280

Анонимен

преди 7 години

Турция тръгна назад и надолу откакто свали руския изтребител в Сирия. И така ще бъде - международните и отношения се влошават с всеки изминал ден, във военно отношение им отрязаха възможността да си краднат парче от Сирия. В добавка на това руснаците започнаха обучение и оборудване на специални кюрдски части. За турция вече може и да не се споменава изобщо. Бойко се опитва да рита умряло куче, ама забравя, че понякога и умрелите кучета хапят умрелите "патриоти".

279

Анонимен

преди 7 години

Като се прави референдум за Кърджали дали ще можем да гласуваме в Турция, питам за един приятел ?

278

Анонимен

преди 7 години

Setila se mara...

277

Анонимен

преди 7 години

Бойко си остава все същото лъжливо овчарче... Имали сте около Пловдив 140 завода, ти да видиш!!!

276

Късно е либе за китк

преди 7 години

Заради такива, които разпоредиха на съда да регистрира ДОСТ и заради тези, които нарязаха възпиращите ракети СС 20, при това имахме за приме Кипър. Сега е неизбежно и предреченото от Слава Севрюкова ще се случи.

275

Анонимен

преди 7 години

Герберастите газ пикаят. Усещат че краят им дойде. Измислят всякакви щуротии, дори и несъществуващи етнически конфликти, само и само да останат на власт и да продължават да крадат.

274

Анонимен

преди 7 години

Не трябва да позволим турска и руска окупация.Турците,както и руснаците са дошли сравнително скоро,докато България е тук от 7 век.

273

Аз

преди 7 години

Според мен "Крим" в България се случи.Само дето не го осъзнаваме вке още!

272

BB

преди 7 години

DALJI 1 MILIARD ZELENO ZA PROVALA NA POTOKA I ZATOVA NE SPI OKOINO !!!!!!!!!!!!!!!!!

271

Анонимен

преди 7 години

До Руска ХипнозаНо ние българите знаем поколението си от Хан Аспарух насам и не позволяваме "връщането"на турските имена на улици и градове,което искат официална Турция и българските турци,защот България я е имали много преди 14 век,когато османлиите са завзели земите ни.Българите от Одринска Тракия също знаят корените си и пазят нотариалните актове на отнетото от турците имущество.Преди турците,да дойдат,земите им са били собственост на българи.

270

за РЕФЕРЕНДУМ

преди 7 години

Защо някои болни мозъци се плашат от РЕФЕРЕНДУМ.....искате някои прослойки да ви робуват вечно за трохи....свърши това робство и геноцид....СВОБОДАТА за народа наближава с всеки изминал ден и националните предатели трябва да си получат заслуженото си

269

Руска Хипноза

преди 7 години

За какви Етнически партии става въпрос , тези хора живеят от векове по тези Земи , няма такова нещо всичко е вероятно Руска Хипноза или по точно Промиване на Мозъци , за ваше сведение някои Български турци знаят имената на 5-то си Поколение назад

268

FACE NEWS

преди 7 години

Какъв е тоя FACE NEWS , то няма нищо , тост нищо не се e случило само пълнят галвите на бедните хорица с Манипулативно-дезинформационен материал

267

Матрак НАНИ-НАНИ

преди 7 години

Тук в Бг е най-спокойно,защото народа е нани-нани..........

266

Анонимен

преди 7 години

В България е в ход проруски метеж и затова кремълската пропаганда разиграва турска заплаха !

265

Анонимен

преди 7 години

Никога повече руски ботуш, да не стъпва в България. руснаците са доказано вредни за България

264

Хъш

преди 7 години

Кого плашиш бе, Борисов?! Знае се, че ти си изплашеният! Тези номера с внедряване на страх не действат вече, минаха мутренските времена. Ти си техният продукт, но стига рекет. Рокфелер го няма вече да те поддържа. Напусни политическата сцена- изморихме се от простащината и посредствеността ти!

263

Хъш

преди 7 години

Кого плашиш бе, Борисов?! Знае се, че ти си изплашеният! Тези номера с внедряване на страх не действат вече, минаха мутренските времена. Ти си техният продукт, но стига рекет. Рокфелер го няма вече да те поддържа. Напусни политическата сцена- изморихме се от простащината и непосредствеността ти!

262

Професор социология

преди 7 години

Кой ще гласува за Боюк-борис насрала, миещият еврейско турски американски *** Погледнете на снимката.Дебuл oлигoфрен и умствено изостанал малоумниk в едно който не разбиращ смисъла на това ,което бръщолеви.ГЕРБ-авите поставиха края на България и узакониха турския султанат.

261

ognyanz

преди 7 години

До кържалийска народна: Ти пък откъде се извади с тия г'лупости. Защо не си гледаш кърджалийския рахатлък, а си седнал да публикуваш подобни измислици. Крим няма сухопътна граница с Русия (едва сега се строи 12 километров мост) има 2 милиона души население. Колко туристи с автобуси са минали през Украйна по време на размириците или са дошли с кораби, за да могат се съберат 85% гласували за присъединяване към Русия. А там е имало 20 000 урваински военни. Глупости са това на западната пропаганда.