110

Анонимен

преди 7 години

Започна разпада на руската ***.

109

risk assessor.

преди 7 години

Нашите путинисти- Корнелия, Сидеров, Каракачанов, Симеонов, Първанов, Доган, ще организират контрапротест в защита на Путин и Медведев.

108

Анонимен

преди 7 години

Навални може да го навали дъжд от олово !

107

Анонимен

преди 7 години

Путин трябва да позлати ПР агентите си :) цял свят сега си мисли, че Путин е нещо невероятно докато хората в Русия просто го смятат за по-малкото зло. Дори руснаците с които съм говорил в България го казват това. Само нашите русофили му целуват краката.

106

Бай Урко

преди 7 години

Невални ще пие менделеев чай!!!

105

Анонимен

преди 7 години

67% от руснаците смятат, че Путин е отговорен за мащабната корупция в Русия.

104

Анонимен

преди 7 години

Джуджето си избра една марионетка с неговият ръст, че и по-ниска за да му е параван във властта. На възникна проблем-марионетката се оказа без грам мозък. Само по себе си това не е проблем за джуджето, но когато тази куха марионетка е и алчна - ето това вече е проблем!

103

много добре

преди 7 години

Цели 41 процента от руснаците срещат трудности да се изхранват според проучване на Висшата школа по икономика в Москва...................Заслужават си мизерията ! Но мисля ,че са много повече от 41 % !Некадърните руски алкохолици мизеруваха преди Путин , мизеруват при Путин ще мизеруват и след Путин !

102

Анонимен

преди 7 години

До se=============7000 хиляди при 12 милионна Москва е нищо..При фaшиcтките закони, които съществуват в русия са много, защото директно отиват в затвора. навални го одрусаха 15 дни, в Цяла русия има над 1000 арестувани. Между другото във рашистка русия се лежи м затвор за пост в блог. така например блогер е осъден на 2,5 ГОДИНИ затвор заради пос сна тема " Кого бомбардират путинските соколи в Сирия?" така, че 7000 излезли на протест са много!

101

se

преди 7 години

7000 хиляди при 12 милионна Москва е нищо.Младите се информирали по интернет .Ха ха ха.Та интернет е най големия фалшификатор на информация.Путин да държи здраво и да си пази държавата от западните лицемери и американските интереси .Руснака е свободен и може да ходи навсякъде.От 140 милиона ще останат 70 но няма да предадат Русия на евроамериканските лешояди.Тук в Българияне успяхме да си запазим държавата и всичко печелившо се управлява от запада.( т.ес КРАДЕ)

100

Анонимен

преди 7 години

Този Навални дали ще спечели 1% на изборите ?

99

Анонимен

преди 7 години

На президенските избори когато Путин спечели с 99,9% тогава кво ша я прайм таз опозиция на кой ще плащаме ???

98

Анонимен

преди 7 години

Лукашенко и Путин на са оная размазня Янукович още повече след последните сьбития в Беларус Лукашенко каза Беларус и Русия са едно цяло а с Путин се разбираме повече от всякога така,че запада да си хапва бисквитки

97

Циник

преди 7 години

Русия и демокрация - колкото може да се смеси вода и олио! Виж това за Медведев напълно го вярвам - прибрал човека само от подкупи 1 милиард.НАРОДНИТЕ БЛАГА са такива само докато руските ги изкопат - после вече са "частни" също като у нас - в други мащаби! И не вярвам , че "опозицията" има друга цел - освен и тя да се намести на държавния кюп!И пак - също като у нас! Демокрацията на Путин се изразява с ФСБ и новата национална гвардия за борба с инакомислещите!

96

Анонимен

преди 7 години

До Членска карта 7Ще падне по скоро отколкото си мислите путлерастите. Има опасност да му падне и главата.

95

Анонимен

преди 7 години

Нещастни опити спонсорирани с долари! Курабийки бисквити вафли и тн минават само в Украйна

94

Членска карта №7

преди 7 години

И кога смяташ да падне!???Няма да стане когато на теб ти се иска!Ще стане по начин по който ще реши Русия. Веднъж, в последните 40 години, вече повярваха на Запада, първо трябва да измрат две поколения за да се забрави измамата на 1990. Може и ти да не доживееш ново предателство на руския елит!

93

Анонимен

преди 7 години

До Членска карта 7Като падне Джуджака , същества като теб ще станат първи русофоби. Ще мразите всичко. И Русия и Българияи ЕС и САЩ!

92

Членска карта №7

преди 7 години

До *** на ПутинМного страдания ще преживее простоватата ти личност, щом мислиш, че си спечелил последните избори...... Поне в частта на русофобските ти надежди!

91

Членска карта №7

преди 7 години

До Началото на краяС камшик сте готови да подгоните хората към демократичния рай!!??С някакви срокове да се ангажирате за този лелеян от вас край!!!