141

ха ха ха

преди 7 години

ха ха ха

140

Анонимен

преди 7 години

Да забранят двойното гражданство, след което да касират изборите.Време е да се сложи ред в тази държава вече.

139

Курти

преди 7 години

Разбира се ,че изборите трябва да бъдат касирани,та определен етнос български граждани бяха възпрепятствани и конституционните им права бяха погазени пречейки им да стигнат до родните си места и гласуват.Сега В Симеонов трябва да покрие разходите по всички искове заведени срещу държавата.

138

Анонимен

преди 7 години

ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАПРАВИ "ОБИДИНЕНА РОМСКА ПАРТИЯ", "ШЕКЕР" ПАРТИЯ ВКЛЮЧВАЩА РОМИ ХРИСТИЯНИ, РОМИ МЮСЮЛМАНИ, К.ОПАНАРИ, КАЛАЙДЖИИ:-):-):-)

137

анонимен

преди 7 години

новото нс да промени изб закон отмяна на двойното гражданство не желая турцида ми определят бъдещето те доброволно са избрали начина си на живот в турцияи повече с българия да не се занимават 11 дни отпуск и внос на 20 кг месо от българия това не е ли намеса на турция във вътрешните работи на българия

136

Анонимен

преди 7 години

Местанчо ,партията ти беше регистрирана само и единствено да дръпнеш колкото можеш гласове от ДПС.Всички тук се досещат кой ти удари едно рамо на втората инстанция след като първата ти отказа регистрация. Та ДОСТ дръпна 100 000 гласа от ДПС ,иначе те сега щяха да имат около 35 депутата.Другия който помогна на Бойко е Първанов с АБВ-то ,който смъкна пък 7-8 депутата от БСП. И ето ви Бойко пак победител ,а вие предателите без субсидия отивате в канализацията

135

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Заслугата турската партия ДОСТ да не влезе в парламента е изцяло на ПАТРИОТИТЕ!ДОСТ като искат да се явят на избори да си хващат пътя и да се явяват в турския парламент.Нас националистите никой не може да ни унищожи. Нито, малцинствата, нито демократите, нито комунистите, нито либералите, нито анархистите, нито националите предатели, нито никой. Никой не може да ни откъсне от майка България!При всички опити, идват нови, и нови патриоти!!!

134

Произхода

преди 7 години

България и Русия манипупират с Произхода на българските Турци , само на български и руски несъотвестваща информация навсякаде особенно в Интернет , време е тази бъркотия да се оправи завинаги, с Манипулация и Дезинформация не става , да се надяваме ДПС и ДОСТ да свършат нещо полезно в крайна сметка

133

До Мен

преди 7 години

"Не мога да разбера как може да има такива нагли хора и още повече не мога да разбера защо не е в затвора или да си ходи в Турция."НАГЛИ СА ВИ ОБЕДИНЕНИТЕ Б.УДАЛИ, КОИТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НЯМА ЗАБРАНА ЗА ГЛАСУВАНЕ ЗА ЖИВЕЕЩИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ...СПИРАХА И БУТАХА ЖЕНИ...ГОЛЕМИТЕ ОБИДИНЕНИ "МЪЖЛЬОВЦИ"...

132

анонимчик

преди 7 години

До Анонимен 155В Англия отдавна е така!

131

Анонимен

преди 7 години

Дост е турска дума

130

Партиен член

преди 7 години

А не е ли нарушение на закона и агитацията на чужд език?Или ти можеш да нарушаваш но другите не?

129

Анонимен

преди 7 години

Местане .... Потънаха гемиите така , че кой от където е...

128

Анонимен

преди 7 години

мазен, нали и в турция имаше изборни секции? защо не гласуваха там? сега парите, с които плати за изборния туризъм, ги пиши себап, защото няма кой да ти ги върне!! а може да се оплачеш и на арменския поп!!!

127

Анонимен

преди 7 години

Имам една идея! Всички български граждани, които имат двойно гражданство и живеят постоянно в другата държава повече от 10 години, да нямат право да гласуват! Така никой няма да пострада! Нито християните , нито мюсюлманите. Всеки ще си има двойното граждансво. Няма да си го загуби. Как ви се струва?

126

Димо

преди 7 години

Етническата партия по този начин използва патриотите или по-точно казано националистите за да сплоти и обедини електората. Това е заучено от Местан, учил се е от Доган на тези неща и явно се е научл добре. Националистическите и етническите партии се подхранват взаимно като се определят един другиго за Сатана и използват страховете на хората. Не позволявайте да Ви манипулират хора!!! Мислете!

125

Герги

преди 7 години

Лютфи, нали едно време беше от СДС, после ДПС, сега ДОСТ...ми ти направо любовница стана на Доган! Салфетка по точно, която той ще употреби и захвърли! Ти какво си мислиш, че всички са предатели като теб ли? Оня поне е чист турчин, ти си само едно запъртъче...***! А брадата ти ще я оскубем, косъм по косъм. Бъди сигурен, няма да можеш да избягаш в Турция!

124

тя

преди 7 години

Правилно ! Цацаров трябвяа да се самосезира за ДОСТ! Каква е тая чужда партия обслужваща чужди интереси , най- безцеремонно!

123

тя

преди 7 години

Каква наглост! Тоя е за затвора!

122

Анонимен

преди 7 години

Като не му харесва в България, да заминава за Турция и там да прави каквито си иска партии.Хора, които не могат да си препишат името от личната карта няма да определят бъдещето ни.