14

Българина

преди 7 години

Жалко трябваше да утрепе някой че от таз мирна религия ни писна

13

Baret

преди 7 години

O, likvidiran tolko barzo daje...?

12

Анонимен

преди 7 години

Умерените, демократични, евроатлантически опозиционери са твърде заети днес - имат работа - взривяват се в Дамаск и Хама и убиват невинни в Лондон.Току-що излезе информация от лондонската полиция, че случаят вече се третира като тероризъм.

11

Неверник

преди 7 години

Нека позная: нападателят е порядъчно брадат, с целогодишен тен, облечен в рокля и през последните години се е завърнал от... хм... "туристически начинания" в Сирия/Ирак.

10

Анонимен

преди 7 години

Дааааа, отново кебапите с *** показаха, тази религия с мирните професори, учители, философи и химици отново са изпаднали в амок от затоплянето на времето. Не е виновна религията, тя е мирна и тиха, добронамерена към всички други. Но от влагата покрай Темза са превъртяли, изпаднали в психологически срив.Не мислете, че искат да избиват християни, те само ги изпращат при Свети Петър. Трябва ли и у нас да стане така за да забраним исляма?Ще се съди ли Тиквата за полягането пред Меркел и Ердоган?

9

Циник

преди 7 години

А религията...религията каква е?Дали не са факлоносци (пак) на исляма!

8

Анонимен

преди 7 години

Лапнаха въдицата на популистка и сега почват нервите . Като се срине паунда да видим,какво ще стане. А ако и шотландска излезе от кралството съвсем падение.

7

Рашо

преди 7 години

Не спекулирайте, това е само един "изолиран" случай.

6

UKеец

преди 7 години

Ех тия гадни български и румънски емигранти само мизерии правят!

5

Анонимен

преди 7 години

не е 4х4, а автономна кола. 12 мъртви.

4

BURZUM

преди 7 години

Тоя не иска да напуска ЕС.За това става на въпрос.

3

Циганин

преди 7 години

Някакъв с кола 4Х4 ударил полицай пред парламента и след това вътре с нож е ранил друг полицай и има 10 ранени на моста .(може и да не е тъй ....)

2

маке

преди 7 години

амче султана ви го каза денеска

1

Анонимен

преди 7 години

Значи днес умерените опозиционери започнаха офанзиви към Хама, Дамаск и... Лондон? Ердоган днес каза, че няма да има спокойствие по европейските улици. Пак ли ще плачкаме за клетите и ще им носим тостерчета? Утре по сутрешните блокове ще има ли правозащитничета защитаващи правата на "умерените"? СТАВА НЕТЪРПИМО! Разберете го!Добре, че британците все пак се усетиха и ще напуснат европейският проектохалифат.