73

До 90

преди 7 години

Три последователни правителства изкараха цял мандат.1997-2001 2001-20052005-2009

72

Анонимен

преди 7 години

Големият въпрос е дали ГЕРБ иска да управлява сега или не иска. Двете предсрочни оставки на Бойко Борисов говорят, че по-скоро ГЕРБ не иска да управлява. Причините са напълно разбираеми.

71

ognyanz

преди 7 години

До "изнервен": Ти беше изнервен преди изборите, и сега продължаваш да пребиваваш в това състояние. Не си ли щастлив, че Бойко пак ще получи мандат да направи правителство?В тоталната бъркотия след 10-ти ноември не си спомням правителство, което да е изкарало цял мандат - и тези на БСП не са изключение.Да почакаме Бойко да направи четири недовършени мандата и тогава може да си промениш мнението за него. Никога не е късно.

70

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ спечели изборите - факт, макар че аз не познавам човек гласувал за ГЕРБ. Какво следва? Коя партия ще влезе в роляат на слуга на ГЕРБ? АТАКА се опари през първият мандат на Бойко Борисов и едва ли така наречените патриоти пак ще влязат в ролята на послушни слуги. Марешки по би се подлъгал, но гласовете му са малко. Остава ДПС, но те имат желязна хватка и няма да се оставят да бъдат второстепенен партньор на ГЕРБ.

69

Krom

преди 7 години

А сега, да Ви кажа какво ще се случи. Бойко, който вижда по далеч от опонентите си ще прекара закона за мажоритарния вот. След това, суверена - т.е. народа сам ще поиска нови избори. И защото *** окопали се в другите партии, масово ритат срещу мажоритарния вот, представяйки го като някакви "престъпни личности", то при тези избори, ще загубят катастрофално. Защото мажоритарно всъщност значи мнозинство. ГЕРБ ще го получи. А Вие Господа и Дами "другари" си лайте. Не пречите.

68

Анонимен

преди 7 години

Ще има нови избори. При сегашното състояние на България едва ли ще се намери партия, която да поеме всички негативи.

67

Винету

преди 7 години

Ето го - 76, 80, 82, 84. Стига бе, червена кратуна, няма да ти се вържат на тъ.потиите.

66

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ с ДПС ще имат много крехко мнозинство от 1-2 гласа и затова ще им трябва и Марешки в коалицията. Това разбира се, ако ГЕРБ решат да не оставят някой друг да им оправи бакиите, за да могат после пак да съсипват България.

65

Анонимен

преди 7 години

До помним,КутевНе беше ли на Кутев и лафа "интернет ***"

64

Винету

преди 7 години

А бе тука се мотае един червен анонимник, който през 3-4 коментара се намесва с едни и същи бабини деветини, които повтаря до втръсване -ГЕРБ докарали разруха, ГЕРБ изтеглили заеми, ГЕРБ съсипали всичко. А бе, *** смотан, като е така, защо мнозинството предпочете ГЕРБ и спечелиха изборите? Не ви ли омръзна с тези глу.пости и манипулации. ГЕРБ все вашите бакии оправя и затова не можем да смогнем да дръпнем.

63

Анонимен

преди 7 години

През 2014 ДПС свали Орешарски и качи ГЕРБ на власт. ГЕРБ имаха неофициалната подкрепа на ДПС през 2014-2016 години. Няма да е изненада, ако ДПС и официално подкрепи ГЕРБ.

62

Анонимен

преди 7 години

Тия от три дена обясняват как няма да правят коалиции, в които никой не ги е канил . Много е смешно как категорично отказват нещо, което никой не им предлага.

61

Анонимен

преди 7 години

Огромният проблем от 2009 година досега е в некадърността на кадрите на ГЕРБ - всичките.

60

Анонимен

преди 7 години

Не се кахърете! Сега вашия Бойко Борисов ще ни натовари с още 12 милиарда заеми през всяка година, през която ще е на власт, щото иначе как ще отчете "успешно управление"?

59

изнервен

преди 7 години

До Огнянчо. А БСП колко цели мандата има изкарани, бе тарикат? От 4 само един, на Станишев, и то с клизма, щото бяха в коалиция с НДСВ и ДПС и нямаше реална опозиция да ги свали по-рано. Иначе на Луканов, Виденов и Орешарски бяха краткотрайните обичайни катастрофи на червената чумма.

58

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ има вариант - с ДПС и Марешки, но едва ли ГЕРБ ще искат да поемат вината за съсипаната от тях самите България. За ГЕРБ е по-изгодно да не са в правителството, защото който и да състави правителство, ще се види в чудо с "наследството" от ГЕРБ. Милиардите външни заеми са само един от проблемите, които ги има заради ГЕРБ.

57

Анонимен

преди 7 години

Я, този пак огладня и изпълзя!

56

БСП са гад.ини

преди 7 години

Че в ГЕРБ да не би да размитат за вас, бе смешници? Бойко отдавна каза, че с вас изобщо няма да разговаря.

55

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Корнелийке от БСП-то сте национални предатели колко пъти коалиция с ДПС а? Колко пъти? Никога няма да ви избират пак, дори и червените олиго..френи вече знаят какви сте.... В управлението ще са ГЕРБ и Патриотите!

54

ognyanz

преди 7 години

Какво го одумвате Кутев. Бойко е за оплакване. И двете му патерици - пишман-реформаторите и ДОСТ не влязоха в парламента. А сега накъде? Партия на малцинството? Може да изкара до края на председателството на ЕС и сетне - нови избори. Коалиция с ПФ (за тяхно добро е да откажат) - резултата ще е същия. Сигурно и най-големите привърженими на ГЕРБ не вярват, че така може да се продължава дълго.