26

Анонимен

преди 7 години

Неоосманските атаки от страна на Ердогансъмнително съвпаднаха с дружбата между него и Путин.Интересно...

25

Българина

преди 7 години

Тук бб пак лъже, губим само ние, а турция става по голяма, бб е предател той регистрира дост

24

Бордолезов

преди 7 години

Айде стига ривахте с този дост. Няма да влезе в парламента , но ще откъсне някой и друго депутатско място от Доган, което е добре. Така че достлука е полезен в крайна сметка.

23

Анонимен

преди 7 години

Силен е Ердоган,нали фашистът от Кремъл е зад гърба му.Нали ние сме зестрата.

22

ЕРДОГАН

преди 7 години

ПУТИН И ТРЪМП ПОДКРЕПЯТ ЕРДОГАН СРЕЩУ МЕРКЕЛ,ЕРДОГАН ЗАТОВА ТАКА ГО РАЗДАВА

21

GT

преди 7 години

До nkavrakovПрав си, ама на онзи tangra от първите коментари му се иска някой друг да му пази имотите и да гине за него. Казарма щял да връща. Знае ли той колко сме тия без нищо в България - нито имоти имаме, нито парите са ни в БГ. Да не сме луди да си рискуваме живота за едното нищо, няма грам логика, париците са ни навън, а тукашното ни се събира в една раничка. Дреме ни за неговото, че да се жертваме. Газ към самолета и да ни няма. Все ни е тая. Който има нещо, да си го пази.

20

Анонимен

преди 7 години

Българите сме долнопробен и прокжен народ от *** и ***.Само се провалихме.

19

Анонимен

преди 7 години

ПУТИН БИ ШУТА НА ГАДЖ..А ердоган И СЪЗДАВА КЮРДСКА СЕВЕРНА ОБЛАСТ В СИРИЯ ! ПАТУРАН ердоган ВЕЧЕ Е МНОГО ОСР...Н

18

nkavrakov

преди 7 години

В България пак всичко е наопаки.Цените на имотите ги вдигнаха във въздуха пак и народа купува все едно е цъфнал и вързал.Като почнат да падат бомбите какво ще правите не знам.Навсякъде говорят за война.Бъдете готови с пари за да.можете да се разкарате максимално бързо от тази територия.

17

"терминология&q

преди 7 години

Думата "ШУТ" в политически смисъл, е любима на Ердоган и Доган:1.Преди около 22 години Доган я употреби"ДЕПЕСАРСКИ шут" спрямо СДС.( а навремето точно СДС около 1990г помогна на Доган да земе позиция ( и с помощта на БКП( и "други сили").2.Ердоган говори за "ТУРСКИ ШУТ" към ЕВРОПА.Турция да не забравя, че до 1965г, когато НЕ беше член на НАТО,беше една изостанала ислямска държава от Близкия изток.С приемането й в НАТО се УВЕЛИЧИ самочуствието Й. Това Й държание е БЛИЗКОИЗТОЧНО, а не ЕВРОПЕЙ

16

Анонимен

преди 7 години

Борисов техните съдии създадоха ДОСТ заедно с Ердоган и потурчват България

15

ЕРДОГАН

преди 7 години

ТУРЦИЯ ВЕЧЕ НЕ ЖЕЛАЕ ДА РАБОТИ С ЕС,КАТО РАЗБЕРЕТЕ ТОВА, ЩЕ ВИ СВЕТНЕ,ТУРЦИЯ РАБОТИ С АЗИЯ И РУСИЯ,СКЛЮЧИФА ДОГОВОРИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИАРДИ,ВЧЕРА КОРЕЙСКИ КОНСОРЦИУМ ОБЯВИ ИНВЕСТИЦИЯ ОТ 1,3 МИЛИАРДА ДОЛАР ЗА ФОТОВОЛТАИЦИ, МИНАЛАТА СЕДМИЦА 2, 3 МИЛИАРДА ДОЛАРА ЗА МОСТ, 50 МИЛИАРДА С КИТАЙ ЗА ИНФРАСТУКТУРА, С РУСИЯ АЕЦ, И ТИРСКИ ПОТОКПРОСТО ХВЪРЧАТ МИЛИАРДИ, СТОТИЦИ МИЛИАРДИ, А ЕС СЕ СКРЪНЗИ ЗА ОБЕЩАНИ 6 МИЛИАРДА ЗА БЕЖАНЦИ

14

БАХРИ ЮМЕР

преди 7 години

ЕРДОАН ДА ПУСКА МИГРАНТИТЕ СЕГА НА КАПАКУЛЕ, И ДА СМАЧКАТ ОТ БОЙ НАЦИСТИТЕ ОТ БИЛГАРИА, КОИТО БЛОКИРВАМ КАМИОНИТЕ И ТИРОВЕТЕ НА ГОЛЕМИТЕ ТУРСКИ ФИРМИ И КОМПАНИИ.

13

замислен

преди 7 години

Върл противник съм на и на гроб и на байхой, но в случая е прав. Едно е да плюеш Турция от 2000 км като холандците, друго е да си съседна държава. Нашите политици трябва да са много внимателни и балансирани, че ония лудия ако пусне ордите - ни ограда , ни граница ще ги спре, еле па нашата рехава гранична полиция.

12

Анонимен

преди 7 години

Ако Ердоган обещае, че ще претрепе народните изедници, които от 28 години пият кръвта на народа - добре е дошъл

11

Анонимен

преди 7 години

числеността на армията отдавна не играе голяма роля при днешните модерни автоматизирани системи за атака и защита, ако Турция допусне фаталната грешка да прояви военна агресия към която и да е страна в ЕС ще бъде поставена на колене за много кратко време, така че единственото което им остава е да говорят много и високопарно.

10

Филип

преди 7 години

Време е за промяна 5 Коалиция на Недоволните!

9

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията ни виновна,Ердоган, Путин, Меркел, Обама, Сорос и други ни пречатСамо ние сме невинни мързели, които чакат някой да ги направи богати

8

Anonimen

преди 7 години

Ердоган болен от синдрома властолюбие. Самозабравил се политик болен от синдрома на всяка цена АЗ. От тук нататък само вреда за Турция. Акъла му е непременно едноличен Командир. Иначе страх от възмездие и съд.

7

Анонимен

преди 7 години

Статуквото в БГ позволи на Турция да приеме,че държавата ни е техен вилает!Да се гласува за партии,които ще разрушат статуквото и ще променят сегашната унизителна позиция на навеждане пред Турция!Партии като ГЕРБ и БСП позволиха корозията Турция да руши държавността!Забрана на етническите партии!Забрана на двойното гражданство !Забрана на религиозните училища и закриване на джамии,които се спонсорират от вън!Мюфтийството да се финансира само от държавата...