19

ГАДОРЯН

преди 7 години

Лятото кат ги напече слънцето ще видите ко ша става от Стамбул до Брюксел и от Париж до Берлин. В Русия не смеят. Там направо тълпата ще ги разкъса а ДПС ходят с калашници. ДПС не го бъркайте с партията на Сокола хаха

18

И що настръхна?

преди 7 години

Щото от коджа време ги предупреждаваха, че това е религиозна и цивилизационна война и че *** ще им сцепят г'за? И за кой ли път са изненадани! Е, когато най-сетне се усетят и ако се усетят, първото нещо което ще направят ще е да убият Меркел с камъни пред някоя джамия!

17

Анонимен

преди 7 години

R-доганя заплашва Европа, а малко след това - атентат. Съвпадение?

16

ГАДОРЯН

преди 7 години

Само преди 100 години гражданите на Европа щяха да избият управниците си а след това всичкото пришълец познайте какво

15

Анонимен

преди 7 години

РЕКОНКИСТА - означава "обратно завладяване"+Когато маврите са заявладели Испания, след 300 години испанците са успели да ги изгонят и да завладеят отново зевите си. това се нарича реконкиста.

14

Хм

преди 7 години

Ключовите думи са:"Ислямско нашествие" и "Реконкиста"*Първото е проблема,второто-решението!*за неосведомените-Реконкиста е нещо като Възродителен процес,но много по-радикално.

13

Кришнар

преди 7 години

Всичко почва от една книга! Пардон 2 книги Корана и Знаци по пътя. Изродииии

12

Гост

преди 7 години

До 10Защото ще си живеем, докато дойде един момент и някой миролюбив мюсюлманин може да реши, че вече не ни се полага, понеже не сме като него.

11

Анонимен

преди 7 години

До 9 АнонименИзключително безмозъчно същество. Извинете да не сте евроатлантик ?

10

Анонимен

преди 7 години

ИЗВРАТИХА СЕ ХОРАТА ЕЙЙЙЙ , ЩО ПРОСТО НЕ СИ ЖИВЕЕТЕ

9

Анонимен

преди 7 години

Ти си този, който манипулира, хърбав комунист.Но само с манипулации не се живее, трябва и акъл.Хайде сега бегом към съветската телевизия ... там ще ти кажат истината, *****ас !

8

luckyman

преди 7 години

"Исляма е мирна религия, който не вярва да му отрежем главата"! проповед на имам

7

Гост

преди 7 години

Искаш да кажеш, че нападателят няма нищо общо с исляма? Разбрах. Саудитска Арабия, Пакистан, Афганистан, Иран, Ал-Кайда, ИДИЛ също нямат нищо общо с исляма, а са организации на психично болни хора, нали?

6

до 5

преди 7 години

Не манипулирай, либераст. Това което написа е абсолютно невярно. Не са никакви аутсайдери и не са психично болни а са част от организирани мрежи ислямискта и*мет.

5

Анонимен

преди 7 години

"" 1. Няма нищо общо с исляма.2. Нападателят е бил "психично болен"3. Който не е съгласен с точките 1 и 2 е расист, фашист и нацист. ""................в 90% от случаите на подобни нападения извършителите са психично-болни аутсайдери нямащи нищо-общо с която и да е религия.не искам да намеквам нищо относно тук-пишещите ... че може да се познаят и да се засегнат.

4

Гост

преди 7 години

Ислямът е религия на мира, човешките права, равенството между половете и демокрацията. В него няма омраза към другите. Великобритания трябва да спре мигрантите от ЕС, да приеме повече от мюсюлманските държави и да изгради повече джамии, за да разпространява любовта между хората. Терористите сигурно отново са българи и румънци, както обикновено - статистиката го доказва. Типичният атентатор е бял, европеец, християнин.

3

До 1

преди 7 години

Така е, прав си! Но медиите са купени до една, знае се от кои... всичко е против белият човек! Искат да ни накарат да се страхуваме, да съжаляваме че сме бели... да смесят расите и да стане бълвоч!

2

Коча

преди 7 години

Англосаксонците са майстори на интригата,тоз проблем го създадоха те,както и си организираха днешния атентат.три месеца преди брегзит организираха мюсюлмански тълпи и правиха шествия със високоговорители,плашиха местните а който се бунтуваше от англичаните биваше арестуван и така си извоюваха излизане от ЕС и обвиниха Меркел,само ,че мюююслитата в Англия не са от Сирия а са от Пакистан и Индия.Днешният атентат отново обслужва интригантите от Лондон

1

Анонимен

преди 7 години

Запомнете: 1. Няма нищо общо с исляма.2. Нападателят е бил "психично болен"3. Който не е съгласен с точките 1 и 2 е расист, фашист и нацист.4. Сменете профилната снимка със знамето на афектираната държава.5. Палете свещи и маршрувайте за свободота и демокрацията6. Чакайте следващо ислямистко клане7. Повтаряйте точките 1 - 6