8

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е и Европа да размаха пръст на тоя комплексар.

7

Анонимен

преди 7 години

Размаха мустак се казва !

6

това не е проблем

преди 7 години

Анализаторът твърди, че истинският проблем, върху който се изправя Ердоган е, че 1/5 от електората на собствената му "Партия на справедливостта и развитието" дава индикации, че не е склонна да подкрепи това "Да", за което президентът се бори....................Ердоган знае и да фалшифицира резултати ! Затова се задърша толкова дълго на власт ,въпреки че турският народ гласува срещу нещо ,той пак " печели " изборите !Жална им майка на турците с тоя изкуфял религиозен фанатик !

5

саматар

преди 7 години

И?Въпреки всичко, бленува за Европа. Да бъде част от нея. Но той да определя правилата. Но и Меркел не е за отхвърляне. Много хитра и умна Германка се оказа.

4

Анонимен

преди 7 години

Големиат му проблем бил, че не може да има цялата власт в ръцете си? И за какво му е? .Индустрията ли ще тръгне на по- добре, кюрдите ще спрат да се бият, курортите ли ще се напълнят или атентатите ще спрат? Болна психика.

3

миризливи циг.ани

преди 7 години

Той предупреди властите на Стария континент да не се месят в референдума за промяна на конституцията, който ще се проведе идния месец....................А турция как се меси в изборите в България ?!

2

Анонимен

преди 7 години

Ами нищо какво ''и'' ? Поне има достонство и може да им размаха пръст и да им каже в очите каквото си поиска, защото знае какви шутове са начело на ЕС, а *** може само да се кланя и да си маже *** с вазелин туй е разликата. Hаложи се Турция да учи Европа на демокрация, кога беше последния реферундум в ЕС че не се сещам, а в Крим имаше и в Турция ще има.

1

факт

преди 7 години

Европа никога няма да допусне турците в ЕС. ,защото това е много мръсен и злобен народ , който никога няма да стане нормален !!