28

Анонимен

преди 7 години

До ShoppМай си са "надрусал"

27

юбералес

преди 7 години

До АнонименТова че за 60г. един член е напуснал доброволно, говори че проектът е успешен.

26

Анонимен

преди 7 години

Нищо добро не ни чака ако се разпадне ЕС.

25

Анонимен

преди 7 години

Някои членове вече напуснаха!!! Ще ги последват и други.

24

юбералес

преди 7 години

Няма как един съюз да се разпадне, след като всички членове на този съюз желаят да са негови членове.

23

до пантата

преди 7 години

Ами къде ще отидеш ако го няма ЕС?България след 45 години комунизам влезе в новия свят карайки москвичи,промишленост на светлини години от западната,армия на десетки хиляди светлинни години от световната,фалирала,изостанала,дива и неоринтирана.Каква самостоятелна политика ще води България,как ще се отбранява,какво ще произвежда за да изхранва населението.Това да не ти е някаква игра,тук говорим за човешки животи.

22

Пантата!

преди 7 години

Каква "империя",какъв "съюз"? Това ли искахме ние? Г-жа Меркел направи най голямото предателство след Горбачов. Няма какво да се очудваме,че краят на ЕС наближава и то с голяма скорост! Ние обаче какво правим още там?

21

Анонимен

преди 7 години

ЕВРОПА НЯМА ДА Си МРЪДНЕ ПРЪСТА ЗА НАС, АКО ОТ ЮГ НИ НАПАДНАТ !!!

20

Анонимен

преди 7 години

Абе не бързайте с разпадите, щото най- вероятно никакъв разпад няма да има, лошото ще е пак за нас бг-***, с отмяната на санкциите и "освобождаването" от колониалното рАбство, ама ние сме все така от 1877 г. нищо ново под слънцето

19

Анонимен

преди 7 години

Не се бойте - след краха на либерало-сороските напъни, Велика Русия е готова, да приеме 300 000 до 500 000 емигранти. НО, има условие да са нормални БЕЛИ хора, да нямат нищо общо със соросо-либерални *** или исляма.

18

Анонимен

преди 7 години

Бг реално НЯМА място нито в ЕС, нито във Вишеградската четворка, никой не я ще, само пропадналата раша желае да я "оправя" като по традиция я ибава децения вече

17

Анонимен

преди 7 години

Той си е мъртво роден. Единствено източноевропейските колонии още си мечтаят за равенство. Истинското му разпаданр ще дойде от множество атентати и граждански войни.

16

Анонимен

преди 7 години

Какво ще спечели Бг. от разпад на ЕС? Ще спечели Визи, ще инкасира загуба на много пари, идващи досега от Брюксел, ще загуби и всичките си пазари. Чудя се само руснаци ли са в този форум, още повече Западна Европа от разпада на ЕС (на скорости) ще извлече огромен дивидент, защото те реално ще останат реално ЕС и за в бъдеще.Та какво печелим от "разпад" ние? Или някой си мисли, че Източна Европа ще тръгне без война с русията)))))))))

15

тя

преди 7 години

Тъпите европейски лидери посочиха Русия за враг , а не виждаха от къде идва истинската опасност! Що ли не посочат Путин за разпада на ЕС!?

14

тя

преди 7 години

"Общественото мнение , което е все по- недоволно" , а защо е така? Брюкселските чиновници се откъснаха от хората , станаха много самодоволни , направиха куп грешки и резултата не закъсня!

13

.

преди 7 години

Ако не беше ЕС още щяхме да сме мини русия. Айде бягайте, моля ви се. Големи разбирачи сте станали всички в коментарите

12

Анонимен

преди 7 години

Еми ако се разпадне, какво ли ще прави Бай *** европееца...ни икономика има, ни работа има, ни производство има...

11

АTAKICT

преди 7 години

КОГАТО ТЪРТЕЍТЕ НАДМИНАТ ПО ЧИСЛЕНОСТ ПЧЕЛИТЕ ПЧЕЛИНА УМИРА ТОВА Е СЪДБАТА НА ЕС СЛЕДОВАТЕЛНО И ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕД КОЯТО ОСТАНА САМО 1 ИЗХОД ЗА СПАСЕНИЕ КАТО ДЪРЖАВА И НАРОДНОСТ---РУСИЯ

10

Анонимен

преди 7 години

Вонящия труп на Европа все повече мирише. Въпросът е кога лешоядите ще го доразкъсат.А иначе - Реконкиста ще има. Правоверната камиларска религия ще бъде изметена от континента. Отново.

9

рибето

преди 7 години

СУПЕР