94

Анонимен

преди 7 години

Василев ... не си забравяй хапчетата;)

93

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

ПРОБЛЕМЪТ Е В ЗАКОНА! ТРЯБВА ДА СЕ ОТНЕМЕ ПРАВОТО ЗА ГЛАСУВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПОСТОЯННО ПРЕБИВАВАЩИ В ЧУЖБИНА И ТАКА ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ЩЕ БЪДАТ РЕШЕНИ ! НЕ МОЖЕ ОТ ТУРЦИЯ ,ГЕРМАНИЯ И ДР. ДА СЕ РЕШАВА СЪДБАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ ! АЗ СЪМ СЪВЕСТЕН ЧОВЕК И ВЕЧЕ БЛИЗО 20 Г. ОТ КАКТО СЪМ В ГЕРМАНИЯ НЕ ГЛАСУВАМ НА БЪЛГАРСКИ ИЗБОРИ ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ИМАМ ПРАВО ! А ОТНОСНО ТУРЦИТЕ РОДЕНИ В БЪЛГАРИЯ КВО ДА КАЖА ,ПРЕДАТЕЛИ ,ГОТОВИ ДА ПРЕДАДАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА РОДИНАТА В ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ

92

Български турчин

преди 7 години

Това което се случва на границата е само в полза на ДПС. Аз като човек който мрази политиката и ДПС сега напук на това което се случва ще гласувам за ДПС.

91

Dinosaurus

преди 7 години

До ВасилевЯ си пий лекарствата, гражданино на света, пък шмръкни една чертичка да се развеселиш и да видиш Светлината в главата си. И излез от форума че ни притъмня от мъглата в постовете ти. Не ти ли дадоха free билетче за район със смесено население, що плачеш?

90

Паметлив

преди 7 години

До ВасилевАлоу,Василев,каква Велика империя е станала отново Турция?Освен на две-три слаби(като нас) държави да се дърли друго не може!Трендът е само надолу!

89

ВЬЗМУТЕН ГРАЖДАНИН

преди 7 години

СКЬПИ СЬНАРОДНИЦИ ! ИМАМЕ ВСЕ ОЩЕ 24 ЧАСА ЗА ДА РЕАГИРАМЕ ! ГОЛЕМИТЕ ПАРТИИ НИ НАПРАВИХА НА ЛУДИ - НЕ ВЗЕМЕМ ЛИ ВСИЧКО В РЬЦЕТЕ СИ В ПОНЕДЕЛНИК КАТО ВИДИМ РЕЗУЛТАТИТЕ МАШИНАЦИИТ И МАНИПУЛАЦИИТЕ ЩЕ СЕ ЧУДИМ КАКВО ДА ПРАВИМ НО ЩЕ Е МНОГО КЬСНО ! СТАВАЙТЕ , СЬБУДЕТЕ СЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ !!!

88

Хм

преди 7 години

Вече ми омръзна да повтарям,но явно се налага!Проблемът с гласовете от Турция(вкл.автобусните) е лесно и ЗАКОННО решим!Трябва да се приеме закон,забраняващ гласуването на хора живели над 27 години в чужбина!В Англия има такъв закон забраняващ живели над 12г в чужбина да гласуват.Беше обжалван в Страсбург от англичанин живял 20г в Испания,но загуби делото.Което означава,че има прецедент и нашият закон ще мине там!Искам да видя лицата на отказалите да гласуват за него депутати!

87

Анонимен

преди 7 години

До Холандец до 120Не можеш да ги разкараш защото САЩ и ЕС ги защитават. Живков опита и седесерите го свалиха и го убиха.

86

ЗАКОН

преди 7 години

Прокуратура и НС да помисли ИМА ЛИ ДРУГА държава, където ОФИЦИАЛНО идват автобуси с НЕГРАМОТНО НЕМИСЛЕЩО население и по силата, че ОЩЕ имат БЪЛГ паспорт.?ЗАЩО? Турция не ев Европа. Определят НАСОКАТА на ЖИВОТА ни хора, които са същите МУНЧОВЦИ( вж. Под игото) и в Турция.Това е голямо падение за ЕВРОПЕЙСКА РБългария.Та утре ще му скимне на Ердоган да направи референдум искат ли тези НЕМИСЛЕЩИ хора да бъдат териториално в Турция: и ТЕ пак ще ЧАКАТ "ДА ИМ КАЖЕ НЯКОЙ" КАК да гласуват.ОТНЕМАНЕ на бъл

85

ШАРАН БГ

преди 7 години

Това е плод на великия политик от с Веселиново и подкрепилите го тогава КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИИ. Ще я сърбаме тая попара още два пъти по 30 години !!! Къде е логиката тези хора да гласуват за български Парламент и Правителство ? Те / и всички живеещи зад граница/ не знаят за какво и защо гласуват!!! ДО КОГА ТАКА, ГОСПОДА ОЯДЕНИ ПОЛИТИЦИ ? ПРОТЪРКАХА ВИ СЕ ГАЩИТЕ У ПЛЕНАРНАТА ЗАЛА !!!

84

Холандец до 120

преди 7 години

Не е вярно, помогнахме на австрийците през 1526 година. Но аз имах предвид да ги разкарате от държавата си както ние разкарахме техните дипломати ония ден без никви обяснения.

83

от Кърджали.

преди 7 години

Това са хора, които пият бира и замезват с джанки.Цялото семейство живее в една стая в съседната - кравата. Нямат течашта вода в дома си. Спи с анцуга, става, навлича панталон и риза отгоре и излиза. Задължително има възможно най-скъпа немска кола с изтъркани и омазани с тор гуми. Говорят скопена версия на турски език. Българския им е карикатурен - съфнало свете сентъра на сариград. Ако им каже бея и за марсианец ще гласуват.

82

Байфидан

преди 7 години

До АНТИ. Май нещо си се объркал. Пророкът се казва Радев, щото той ги пуска, а Бойко от няколко месеца няма никаква власт.

81

Анонимен

преди 7 години

Скоро няма да останат българи да гласуват и бг политиците ще се радват и на турци.

80

Анонимен

преди 7 години

До ХоландецХоландия никога не са се били с турците във войни.

79

Холандец

преди 7 години

Покажете им среден пръст на турците бе, не виждате ли ние холандците кво правим? Кво ще им се обяснявате това си е вашата държава и вашите правила, да си гласуват там в анадола за местния султанат, нямат място в европейските ни държави.

78

бай Тошо

преди 7 години

Радефф, къде си? Так ще нахлуят и имигрантите и нищо няма да можеш да направиш, защото има международно право. Само дето се биеше в гърдите преди да те изберат, да та *** в лалугера смотан.

77

Наблюдател

преди 7 години

ДО КОГА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНЦИ ЩЕ СЛУГУВАТ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ!!!!

76

Българина

преди 7 години

Това си е османско нашествие, идва един да си упражнял турския глас в България, дори не знал за какво? Къде е данс и армията бе, я пробвайте в германия?

75

Анонимен

преди 7 години

Прокуратурата извърши национално предателство като регистрира тази партия,а НС -голяма глупост като не промени изборния закон така,че хора с двойно гражданство да не могат да гласуват.