13

Londoner

преди 7 години

Написано вчера на табло в метрото в Лондон и споделено във фейсбук. Service information :НАПОМНЯМЕ ВЕЖЛИВО НА ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ, ЧЕ ТОВА Е ЛОНДОН И КАКВОТО И ДА НИ НАПРАВИТЕ, НИЕ ЩЕ СИ ПИЕМ ЧАЯ И ЩЕ СЕ ВЕСЕЛИМ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ, БЛАГОДАРЯ.. Аll terrorists are politely reminded that THIS IS LONDON and whatever you do to us, we will drink tea and jolly. Well, carry on, thank you. Само не разбрах това сарказъм ли е или сериозно намерение :)

12

Кико

преди 7 години

До ХммммРеално, и Ергоган, и терориста-мюсюлманин от вчерашната атака в Лондон принадлежат към Нацията на Исляма, така, че твърдението ти е леко мъгливо.

11

Видял

преди 7 години

"Не се страхуваме", а Тереза я охраняваха както никога до сега . ТЯ не се страхува, защото има силна охрана, а нормалните хора?

10

Dinko and The Perra

преди 7 години

Според англичаните, Динко си бил КУПИЛ БОЕН ХЕЛИКОПТЕР от руските ВВС, което вероятно ИМАЛО ВРЪЗКА с факта, че новият президент на България е бил военен пилот.

9

Додо

преди 7 години

"Тереза Мей: Нападателят от Лондон е роден на Острова!"РАЗБИРАЙТЕ: ИСЛЯМА НЯМА НИЩО ОБЩО С ИСЛЯМА!

8

айриш уски

преди 7 години

То сега на баба Мей ич не и е до вчерашния терорист, зора и е Брекзита на нея сега че края на месеца идва и трябва да задейства чл.50.Сега подготвя пазарлъка с преговарящия от ЕС ми чи к'во като умряха няколко човека и други бяха ранени,терориста нали е на оня свят - явно тя така разсъждава.Следващ път със сигурност ще има и той ще е нещо много по-сериозно

7

Хмммм

преди 7 години

Мисля, че нападението е работа на Ердоган. Точно той заплаши , че европейците не са защитени в никоя точка на планетата, че ще бъдат нападани където и да са.

6

Пъзел

преди 7 години

Ами, г-жо Мей, вижте се какви ги раждате и възпитавате!Иначе българите и румънците ви пречат ...

5

упс...

преди 7 години

Така наречената Британска външна палитика за бившите им колонии и правото им да емигрират, и да получат статут на британски граждани тепърва ще им създаде още повече проблеми с активизирането на ислямския тероризъм!А, и да не забравяме с чия помощ възникна движението "Ислямски братя" (Muslim brotherhood).Но, дори след терористичните атентати британците продължават да твърдят, че истинската опастност за дребноБритания се явяват емигрантите от.... ЕС!?!?!?

4

Ozna

преди 7 години

Te mai navred teroristite sa im mestni?! I u nas taka e bilo minalia vek...?!UkFrDeBgUsaTrBe...?!

3

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да се признае, че интеграцията не работи и да се спре с глупостите за ценностите!

2

zeus

преди 7 години

Сещам се един виц:-Това е Али (снимка на брaдaт джихадист), Али е роден във Великобритания, значи е англичанин.-Това е Томи(снимка на мoрско свинче), Томи е роден в аквариум, значи е рибка.

1

Анонимен

преди 7 години

Роден на Остров Велико Тамбукту. Островитянин. Туземец.