74

Реджеп ХерДоган

преди 7 години

Влезли или не в Българският(за сега) парламент ГНУСТ ще вземат субсидия и *** ше я плащат.

73

Напалм Детов

преди 7 години

До Анонимен 79Понеже се наложи да попълвам декларация... продължава по-малко от 3 мин... ако владееш Български език разбира се, ако ли не, просто нямаш право на глас... просто и елементарно.

72

Анонимен

преди 7 години

Махай се бе,искаш да направиш България втора Босна,остави нашите български работливи и мирни турци на мира и се махай в Турция!

71

Напалм Детов

преди 7 години

Зидаров... хитрата сврака с двата крака... този път се прецака... генерално.

70

ДОСТ

преди 7 години

Местан в парламента!

69

Али Кемал

преди 7 години

До 83 много си нервен

68

ANONIMEN

преди 7 години

KATO NE GI PRIZNAESH MILI MI MESTANCHO, VEDNAGA GO TURIAM V DPRUGIA KRACHOL. NO IAZAK ZA GLASA MI DETO GO TURIH NA TEBE,- MAI PO DOBRE ZA NINOVA DA BIAH GO DAL, CHE AZ OT TAZI PARTIA I OT TEHNIA JIVIT HUBAVO SAM VIDIAL. KAJIMI TI MOI SADRUJNIKO I MOI POKROVITELU, KAKVO BIHTE NI DALI S TURSKIA TAM ERdogan li e MALAK GOLIAM LI E, NIE OBIKNOVENITE uj turci SAS KAKVO DA VI VIARVAME? I KAJI MI OT TAM NATATAK KAK DA STANE AZ GLASUVAH ZA TEBE NO NISHTO NE STANA. I AZ TURCHINA KAJI KAKVO DA PRAVIA?

67

Анонимен

преди 7 години

Как ли сега Местан ще оправдае парите, които Ердоган му нарина за тая изборна афера?

66

Bay Ganyu

преди 7 години

No nqmq i nujda za smenqne ... to bez tuy bqha gi im smenili!

65

Анонимен

преди 7 години

Местан, а също и Доган имат пълно основание да не признаят изборите. Изборите бяха опорочени априори още когато тъпоглавите националисти заради 100 хиляди български турци в Турция забраниха на 1.5 милиона българи в чужбина да гласуват. Вместо да се поучат от Холандия където може да се гласува по пощата по гари и по летища и където е важно на всички да се даде възможност да гласуват, тук тъпоглавците по стар комунистически обичай тръгнаха напред със забрани за секции и с попълване на декларации.

64

Bay Ganyu

преди 7 години

za Horata koito sa glasuvali za tozi komunist v Kardjali ot BSP (BKP)! da si spomnqt neshtata ot predi 32 g.!!!! ili da si smenqt narodnostta i maychiniq si ezik!

63

Гражданин

преди 7 години

Тоя предател и турска *** няма срам за две пари ?! Тия,които си довел ОТДАВНА НЕ СА БЪЛГАРИ И В ТЯХ НЯМА НИЩО БЪЛГАРСКО!Откъде -накъде ще ни определят живота и имат наглостта да се правят на обидени,че не били допуснати до гласуване?! Нали идвахте да видите роднините си - видяхте ли ги,или по-важно е да гласувате под строй ?! Местане, като ти е много мила Турция-отивай там! Ние не те искаме,а също и измислена та ти и натрапена партия,която трябва да се забрани!

62

BatBulgar

преди 7 години

Давид срещу Голиат или Доган срещу Ердоган. Аз залагам на нашия, по-умен е :) В тая държава Българи-християни и Българи-мохамедани, трябва да спрат да се джавкат, ами да произведат качествено управление.

61

Анонимен

преди 7 години

на тоя мазник бих му праснал еднз здрава тупаница с мутрата с най-голям кеф xD

60

Тъпанар

преди 7 години

...Това "нещо" трябва да се забрани. Няма място на тази територия за този "из.тъ.р.сак"...

59

Анонимен

преди 7 години

За какви български граждани става въпрос. Това са хора които само ползват свободата която им дава българското гражданство, а много от тях не говорят и български. Време е да се прекрати това с двойното гражданство. Колко години ще гледаме един и същи цирк. Тези хора не са българи и те не се чувстват такива и най-малкото е неморално да използват гражданството за да гласуват тук. Политиците да вземат да свършат малко работа, а не само да гребат.

58

до 66

преди 7 години

До Анонимен 66 - все едно, че слушам Евгени Михайлов. По глупава теза не може да се измисли. Или трбява да си много глупав да вярваш в това и не се усещаш как чужда държава те използва, или си взел много пари, за да се правиш на глупав. Под тезата за антикомунизъм да прокарваш чуждо влияние е доста добре измислено, но не в България.

57

В

преди 7 години

Местан, хващай автобусчето и отпрашвай за Туркистан.

56

CHALGARIN DUDAEV

преди 7 години

TYRCHIN BEZ MYSTAK MIAZA ILI PRILICHA NA MAGKO MAGARE SAS MALKA BUBA

55

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ влизат според мен. С гласовете от турция, утре ще се види.