16

До 1

преди 7 години

Северна Корея е в пъти по-напред от нас, БВП е също в пъти по-голям от нашия , колкото и да се крие и пишат лъжи итносно тая държсва!Има хора , които са били там все пак!

15

Бибип

преди 7 години

Имам чувството че Ердоган ще излезне от НАТО и че Турция ще почне да разработва ядрена програма

14

bolbov

преди 7 години

Единственно тази страна не изневери на модела създаден от Сталин.Диктатура от името и в името на народа.Честно и справедливо управление за широките народни маси.Защита на националната цялост цялост и достойнство.Успехите идват сами.Динозаври Река едва ли ще тръмпира такъв народ ръцете му в този случай са доста късички.

13

ГАДОРЯН

преди 7 години

Шиши все повече почва да ме кефи. Европа падна в капана на тероризма, а тия ще оцелеят. Помнете ми думите.

12

До ердо

преди 7 години

Да бе, никак не е сложно, ерсдухан, като седне и сглобява 5-6 ракетни двигателя за час.За това ли САЩ още се излагат и плащат на Русия да им ползват двигателите ?Когато ерсдухан, изпрати двама трима анадолеца в космоса, тогава ни обяснявай, колко не е сложно !

11

Анонимен

преди 7 години

Голям успех няма що. Такива двигатели и ракети се правят от 50те на миналия век. Да се похвалят, когато направят самолет или кораб. Само да не са хвърчила и платноходки.

10

Анонимен

преди 7 години

Хлапета ! От кога ви говоря да четете !? Сега разбрахте ли че, ви промиват мозъците !? Две новини го доказват за един ден !!!

9

Елпром Елхуу

преди 7 години

Изостанала Северна Корея прави двигатели за изтрелване на сателити .......Европейска България ако направи двигател за миксер,прахосмукачка или водна помпа ще е национална гордост!

8

Анонимен

преди 7 години

До Ivo, верно, не си специалист

7

прав е бил

преди 7 години

На времето Велко Верин по Свободна Европа каза в прав текст,че Запада е свят на пресметливи и алчни бакали,на които не трябва да се вярва!

6

Наивен

преди 7 години

Е, и ние имаме опит в ракетното дело. Нали като станахме НАТ-овци, успешно нарязахме на скрап руските ракети, които имахме. По доброто решение беше да ги оставим на ромеите. Щеше да ни излезе без пари.

5

Ivo

преди 7 години

Не съм специалист но ракетите с двигател ли са или реактор.Може би е VW diesel

4

Анонимен

преди 7 години

Лошо няма! Ще продават ракетни двигатели на сащ, защото са толкова некадърни да си направят собствен. Руснаците какви гуши направиха от продажбата на техни двигатели на "покорителите на Луната" ха,ха!

3

До поп Грую

преди 7 години

Ние, ще правим матраци и колелета, за нас това е върха на технологията.

2

Поп Грую

преди 7 години

А нашата напреднала, демократична, супер-дyпep-мега технологична държава КОГА ще изпита двигател за прахосмукачка???

1

Анонимен

преди 7 години

Изолират С. Корея, въоръжи се до зъби.Изолират Иран, изпрати хора в космоса и също е въоръжен, та дрънка.Сега изолират Русия, която и без това може да превземе Европа до дни...вие съмнявате ли се какво, ще стане...всички тези,,пушки на стената", ще гърмят, ужасно, ще гърмят, заради абсолютно недалновидната политика на Запада !?