156

Анонимен

преди 7 години

ОЩЕ ЛИ НЕ СА ГО СВАЛИЛИ ПЪРДУТИН!!!! РУСНАЦИТЕ СА МНОГО СТРАХЛИВИ ЯВНО!!!!

155

Анонимен

преди 7 години

Пич, не се коси. На *** второто и име е Паралелна Реалност

154

Анонимен

преди 7 години

Президентът Путин възстанови престижа на Русия!

153

Анонимен

преди 7 години

"Поколението, родено в ерата "Путин", надига глас в протестите"А за бройката на участниците в протестите защо няма нито дума, много цифри, много имена, кой на колко години е, колко пъти са гледали видеото в ютюб, кой студент какво учи - а за броя на протестиращите нито дума от Ройтерс! Що така, а? Колко са били протестиращите от поколението родено в ерата на "Путиб"?

152

Space X

преди 7 години

Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир.

151

Анонимен

преди 7 години

Путин краде държавни пари още като кмет на Санктпетербург.Започва разследване,но е спряно,когато той става президент.В момента той притежава над 70 милиарда долара,`с честен труд`та защо да пита младите какво искат?Те имат право да мълчат,и да чакат томболата за зелена карта.Уби видни журналисти,заради критиката им срещу него.Но има Бог.Руски лекари съобщиха,че Путин е сериозно болен от рак.Не може 150 долара да стигнат до ниво 10 000 рубли.КОВЧЕГА ДЖОБ НЯМА!На оня свят няма какво да си купи!

150

Анонимен

преди 7 години

изгонените от путин сорос и компания американски подстрекатели плащат на деца да протестират срещу народа и държавата си .за еврейския американси фашизоталмудизъм няма нищо свято .това са яростни антихристиянски организации от сатанисти и престъпници

149

Анонимен

преди 7 години

Вече питах твоята....няколко пъти.

148

Анонимен

преди 7 години

Утре Путин ще издаде указ с който намалява на половина цената на препаратите за вана и протестите ще утихнат.

147

Стрaнно

преди 7 години

Не знaей,че поколението,родено през упрaвлението нa Путин се състои сaмо от 2000 души...хa...хa...

146

Коло

преди 7 години

До 125 Трябва да си абсолютен *** да твърдиш че германската икономика е по голяма от Руската яввно си много малък или твърде глупав да сравняваш икономики с банкови стькмистики.Икономиката е инфраструктура наука и и територия и ляб в Русия всичко това е повече в пьти от Европа.

145

Анонимен

преди 7 години

Гледах филма на Навални за "разкритията " му за корупция. Доказателствата му са от вида-има един имот, управляван от съвипусник на министъра-значи е на министъра, който го е купил с подкупи. Във филма няма нито едно реално доказателство за копупция, но целта му е не министъра, а Путин и Навални на края си го казва сам. Десидентстното на Навални е бизнес. Задържат го и той съди Русия в Страсбург, който дава обезщетения за накърнени права. Навални е машата на САЩ и Сорос в Русия.

144

74465

преди 7 години

Я, стига безотговорни алабализми! Който може да обяви, че е съгласен в огромна държава като Русия да има нестабилност в името на някакви неясни щения на неопитни младежи, е враг на самите тези млади хора. Видите ли не гледат телевизия, защото не й вярват - добре. Нямат обаче свой изстрадан житейски опит. нямат ясна визия за своите цели. Нямат понятие как се управлява - не Русия - не могат да управляват бюджета си, емоциите, мислите си. Не са родили дете, не са отгледали птичка, но претенции имат

143

Поп Грую

преди 7 години

Ройтерс, бта и Гoвeдoтo Eлk. Bac. - очаквано пoшлa комбинация!Даже не прочетох пасквила, едно и също, едно и също и накрая - пак същото.Жалка картинка.

142

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали има връзка, но на скоро Димитър Медведев, заговори за въвеждане на блокчейн технологията в администрацията на Русия, технология която е бъдещето и гарантира свобода и скооро след това беше обвинен в корупция, висок стандарт и какво ли още не, това добре знаем е запазена марка на джуджето, за благодарност че му пази местото да се върне.

141

Мишо

преди 7 години

До анонимен 153 Предлагам да извикаш американските си демократични дружки, демократично да пуснат атомна бомба в кремъл и демократично да се изчисти Русия.Демокрация братя се постига с кръв и много кръв.Ура да живее американската демокрация.

140

студент

преди 7 години

Аз и за 20$ бих дал интервю на Ройтерс.

139

Мишо

преди 7 години

Сънувате ли или бълнувате?!Ха Ха Ха!

138

Анонимен

преди 7 години

Тия са големи смешници.

137

Анонимен

преди 7 години

ПО ВРЕМЕТО НА СТАЛИН И ЛЕНИН Я КАЖЕШ НЕЩО ЗА УПРАВЛЯВАЩИЯ Я В СИБИР ИЛИ КУРШУМ В ГЛАВАТА!!!ПУТИН Е АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ СПРАВКА НЕМЦОВ!