6

Гошо

преди 7 години

Напълниха се в Англия с евтина работна ръка ,стига им толкова. Който отишъл да бере ягодки отишъл, който не .......е и в Испания ,Холандия ,Франция и тн. ценят българският робски труд.Нема страшно душици работливи.Англичаните им омръзна да се съобразяват с наложени от друг правила.А и така се извратиха и си омърсиха кръвта ,че и те не знаят как да се нарекът.ЕС е дяволски съюз и те първа ще се разпада .

5

Анонимен

преди 7 години

Естествено, всичко да си остане, да ползваме всички облаги, (но няма да плащаме на ЕС) да нямат финансиране за ЕС - това беше главният зор на англетата. Вечните гяволи.

4

Анонимен

преди 7 години

И да не забравите визите. Английските копчета какъв автогол си вкараха. Само се надявам и Шотландия да ги нарита.

3

Анонимен

преди 7 години

Иначе казано кралство белгия се сдърля с кралство Великобритания....да си поделят имуществото, хм, по същият начин се е поделио имуществото на победенат османска империя и в знак напризнателност от имуществото е дадено на Израел да си напвавят държава на част от територията на палестина. тази година се навършват точно 100 години от Декларацията Балфур.СлучаЕност, не мисла. Мото на декларацията- "Една земя без народ за един народ без земя".Нямам никакви, пристрастия просто факти.

2

Циганин

преди 7 години

ЕС е преработен материал и затова англичаните напускат ,а тези 60 милиарда където казва преговарящият -да ги забрави ,а по-добре да помисли за 13 милиарда които си искат британците .

1

д-р

преди 7 години

На Първо място ще им гарантира да бъдат гейове. Или да станат такива.