107

реалист

преди 7 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ, БСП И ДПС/ДОСТ И ЧАКАЙТЕ ПО - ХУБАВИ ДНИ. ЩЕ СЕ ПРЕБОРЯТ С КОРУПЦИЯТА, МОНОПОЛИТЕ, ЩЕ ВИ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ И НЯМА ДА СТЯГАМЕ КОЛАНИТЕ. А ПЕНСИОНЕРИТЕ НИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ, ДЕЦАТА НИ ЩЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ И НЯМА ДА ИСКАТ ДА НАПУСНАТ СТРАНАТА КАТО ПОРАСНАТ. БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ С ИЗБРАННИЦИТЕ СИ И СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА НЕ ЧУВАМ НЕДОВОЛСТВО.

106

Анонимен

преди 7 години

Хората за това малко по-малко се отвращават и не искат да гласуват. Тези анкети които се правят и тези предварителни резултати които се публикуват водят хората до отчаяние, че партията която са избрали няма да има никакви шансове и се отказват да гласуват. Ето аз например съм една от тях и имам намерение да осъдя всички които публикуват такива данни и по този начин манипулират общественото мнение. Това е абсолютен абсурд и дискриминация. Само в България може да се случи.

105

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за ГЕРБ-получаваш Пеевски.Вижте само какви суперлативи се изсипват върху кухата тиква от сайтовете и вестниците на Пеевски.Дори не го крият.Правят му само лоша услуга,нищо друго.Под техните статии хората мощно изливат гнева си и това най-добре показва нагласите и настроенията на хората.

104

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 113ооо много е енергична ,точно като комунист,още на 28 г. става приватизаторка с няколко милиона ,откъде ли ги спечели и как според вас ,дали с труд....не им вярвам на комунистите ,защото заразата я пръснаха те ! Нима не се пръснаха по всички партии и не превзеха всички върхове -като Костов и Борисов ? Аз съм също десен не защото съм голям привърженик на тяхната политика ,но лакомията на комунистите откъдето и да се покажат ме отвращава и ако те имаха малко чест може би за тях щеше

103

Анонимен

преди 7 години

ВЪЗРАЖДАНЕ С НОМЕР 14 ЩЕ ИЗМЕСТИ МУТРАТА НА БОЙКО МАГАРЕШКИ

102

До 112

преди 7 години

Вие пък кои сте?Някакви случайници,на които не сме им видели очите,борещи се за някоя и друга субсидийка,защото и сами не си вярвате,че ще влезете в парламента.

101

Анонимен

преди 7 години

Признавам,досега съм гласувал за десните,понякога и с отвращение.Но като гледам особено в последните години как се изродиха,вече никой не може да ме накара да гласувам за тях.Ще гласувам този път за Корнелия Нинова,защото и вярвам,защото виждам в нея една енергична жена,която много иска да се докаже и да направи промяната,която всички желаем.

100

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГласуваш за БСП- получаваш ПЕЕВСКИ, гласуваш за ДПС ПЕЕВСКИ е винаги водач на листа и вечният депутат от ДПС ,гласуваш за ГЕРБ - оппа в огледалото ти пак ПЕЕВСКИ ! И в крайна сметка Пеевски се оказва общият приятел на тези партии. Българи помислете и за себе си ,защото ще ви смъкнат и гащите ако така все си избирате тези крадци. Гласувайт с Бюлетина 14 ДА ИЗРИНЕМ СТАРИТЕ НЕНАСИТНИ АКУЛИ !

99

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА 4 И ДАЙТЕ ДА ВКАРАМЕ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ОТ БСП,ДПС И ГЕРБ В ЗАТВОРА ,ЗАЩОТО ТЯХНАТА ЛАКОМИЯ ЩЕ НИ ПОМЕТЕ СЪВСЕМ !

98

Анонимен

преди 7 години

До АнонимеАКО БЪЛГАРИНЪТ ВЕДНЪЖ ПОМИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ И СПРЕ ДА ИЗБИРА СТАРИ ИЛИ НОВИ КРАДЦИ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ КОИТО БЯХА ВЪВ ВЛАСТТА СА ТАКИВА И В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА КОЕТО СТАВА В РУМЪНИЯ:ДВОЙНО ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ, ПО-ВИСОКИ ПЕНСИИ, РЪСТ НА БРУТНИЯТ ДОХОД НА ЦЯЛАТА СТРАНА ,ДОСТА ПО-ВЕЧЕ ИНВЕСТИЦИИ ,ЗАЩОТО РУМЪНЦИТЕ ВКАРАХА В ЗАТВОРИ ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ. РАЗБЕРЕТЕ ТАЗИ ДАЛАВЕРА ПО ВЪРХОВЕТЕ У НАС Е ПРИМЕРЪТ ПО КОЙТО ВСИЧКИ ПО-НАДОЛУ ДЕЙСТВАТ ,ЗАТОВА И ОБИРИТЕ И КРАЖБИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ

97

До 85

преди 7 години

ГЕРБ не са по-малкото зло,те са НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО!

96

Анонимен

преди 7 години

СРЕТАН ЙОСИЧ МАЙ ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА.СЕГА БОКО ЩЕ ТРЯБВА ДА МУ ВРЪЩА ПАРИТЕ ОТ НАРКОТИЦИТЕ ИЛИ И БРОНИРАНАТА ЛАДА НЯМА ДА ГО СПАСИ.

95

реалист

преди 7 години

На ли има снимака на Лиляна Павлова на мавзолея до Т. Живков. И тя е от помазаните като много други в ГЕРБ и БСП. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ И БСП, АКО НЕ ИСКАТЕ ОЩЕ ГОДИНИ НА ЛЪЖИ И БЕЗВРЕМИЕ.

94

истината

преди 7 години

Аз няма да гласувам за Волен ,защото е долен мошеник излъгал много хора .Човекът свалил Альоша от наряд в полза на американските момчета в Ирак няма как да е комунист днес..........Няма как .Искал да върнел онова патриархално семейство в соца.Кукуруку ,виж себе си Сидеров и повече не питай на какво заприличаха семействата ни в тоя период. Жалък мошеник .

93

Я гледай....

преди 7 години

До Анонимен 99 При заплата 150 лв.Прав си.Ама руснаците решиха да не ни дават вече газ и нефт без пари и идилията приключи.

92

До 86

преди 7 години

Ти си провокатор,проводник на чужди сили.Не го слушайте хора.Гласувайте.За когото и да е.За да не определят съдбата ни чужди държави и да не съжаляваме после всички.

91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 95А сега ни обясни защо при Виденов когато работиха всички реактори на АЕЦ имаше режим на тока??

90

Анонимен

преди 7 години

В ГЕРБ ИМА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ ОТКОЛКОТО В БСП.

89

До 95

преди 7 години

Всъщност е обратното - преди 1989-та се спуквахме от работа, а сега изобщо не си даваме зор. Една и съща работа преди и сега.

88

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 93 Ти си живял 100 пъти по добре , а не ние.Ние сега имаме по два апартамента и по две коли и ходим свободно по целия свят. А теб и при комунизъм да те сложат пак ще бъдеш зле, защото такива са ти възможностите.