме СССР сме платили "такса" .60 годишния юбилей на ЕС мина без празник и без Тръмп или ко -а това е лош знак за ЕС и правилно Британия напуска ЕС -тя сега е зад Германия ,но след 2022 ше е

10

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

АБЕ КВО ПАРТНЬОРСТВО ЩЕ СЕ СТРЕМИТЕ ДА ЗАПАЗВАТЕ С ЕС БЕ ?! ЩОМ СТЕ НАПУСНАЛИ ЕС ТЪРСЕТЕ СИ ДРУГИ ПАРТНЬОРИ !

9

Май, май е

преди 7 години

Тази от погледа и, стайлинга и изговора и си личи, че нещо ментално и куца, за това е удобната маша.

8

Анонимен

преди 7 години

Не мина и една година от референдума и Тереза бодро рапортува, че задействала процедурата. Колко петилетки ще са необходими за финализиране? Ще доживее ли кралицата или ще се пенсионира и принц Джордж?

7

Емигранта

преди 7 години

Найджъл Фарадж,наййй-големият Англичанин.....

6

Анонимен

преди 7 години

Всичките цени скочили нагоре в Британия още днес! А смятайте до няколко месеца дали кон боб ще ядели!

5

Анонимен

преди 7 години

Като я гледам тая на какво прилича,въобще не е голяма загуба..А и англетата отдавна не са бяла държава..

4

Анонимен

преди 7 години

Тя призова Великобритания да бъде единна в този процесХа-ха-ха разцепихте хората с популистките си твърдения колко ще е добре Великобритания извън ЕС и сега пред перспективата Шотландия и Северна Ирландия да напуснат UK щото с овчата си упоритост точно това направихте започнахте да блеете за единство.

3

Анонимен

преди 7 години

Много хубаво че задействахте процедурата, само да не ти се наложи на следващите избори да обърнеш палачинката и да почнеш да обещаваш че ще вкараш UK в ЕС за да те изберат отново.

2

Додо

преди 7 години

Това е тя, Тереза Мей, голямата гувернантка и слугиня на исляма, която след последната лондонска ислямска мюсюлманска джихадистка атака най-целенасочено отказа да спомене както думата "ислямски" така и "мюсюлмански" тероризъм, а говори за "международен" тероризъм, което е новия политкоректен термин за джихада! Тя, Тереза Мей, е английската проекция на Ангела Меркел! Жалка е в напъните си да бъде строга, но и политически коректна!

1

Анонимен

преди 7 години

Да излизат смешниците, скоро Шотландия ще се отцепят от тях. А на англетата индийците махараджите и онея от мирната религия ще им покажат откъде извира газираната вода. Колонизаторите ще бъдат жестоко наказани. Време е за разплата!