9

до 12

преди 7 години

Да, мога да потвърдя, че е безумно скъпо всичко в Норвегия, но хубавото е, че заплатата ти дори на обикновен служител обикновенно покрива абсолютно всичко. Това е висок стандарт.

8

Анонимен

преди 7 години

Не знам от къде идва този мит, че Норвегия е първа по самоубийства, но можеш да направиш една проверка в интерент и да видиш, че Норвегия е на 81-во място. В Топ 10 са основно бедни държави, за мен единствената изненада е Южна Корея.

7

Анонимен

преди 7 години

От 15 години работя шофьор с Норвежки ТИР и обикалям цяла европа. Действително стандарта им на живот е много висок. Тук няма да видите мизерстващи хора. Пенсионерите им си правят круизни обиколки на света. Баби на по 80 г. карат БМВ-та с над 120 км. по магистралите. Но това учудва само такива като нас балканци. Местните гледат на такива бабета като нещо нормално. Пенсиите и заплатите им са едни от най високите в европа а цените на продуктите са като при вас в България.

6

V

преди 7 години

Интересно ТЪПАТА България на кое място е😬

5

Петър Папазов

преди 7 години

В интерес на истината се налага да задам неприятния въпрос защо Норвегия е на първо място по самоубийства?Все пак Филипинците са наистина щастливи.

4

Далновиден

преди 7 години

А,новите "норвежци","шведи","датчани","швейцарци" и прочее ще ги направят още по-щастливи!Направо ще ги качат на Седмото небе.....в буквалния смисъл.

3

Анонимен

преди 7 години

До 1Сигурно защото стандарта им на живот е един от най високите в света а манталитета им не е ориенталски като българаския. Недей се изказва неподготвен. Смешен си.

2

БГ

преди 7 години

Ние сме преди Южен Судан...най-вероятно.

1

факт

преди 7 години

Колкото по-глупав, толкова по-щастлив. Не знам защо са толкова щастливи норвегите. Може би защото за последните 30 години преминаха от външни на вътрешни тоалетни. Или заяотот от 2012 година вече имат и вносен шоколад в магазините. Но днес е 5-ят ден в арамките на 2 седмици, в който основната им, най-голяма банка се крашна. The beauty is in the eye of the beholder...