17

Анонимен

преди 7 години

Той ако загуби няма да дойде на ноща на пресконференцията! Той така прави, разсърдва се и бяга ако е втори!

16

:)))

преди 7 години

Да видиш утре вечер физиономията на загубилаТиква - безценно !!!

15

Анонимен

преди 7 години

Българи гласувайте,защото Шиши,Сокола и Павел,ще превземат парламента!После се чудите,защо автобусите от Турция идват на талази,за да оправят живота ни тук.

14

цоле

преди 7 години

за кого да гласувам ,за тия ли...

13

ЦОНЬО

преди 7 години

при мен никой не дойде...

12

Анонимен

преди 7 години

Пазарна икономика.И аз няма да гласувам.Само срещу заплащане .Големите партий-2000евро.Малките 1000евро.

11

Анонимен

преди 7 години

Трябва като хванат такива ЦИК да заличава партията !!! Тогава няма да има необходимост от толкова полицаи да си губят времето !!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Няма да гласувам. Причината - 42 години никой не ми предложи една стотинка, та само аз ли съм будала да гласувам без пари за тия! Аз ще чета книга, изляза с приятели и т.н.

9

Анонимен

преди 7 години

Няма да гласувам. Причини много. Не заслужават вотът ми, времето ми, достатъчно са ми взели за да им дам каквото и да е. И без това се пазари и манипулира, да си пазарят. Аз ще чета книга, изляза с приятели и т.н. Никога вече глас от мен.

8

Ало другарите

преди 7 години

Едно правителство е построило три пъти повече, от другите предишни правителства-пътища,автомагистрали,зали,пречиствателни станции,депа за отпадъци,нови пътнически терминали,морски гари нови метростанции,ремонт на обществени сгради,подобрени милиони кв.м.парко места,така че не им се налага да купуват гласове.И построеното се вижда.Справка,в Българска стопанска камара.

7

само да питам

преди 7 години

И какво от това ? Всяка година гледаме как купуват гласове ,оспорване на избори ,нарушения и НИЩО НИЩО НИЩО !!!

6

Форумни бъркотии :)

преди 7 години

Не до 3, а до 4 е адресиран отговорът на 5.Но май и него ще го махнат и ще настъпи ново объркване :)

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Утре привечер към 17-18 часа като от шайката разберат какво се случва мизата ще е кръгло число 100лв иначе духат супата

4

До 3

преди 7 години

Нищо не променяш с това паникьосване. Не там е проблемът.Проблемът се състои в това, че в едни райони директно се използват заплахи (там, където поминъкът е тютюн, а също и при онези избиратели, които за постоянно живеят на югоизток от България). Другаде пък (в махалите на веселия етнос) ПАК им дават готови пари даром, за да благоволят да идат и да пуснат бюлетина, макар че в повечето случаи дори не знаят какво е това, пред което ще сложат отметка!

3

Има ли значение дали

преди 7 години

ГЕРБ или БСП купуват гласове по махалите?Същността на деянието не се променя от това.Но е противно и вбесяващо, че на онези пак им се дават даром в ръцете готови пари, които после победителите ще смъкнат от нашия гръб, за да си възстановят похарченото. Взетите от нас пари са спечелени с труд, който в повечето случаи е квалифициран! Първо сме учили, после сме се трудили, а след всяка изборна офанзива вземат от джоба ни част от изкараните ни с толкова усилия пари, защото на онези пак е дарявано!

2

Анонимен

преди 7 години

Шайката се страхува. Утре истината ще лъсне.

1

Неуточнено

преди 7 години

Нали сутринта съобщиха, че на места се пазарят за 30 лева на глас?Или до вечерта цената се е качила?От тези пари какво ще стигне до отделния гласоподавател и колко процента ще гушне тарторът на маалата?